Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz bacsis #50236 üzenetére

    Legtovabb nalam is a Guru (majd Gamer amikor az eredeti garda tavozott) tartott ki :). De az olyan 2004 kornyeken elhalt, igy azota en sem.

    Node mentoov rovat fentartasa ma teljesen ertelmetlen. Forumra dobjak fel inkabb, bar nem tudom van e ilyenuk. Anno GS-nek volt de 1-2 eve technikai hibara hivatkozva lelottek...

    (#50237) frescho
    Akkor megzaklatom a Bacsist, hatha van Cool-os melleklete vagy hasonlo finomsagok :D

    Baratnokkel az a baj, hogy akkor meg nem volt. 16 evesen, '98-ban volt elosszor. De amugy elmosolyodtam ezen, mert utolag en is be tudok loni ez alapjan dolgokat. Pl. az egyik PC Guru-t amit megvettem es a nepliget egyik padjan a HW-s reszeken at akartam szaladni. A PII-rol irtak de eme tevekenysegem nem nyerte el a holgy tetszeset :D

    Fenykepek meg sajnos nincsenek. Semmi pc-rol (vagy C64), igazabol tizenevstol huszoneves koromig semmi (digitalis 2002 / 2003-tol volt nekem).

    (#50238) arn
    Annyira intenziv volt ez az idoszak, hogy az a par ev is szamit, nem mindegy melyik - melyik :). '97-tol megvannak a dolgok, 98-99-tol meg kezdodott komolyabban a pc sefteles. Igy onnantol sose volt allando konfigom.

    Inkabb kedvenceim...

    Valamilyen Tomato lap ATX SS7, erre egy csomo konfigot epitettunk, tuningbarat lap volt - ennek a tipusara sem emlekszem, pedig szivesen vadasznak egy ilyet, forrast is nehez rola talalni :)

    A jo Slot 1 valahogy kimaradt ahogy a SLOT A is. Utobbibol viszont ma van konfigalapom, Egy valamilyen Asus lap es egy 650-es proci ugy remlik. Remelem mukodnek.

    Abit VH6 - Coppermine tuningok
    Asus Tusl2-C - Tualatin powahh :)
    Abit BD7-II - 1.6-os Northwood
    Abit BH7 - Valamilyen 533-as Northwood
    Abit IS7 - 2.8-as Northwood
    Abit NF7-S (2.0 asszem) - Mobil Barton (ilyet is akarok ujra)

    Nekem a P4 az Northwood. Prescott mar valami mutans szulemeny :).

    VGA teren kedvencek meg:
    Radeon 8500
    Abit GF3 Ti 200
    MSI GF4 Ti 4200 - ez a mai napig egy nagyon szep kartya amugy a gyari hutesevel egyutt. [link] (mondjuk itt nem fotoztak szepen)
    Radeon 9500 - ami elejen volt modolhato 9700-ra :)

    Ennel korabban meg olyan draga volt szamomra, hogy nem tartottam meg, osszeraktam valakinek az aktualis valamilyet, igy talalkoztam csak veluk, mint pl Voodoo :)

Új hozzászólás Aktív témák