Hirdetés

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • RISC-V alaplap a Framework Laptop 13 notebookhoz

    ph A szabadon szerelhető, bővíthető noteszgépbe a DeepComputing jóvoltából kerülhet a nyílt platform.

Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz envagyok #99340 üzenetére

    Tetrist nem csíptem, ezért nem tudom. Bekapcsoltam az A600-at, gyorsan átfutottam mi van a lista elején: írd még hozzá a Bouncing billt, International Karate, Lotus, Renegade, Stunt Car, Beast és Arkanoid játékokat is a listádhoz :)

    Pinball Dreams személyes kedvencem, de azért egy jobb 386 is eléri már az amiga simaságát.
    GP = Grand Prix

    AGA jobb, szebb, gyorsabb, de nem igazán lett rá sok játék. Talán pár darab van ami kihasználja. A4000 vagy bármi bővítő RTG-vel tuti, de alig van amivel ki tudod használni. Játékok meg főként alig vannak rá. Az ár/érték optimum, ha csak szórakozni akar az ember, akkor valahol az ECS A500+/A600, 2MB chip és bármilyen turbó kártya (pl. a kis kedvencem A600-am Furiaval ) vagy A1200 + 68030-as kártya körül van. Persze ez lehet PiStorm vagy bármi más, a lényeg azon van, hogy menjen rajta a WHDLoad.

    A több verziónál nézd meg a leírást, fejből nem tudok mindent, de az alap a következő: Név + (Dátum) + (Gyártó) + egyebek. Pl. cr=crack, t=tuner, de=német

    S-videónál kösd be csak a luma-t. Akkor fekete- fehér képet kellene látnod.

    Nem lehet az Amiga lebutított GUS, mert sokkal korábbi konstrukció. (1985-ös) SW mix helyett inkább időosztást használtak. Egy csatornán a különböző dolgokat felváltva szólaltatták meg, így megoldva a CPU terhelés redukálását. Az A500 ugye a két évvel korábbi Amiga (aka A1000) olcsósított kivitele. Szóval az lett volna a csoda, ha a 90-es évekre nem éri el a PC a szintjét. De akkor 5+ év előny hihetetlen volt. Aztán a C= management tett róla, hogy ez szépen elolvadjon.

    [ Szerkesztve ]

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák