- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz havri1 #24250 üzenetére
Na itt van az,hogy két aksi se egyforma.
" indításom is volt az UV-vel és egyik alkalommal se jött semmilyen alga.Csak zöld pont de azt is sikerült már kezelnem.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
-
bringasisti
őstag
válasz atos19881101 #24257 üzenetére
Csak márkásat vegyél mert az UV-C fényt nem szereti a műanyag alkatrész és ha szar a készülék akkor elporlik
BENEFON DELTA--------N8
-
Salex1
őstag
válasz bringasisti #24252 üzenetére
Mennyi időre, hány fokon?
-
atos19881101
senior tag
válasz bringasisti #24258 üzenetére
Rendben. Ahogy nézem elég szép áruk van ezeknek.
Első körben várok még, 1-2 hét múlva veszek néhány algázót, és meglátom változik e a helyzet./** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
Tarill
őstag
a két hátsó növény rotala és ludwiga igazad van lehet szét kellene ültetni őket de már nem szívesen piszálnám :/ majd vízcserekor meglátom, elvileg mindegyik nagyon gyors növésű növény remélem megoldják maguk a terjeszkedést. annak a növények amit mondasz bal oldalt el van törve a szára de a törésnél szerencse új gyökereket ereszt ugyhogy az tuti marad a helyén örülök hogy ott megáll a belső szűrőt tervezem hogy lecserélem egy powerhead + szivacsra, mégse egy nagy fekete doboz lenne ott. Esőztető marad igen mert hova kéne tenni?
[ Szerkesztve ]
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz bringasisti #24254 üzenetére
Megéri, multkor bkv val mentem ki, 20perc kelenföldről.
Van az emeleten bemutatóterem is.
Igazi hightech akvák, gyönyörűek.Bár én nem csinálnék otthonra. Halas-gazos az én világom.
Mondjuk a b*szott fa miatt, most nagyon szét van.Illetve az ancik is szeretnek kertészkedni, főleg, ha egy etetés kimarad.
Ugyhogy sok növény élből kiesik.[ Szerkesztve ]
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Tarill
őstag
tudnátok mondani nekem halk powerheadet? azt olvasom ezek az atmanok durva hangosak :/ én meg az akvárium mellett alszok... viszonyítás képp egy aquael fan2 ami most benne van simán jó(hangilag) de az eheim powerheadje meg pl röhejesen néz ki
-
SSJmeszes
senior tag
válasz Tarill #24262 üzenetére
Én is azt mondanám, hogy még most bántsd, amíg nem ereszt gyökeret. Szedd jobban szét, mert ez nem az a növény ami a földön terjeszkedik, hanem vágod és úgy terjeszkedik ( lombosodik )
Amit levágsz, azt is letudod majd ültetni, de most még minden képen szedd szét.
Ha el van törve a szára, és olyan módon, akkor az úgyis megfog halni. Én is kiszedném onnan, mert nem fog jó lenni ott az üveg tövében. Se a növény nem tud kiteljesedni, se neked nem fog tetszeni.YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
havri1
félisten
válasz atos19881101 #24260 üzenetére
Én ebayen vettem 12e-ert, még tökéletes a műanyag csatlakozó, de esztergaltatok másikat.
havri
-
Sirandrish
legenda
válasz Tarill #24262 üzenetére
Merre laksz? Ha közel akkor kölcsön tudok adni egy Atman powerheadet hogy kiprobald mennyire "hangos ". Nálam gyakorlatilag néma volt, havrinal meg hangos. Tehát vagy hibás darabot fogott ki, vagy ennyire más és más 1-1 ilyen cucc, és nekem csak mazlim volt.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tarill
őstag
válasz Sirandrish #24271 üzenetére
Győr de szerintem messze leszünk egymástól lehet bepróbálkozok a legkisebb atmannal hátha...
-
Sirandrish
legenda
-
noxon
őstag
válasz Sirandrish #24271 üzenetére
Mázlid volt
Atman belső szűrőm is rohadt hangos, búg zúg meg minden amit el lehet képzelni. Nem ajánlom az atman powerheadet vagy belső szűrőt...
Tarill atman mellett nem fogsz tudni aludni sajna tényleg nagyon hangosak.
Az eheim se sokkal csúnyább mint egy atman, mert az se valami szépség, de eheim az halk, most olyanom van.
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
Sirandrish
legenda
-
jegenye77
addikt
Még lesz egy növény ami sajnos nem volt és várni kellett rá. A héten megérkezik.
És tetra 400 as helyett is meglesz a 600 as.
Eseteg ha valakit érdekel a 400 as!? Húsvétkor megyek Magyarországra és hazaviszem.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
noxon
őstag
válasz Sirandrish #24277 üzenetére
Én se dobtam még ki az atmant. Amúgy nem nagyon értettem mikorm megvettem, betettem és sikerült úgy elhzelyezni, hogy halk volt.
Aztán nem tudom mi lelete, de elkezdett zörögni pár óra múlva, de hangosan. Szétszedtem megtisztítottam, utána bárhogy helyeztem el, vagy zörgött vagy búgott, de nagyonWe live in a simulated world...
-
Sirandrish
legenda
Hát ezt nem értem. Nekem tényleg halk. Havri is panaszkodott rá
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Salex1
őstag
válasz bringasisti #24273 üzenetére
Köszi, még mindig kő, de gondolom ugyan ez vonatkozik rá.
Fa-kő -
havri1
félisten
válasz Sirandrish #24280 üzenetére
Állítólag 2 széria van. A régi atman, meg az új dobozos, ami már csak kinézetre atman. Na az a kalap szar
[ Szerkesztve ]
havri
-
Sirandrish
legenda
válasz havri1 #24282 üzenetére
Nah hát akkor 3 széria van mert nekem ilyen van :
És ez szuper
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #24285 üzenetére
Ezekre lehet szivacsot rakni, viszont sokkal bikább teljesítményűek mint a hasonló árú belső szűrők, mint pl az Eheim PickUp2012.
Mondjuk azzal sem volt még komolyabb gondomNekem tényleg mákom van ezekkel szerintem.
Eddig akármit vettem az mind remekül tette/teszi a dolgát (kopkopkop).Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bringasisti
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #24287 üzenetére
Az miaz?
-
Salex1
őstag
válasz Silentfrog #24283 üzenetére
-
bringasisti
őstag
válasz Sirandrish #24288 üzenetére
Természetesen Eheim PowerLine 600 és 1200 / ó
BENEFON DELTA--------N8
-
noxon
őstag
Sügereseknek ajánlom ezt a fagyasztott kaját. Van benne sok féle cucc, spenót, algák, banán, kagyló, rák, fehér szúnyog lárva stb....
Mondjuk én valami sárkányos márkájú félét adok nekik, de gondolom ugyanaz. Sötét zöld kockák. Mióta ezzel is etetem őket, nagyon szépen nőnek. Főled az auratus lett szép testes, de az ngara-k is nőnek szépen.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
válasz havri1 #24293 üzenetére
Nem csak ezt adom, sok minden mást is, de ezt is. Ez az új csemege nekik, és láthatóan jobban nöttek azóta... De kapnak novo malawi lemezest, krillt, meg granulátumot, minden nap másikból.
Amúgy ezért tetszik ez a mix, mert nem tudok nekik külön adni banán meg spenótot meg kagylót meg még amik benne vannak
bringasisti 500 valamennyi ft itt, az drága? Kitart egy hónapot.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #24290 üzenetére
Az még mindig gyengébb teljesítményű, ráadásul a nagyobb kb 4szer annyiba kerül mint a 203as Powerhead
noxon Hjaj az Auratusok...hogy hiányoznak..olyan szépek voltak. Kár hogy terrorban tartották a komplett akit
[ Szerkesztve ]
-
bringasisti
őstag
válasz Sirandrish #24295 üzenetére
Volt egy film a címe; "a veréb is madár" azért az nem mindegy hogy pörgeti a villanyórát vagy még ráadásul szűri is a vizet.
BENEFON DELTA--------N8
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #24296 üzenetére
Gyakorlatilag ugyan annyit fogyasztanak (28-30W), de az Atman erősebb illetve ahogy beszéltük az is tud szűrni csak kell hozzá egy szivacs. És nem elhanyagolható tény hogy 3 powerheadet veszek a Powerline 1200 árából, és marad még egy közepes hétvégi bevásárlásra is pénzem
-
noxon
őstag
válasz Sirandrish #24295 üzenetére
Ez is kezd egyre szebb lenni, napról napra veszi fel az idősebb hím színét és meg emberesedett, vagyis halasodott
Nálam a mainganokat tartja terrorban sajna, a többit néha megkergeti, de nem vészes. Az alfa yellow szokta helyre tenni, ha nagyon nem bír már magával Tegnap nagyon táncoltak, remélem nem veszi el a helyét
Ki szedni nem fogom egyiket sem, majd az élet eldönti mi lesz De már tervezem a nagyobb akit és remélhetőleg abban már jobban el lesznek, addig meg csak nem ölik meg egymást
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nálam sem látszott a konkrét terror csak mikor kikerültek az akiból.
Látszólag csak egymást kergették, de aztán mikor elvittem őket akkor teljesen másképp viselkedtek a halak.
A Nannacarak amik addig az életük 99%át a víz felső néhány centijén töltötték, elkezdtek leúszni, és azóta is bejárják az egész akit. A Yellok sokkal virgoncabbak lettek, addig gyakorlatilag az Anubias "árnyékában" voltak szinte végig...azt hittem direkt bujkálnak, de lóf*szt. Azóta ők is bandáznak, és beússzák az egész akit.Nem is gondoltam amíg megvoltak az Auratusok..annyit láttam hogy kergetőznek, de a többi halat nem bántották. Aztán kiderült hogy mégis..
Korábban írtam is ezt egyébként hogy picit meglepett a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest