Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • normal

    tag

    válasz MeTaL #1015 üzenetére

    Nos, a gáz-víz-fűtésszerelő kombó, amit jóbarátom megjátszik épp, tele van emberekkel, kiknek már csak a papír hiányzik.
    Mivel cimbim szuperképessége a barátkozás, már most jár velük fusizni.
    Az információ terjed, sok helyre hívják őket, sok a fóka, van fix eredmény - nem úgy mint az IT-ben - ebből megvan az a kereset, amivel rokonait támogatja.
    Az IT-s múlből meg három volt céges ügyfél, amiből saját életét fedezi - őket pénteken járja körbe, hardware-software-IT support.
    Szabad ember. :K

    Én meg itt vagyok 10 év tapasztalattal, ha ügyfélszolgálatra jelentkezem, túlképzettség miatt nem vesznek fel, ha valami komoly melóra, a HR-es miatt - hiába vagyok zseni PL-SQLból, ha nincs tapasztalatom a MySQLel... :))
    Gondolom érted a helyzet iróniáját, a HRes miatt bukik meg, mert neki ez volt megadva! :C

    Amikor letettem a SZÁMALK-ban akkor még felsőfokú szintű szaxuli volt, azóta visszaminősítették középfokra. :N Ha lenne akár egy kommunikáció szakos diplomám, már jó lennék - ismét a HR-esnek adott követelmény. :C

    A fizetésigény megjelölésénél már küzdök a HR-essel, kiszedem belőle "egy komoly állásajánlatnál a cég már eldöntötte mennyit különít el, nemde?" - ha mégsem sikerül, a cvonline bérkalkulátora alapján mondom az összeget, és a hivatkozást neki is megadom.

    [ Szerkesztve ]

    Szikrázik a köd, csicseregnek a varjak, virágzik a penész! Csuhaj!

Új hozzászólás Aktív témák