- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #84490496 #19301 üzenetére
Sajna kifutottam az időből: találtam vinyó-takarítás közben egy érdekességet: Hokins-féle OT-995 Light rom.
Az összefoglaló GB romok részébe került. Kizárólag GB bootloadereseknek... A rom leírását vagy Hokinstól kérjétek, vagy az első 3-400 hsz körül találjátok sacc/kb.. CWM 5.5 machfix-el telepíthető a backup/restore menüvel.
-
Kisbatyu75
tag
válasz martonzsolt #19288 üzenetére
Nekem ma sikerült eljutnom egy T-Pontba, mert csak ott foglalkoznak a neten/telefonon rendelt készülék problémákkal. Én is leadtam a Telemaxgsm-nek a telefonom, hogy frissítsék a rendszert rajta. 5 nap utáni érdeklődésere adtak egy papírt, hogy alkatrészhiány miatt, nem tudják javítani, adjon a T egy cserekészüléket.
Na itt nagy a szórás az ügyintézők között. Hétfőn, már elvileg a szervíz zárása (Alle bevásárló központi T) után kerültem sorra, akkor kaptam egy négyoldalas listát, hogy arról válasszak olyan telefont, ami árban annyi, mint az OT-995, vagy egy fehér Alcát tudnak adni. Sajna nem hajlott arra, hogy esetleg ráfizetéssel egy drágább készüléket elhozhassak. Az OT-995 ára a lista szerint 75700Ft. Sajna nem sok használható telefon volt, ott helyben nem tudtam választani. (Talán a Huawei Ascend Y300 az egyetlen alternatíva). Kedden nem tudtam elmenni, ezért ma voltam újból. Ma máshoz kerültem, és egy kis huzavona után hozott egy cserekészüléket (fekete OT-995-öt). Mivel a dobozt, töltőt, fejhallgatót nem vittem, ezért azt ott tartották. Ma nem ajánlottak fel listát sem.
Mindenesetre van egy új telefonom, ezen már V61C a ROM verzió.mobil: Xiaomi Mi 9T PRO; PC:intel i7-7700
-
törölt tag
Tudom,hogy ez nem az a förum,de Mitac Mio a702-vel van vkinek tapasztalata?
-
bigman001
tag
válasz Kisbatyu75 #19303 üzenetére
Most azt akarod mondani frissítéssel adtad be, mert nem tudtad frissíteni, ott meg azt a választ kaptad, hogy nincs alkatrész és adtak egy másikat inkább ?? Remek akkor én most hova vigyem???
[ Szerkesztve ]
Alcatel-OT-995 A màgikus V60O-O GB boot loader!
-
Milestone2
nagyúr
válasz bakterka #19309 üzenetére
Bele kell nézned mit tartalmaz a 7zip fájl.
Valószínűleg egy backup mappát.
Azt kell CWM-ből (tehát még egyszer: nem a 7z fájlt!) restore!De hogy bátran visszarakhatod-e ezt, arra várd meg Fakirr válaszát! Azt nem tudom.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bakterka
tag
válasz Milestone2 #19310 üzenetére
Ezt vágom,köszi!(Kicsomi a kártyára)Csak nem tom melyik recoval!
Persze,megvárom a választ! -
Milestone2
nagyúr
válasz bakterka #19311 üzenetére
Én értelmeztem rosszul a kérdésed....most visszaolvasva...sorry....úgy értelmeztem hogy melyik recoval lehet a 7z-t felrakni (amit ugye egyikkel se), te meg azt kérdezted melyik kell az 5-ös vagy a 6-os...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bigman001
tag
Mért tűntek el a gyári romok recoveryk az összefoglaló gyári mentésből innen???? [link]
-
martonzsolt
tag
válasz axer6907 #19300 üzenetére
úgy alakult, hogy bementem, akarta nyomtatni a listát a manus, mondtam kéne nekem azért egy alca, elment hozott egyet feketét, mondta kár megnézni a listát mert csak rosszabb telefont ajánlanának helyette. Így maradt a 995 2.3.6 verzióval. azt írták a szervizes papírra, hogy nincs már alkatrész hozzá,az egy év gari újra ketyeg, korrekt módon intézték
-
Milestone2
nagyúr
válasz martonzsolt #19319 üzenetére
Azt hiszem mielőtt frissítenél (ha frissítesz egyáltalán) sokan szeretnék megkaparintani a telefonod BACKUP mentését, mert ha jól olvasom GB bootloaderes gyári mentést hajkurászik pár ember. De lehet tévedek.
-
martonzsolt
tag
válasz Milestone2 #19320 üzenetére
van miért frissíteni?
-
Mentolka
senior tag
válasz martonzsolt #19321 üzenetére
Szia,
Szerintem, a CM romok elég faszán működnek, szóval érdemes lehet.
Viszont, ha tudod, akkor a backup mentésedet majd publikálhatnád (hátha lehet vele kezdeni valami izgalmasat)! -
törölt tag
V61C asszem van a romoknál a gb romok között. Ott vannak a gyári romok is egyébként. A recovery mappában meg meglepő módon a gyári reco is benne van
-
martonzsolt
tag
szívesen csinálok mentést, de mivel szeretnétek?
-
bigman001
tag
válasz #84490496 #19323 üzenetére
kitöröltek mindent nem lehet elérné semmit [link] valami biztos történt fent a szerveren is mert az telenor tar oktoberi backup mindig frissíteni akart most meg azt írja nincs frissítés de nem csak ez a rom más is ezt csinálja
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz martonzsolt #19324 üzenetére
Fakirr-ék, Bagyuszék, (hagynesoroljakmindenkit) megmondják hogyan és kell-e...de mintha úgy emlékeznék nagyon szerettek volna egy GB mentést, de lehet hogy a tiéd nem is jó verzió, amihez viszont én már nem értek, csak arra kértelek várd meg a Mesterek válaszát mielőtt frissítenél ICS-re... nyilván egy CWM backup lenne a legjobb, de ha most hoztad ki nem az lesz az első dolgod, hogy megcsináld.
[ Szerkesztve ]
-
Rolee87
tag
Senki nem akar nekem küldeni mail-be vagy valahova felpakolni 1db fájlt??
Tizen pár mega az egész amss.mbn !!!! Lécci szánjatok már meg,persze független telóbol,mostmár nagyon birizgálja a csőröm hogy van e köze annak a fájlnak a független vagy t-mobilos témához -
Rolee87
tag
válasz namerke #19329 üzenetére
Akkor leírom mégegyszer.
Adott egy gyári független telefon,aminek lelett formázva az 50megás particiója amin ez a fájl van.
Kaptam egy fórumtárstól egy t-mobilos telefon amss-ét,és azóta t-mobilos kártyával működik csak.Akkor eléggé gyanítom,hogy köze van ennek hozzá.
Mi az az EFS? -
ikaros13
aktív tag
válasz bigman001 #19325 üzenetére
Már linkeltem néhányszor, most megteszem újra.
Paranoiás okokból szinte mindent a felhőben is tárolok.
Az alcateles cuccaimat is.Elvileg hiánytalan, és az MS nem törölgeti a droidos cuccokat a tárhelyemről.
lateralitási kvóciensem: -100
-
Rolee87
tag
válasz Milestone2 #19337 üzenetére
ezaz hogy lehet hogy igen,lehet hogy nem,szal kiakarom próbálni,főleg hogy vodás vagyok,nekem nagyon nem jó hogy tmobilos lett
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Rolee87 #19341 üzenetére
EZ nem Pannon, de szerintem neked nem ROM kell. Csak egy bátor (és független) aki bele mer nyúlni abba a partícióba, ahová nem szabad. Vagy ez a fájl benne van egy mentésben is?
-
Rolee87
tag
válasz Milestone2 #19342 üzenetére
Nekem nem rom kell,mert a rom hiába független ha a telefon nem az...
Bele lehet nyúlni,csak kikell copy-zni azt a fájlt attól nem lesz semmi baja. -
Rolee87
tag
Most matatok az 1 gigás rejtett particióba az x-plorer programmal,de nekem nincs ott efs mappa....
ez hogy lehet? -
bigman001
tag
lehet odinnal frissiteni az alcatel ot 955 öt?? és próbálta valaki vele??
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bigman001 #19346 üzenetére
Nem, nem lehet, nem probalta. Az samsung.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
stapista
újonc
Üdv mindenkinek a fórumon!
most kaptam egy alcatel 995-ös telót a fiamtól.
Szeretnék feltenni rá egy normális recovery-t szeretném rootolni és persze egy másik romot is.
Nekem amik itt le vannak irva kissé magas és 50 felett már kicsit lassu is a felfogásom.
Szeretném, ha valaki ki tudna segiteni és lépésről lépésre leirná nekem és belinkelné a letöltendő fájlokat is persze ha mindez nem nagy kérés. Előre is kössz.Most gyári 4.0.4. ICS van a telón.
[ Szerkesztve ]
-
bigman001
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest