Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raidx

    őstag

    válasz syler123 #3748 üzenetére

    Visszapörgetve az eseményeket. Konkrétan akkor kezdődött nálam a jelenség mikor kipróbáltam az AMD AMDFusion nevű optimalizáló programját. Előtte készítettem egy rendszermentést és mivel nem jött be az optimalizáló így próbáltam a visszaállítást ami kb. 40% körül kategorikusan megszakadt mert eltűnt az USB meghajtó. Végül egy tiszta Win 7 telepítésre sikerült visszahúzni a régi rendszert. Viszont utána megint gondok voltak az USB-s meghajtókkal. Mivel a szervernek használt Atomos gépen is Win 7 fut, kezdtem összehasonlítgatni a beállításokat. Ott találtam kikapcsolva az USB akármit. Mivel azon a gépen mind két dokkolóm és összes HDDM jól működött az Asrock laposnál is letiltottam és azóta (kop-kop) nem jelentkezett a gond! Bizok benne, hogy nem is fog!

    @canniball

    Semmi csodát nem művel!
    Nekem is azért van csak fent mert látni a legkisebb le fel adatmozgást és ha épp nem indokolt a forgalom, lehet keresni a bűnös programot. Volt már, hogy DEMO program hagyott maga után júdást!
    Amúgy bizonyos mértékben automatikusan optimalizálja a hálózati forgalmat, de ennek akkor van nagyobb jelentősége, ha csetelsz, játszol, torrent, egyéb letöltők, Skype és társai közül több minden megy egyszerre. Például a Skype (vagy hasonló) automatikusan elsőbbséget élvez a többivel szembe ha használni kezded. Meg megakadályozza, hogy valami önhatalmúlag túl nagy szeletet szakítson a sávszélből. Ezeket tudod felülbírálni igényeidnek megfelelően, mi kapjon többet, mi kevesebbet, vagy marad a gyári beállítása. Segítséget jelent még, ha a gépedet támadják de a tűzfalat nem helyettesíti!

    Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

Új hozzászólás Aktív témák