Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsohi

    őstag

    válasz matyi012345 #26996 üzenetére

    A koncepció úgy gondolom meg van és tudom is mi az ami érdekel. Mondhatni nagy természetjárónak tartom magam, rengeteg helyen megfordulunk az év minden pontján, vadkemping, kerékpártúrák, gyalogtúra stb... Ezt a nagy gépet, vagy nevezzük nevén Canon 600D fényképezőt is azért vettem meg, hogy a képeken vissza nézve az egyes túrákat újra át tudjam érezni, mintha újra ott lennék. A gép még csak 3 napja van meg és ez idő alatt összesen egy horgász "kalandon" esett túl, ráadásul nem is egy látványos helyen készültek a képek. A lényeg a lényeg a képeimen nem egy jelentéktelen részletet akarok lefotózni, mint egy apró szikla az erdő közepén rajta egy bogárral amit bárhol bármikor el lehet kapni, hanem valami olyasmit ami szemet szúr minden éppen arra járó bóklászólónak és valamiféle módon számomra szemkápráztató, vagy egy szimpla emocionális jelenet.

    Akkor a tegnapi napról összeszedtem pár képet amik a fentebb írt koncepciót próbálják követni.

    Kép1

    Pár évvel ezelőtt ebbe a fába belecsapott a villám és ahogyan látszik nem sok minden maradt meg belőle és ez az egész egy egészen szürreális képet fest a zöld minden árnyalatában pompázó ősvényről.

    Kép2

    Az út ami vezet a folyóhoz, éppen mikor kaptattunk felfelé miközben a nap már ment lefele. Az apró kövek peremén megcsillanó napfény egy ismételten elképesztő látványt tárt a szemem elé.

    Kép3

    Ismételten az ösvény ami a vízhez vezet.

    Kép4

    Amikor végre meg van a hal.

    A félreértéseket elkerülve ezzel az írással nem azt akarom bizonygatni, hogy 3 nap alatt megtanultam fotózni, csak annyi, hogy tudom mit akarok. :) Még ha ez jelenleg nem is látszódik a képeimen. :DDD

    https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

Új hozzászólás Aktív témák