Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Czo #81340 üzenetére

    Durva, hogy neked mennyivel másabb rálásod van erre.
    Én a 2000-et egyszer próbáltam 96MB RAMmal, emlékszem, hogy játszani kb alkalmatlan volt (nem csak a RAM miatt de ami elindult vele is sokkal tovább töltött, meg rosszabbul ment).
    Aztán mikor meglett a 2db 20-as winyó, meg már 192MB RAM volt, akkor megint fellőttem egy 2000-et. Nos akkor megállapítottam, hogy már játszani is lehet vele, de plusz 64MBnak is lehet még akkor létjogosultsága. (Akkoriban olvastam is az egyik újságban egy tesztet ahol Win2000-et néztek játékra, 128MB és 256MB RAM alatt, és az jött ki, hogy bizony sokszor észrevehető a 256MB RAM áldásos hatása).
    Egyébként netezni is neteztem vele, de nem sokat az tuti.
    A másik, hogyha kiszereltem a hangkártyát (ami kellett ahhoz hogy egyáltalán lássa a belső modemet :D ) akkor stabil volt a gép (nyilván ha levittem 525-re , de feljebb nem is nagyon volt, mert 585-ön meg már nem volt hang), akkor igazából nem volt jellemző az újraindulgatás netezés közben. Még Win ME-vel sem. (98-al nagyon halványak az emlékeim meg nem is nagyon netezetem vele)
    A 466-osom nekem CD írás közben imádott kékhalálozni (három lemezből minimum egy közben úgyis jött egy random kék), meg játék közben. Akkor üzembiztosan lehetett számítani napi 2-3ra. Még alapórajelen is.
    Aztán megváltás volt mikor jött az XP. Egy ideig még ment mellette párhuzamosan a WinME, de 2006-ban felszámoltam, akkor már alig-alig használtam, meg Athlon XP-m volt rég.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák