Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    Bekapcsoltam a retro Kenwood rádió-erőlködőt, FM sávval, már régen próbálam. Itt Rio de KB falván, pár éve a hegyen ill a faluközepén a 4emeletes tetején is átjátszók. Koax dugót a műholdvevőről rádugtam, most full térerő, régen alig FM+zajos a tetőantennával is, völgy van itt hegyek között. A retró rádió, meg a Petőfi-Kossuth éktelen hangminőség zajmentesen. Annó emlékszem hogy tetőantennát +3m magasra telepítettem, a Danubius akkor is kissé zajos volt, de hallgatható.
    Leamortizálja amúgy a modern studio-bozokat is a Kenwood+vintage Philips dobozok lánc, eszméletlen prezesz+jelenlét. A Philipseket még 3500- ért vettem a Fehérvári bolhapiacon, 40kg/db, a mély 30cm, és nem ám préselt, hanem öntöttvas kosár. 5.1- re kiépítve, és természetesen a szatellitek is 30cm méllyel szerelve, bár ott már könnyített dobozok, azok mindössze 24 kilósak. Kedvelhető mikor az X-szárnyú áthúz a szobán balról-jobbra :D
    Efölé a Japán moddolt JBL doboz szériával lehetne menni, ha eltalálnák a lottószámaimat. De úgy látom online hogy sajna az a bolt megszűnt.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák