Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz #68216320 #77426 üzenetére

    Én most rage of maget kezdtem el(1-2 hasonló gépigényű és valszeg elfut). Ez nagyon retro fölülnézetes rpg játék több karakter iránytással, ami borzalmasan nehézkes, mert ekkor még nem volt kiforrott, hogy is kéne csinálni az ilyet.
    Billentyűzetrombolóból prehistorik és xenon(2?) nagy kedvenc volt. Powball, ami arkanoid klónból szerintem a legjobb, mert minden powerup vásárolható minden pálya után.
    Golden Axe hentelésre.
    Diabló 1 a kor RPGje, ha kihagytad akkor most itt az idő.
    stratédiából c&c. red allert, dune2. Total annihilation már félek túl lassú lenne, pedig nagy kedvenc volt 200MHz MMX és P2 időszakban, és olyan dolgokat alapozott meg, ami máig jó dolog.Popolus 3 volt az első stratédia játék, amit CDre kiírattam pl. Valszeg ezen a gépen elmenne.
    Én a Recoil(tankos 3th person nézetű játék) bátram ajánlom.Többször végigvittem. Korához képest jó grafikája és játékmenete volt(nem realisztikus, de jó pörgős).
    Mortal kombatok első pár(1-3 biztos megy rajta. 4 talán) része ha bunyózni akarsz és nem próbáltad eddig akkor ki kell.
    Ha nem próbáltad eddig a wormsot akkor az 1 biztos megy de szerintem a 2 is.
    Boulder dash, kis 2ds ügyességi játék vagy kissebb és egyszerűbb kivitelben dynablaster.
    Még retrobb ugrálós játék amivel orák ezreit töltöttem a bubble bobble és 2 playeres így valakivel közösen is lehet nyomni és úgy azért jobban lehet haladni.
    régi és összetett játék az UFO.(1-2) Jagged alliance(1 biztos de a 2 is szerintem) ha kimaradt akkor ezen gépen biztos jól elfut, ami körökre osztott RPG, több irányított karakterrel, sok tárgyal amiket hasznáni/kombinálni lehet.
    Nagyon régi kedvenc játék a Canon fodder nekem. Egyszerű irányítás(elég csak egér asszem) és csak ügyesen mindenkit le kell vadászni.
    Archon ultra szintén retro még ehhez a géphez is ammihez hasonlót sajnos mai napig nem találni(Sakktábla alap, de az egyes karakterek nem ütésszabály alapján győzik le a másikat, hanem külön csatában. Ahol persze egy "parasztnak nem sok esélye van egy magasabb rangút legyőzni, de mégis megpróbálható és egyedi")
    Heroes of might and magic első részei szerintem az 1-től 3 ig elmennek(vagy ennek őse a Kings bounty eredetije. Az újabbak valszeg már nem mennének,de kicsit jobb gépen az is musthave).Ha kimaradt akkor hajrá.
    Felülnézetes autóversenyből Death rally ha kimaradt, akkor mindenképp kipróbálandó. Ha nem akarod a másikat legyilkolni csak simán versenyezni, akkor hasonló kevenc versenyzős játék a power drive volt nekem.
    Egyelőre ennyi a régi kedvencekből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák