Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DNReNTi

    őstag

    válasz Drizzt01 #29028 üzenetére

    "Jelenleg az A4 lap 10/5, 65m-ről."
    Ez mar onmagaban eleg korrekt eredmeny. Ez kb azt jelenti, hogy emberalakot nagy esellyel eltalalsz 70 meterig. Ezt mar alapbol sokan megirigyelnek es jatekon boven eleg is. De tovabbra is megertem a tokeletesre torekvest.

    "Jó lenne, ha ki tudnám hozni a 10/7-8-at 80m-ről, elégedett lennék."
    Ez azt jelenti, hogy kb +20% lotavot es kb +25% pontossagot szeretnel, mindezt kombinalva, raadasul az amugy is jonak mondhato szamokon felul, egy mar upgrade-elt replikatol. Nem azt mondom hogy lehetetlen, de egyszeru semmikepp.

    Milyen BB-t hasznalsz? Ennek a setupnak mennie kell 0.45+ BB-kel.
    Az Rhop-ot es TDC-t en beletennem, de az sem biztos hogy ekkora eredmenyt hoz onmagaban. Az Rhop miatt laposabb a BB roppalya, "kiszamithatobb" a talalat, a TDC-vel meg gyakorlatilag vegtelen finoman allithato a lenyomas.
    Lehet meg esetleg legozni kulonbozo BB es gumi kombokkal, okosabb otletem nincs. Mivel minden ML, gondolom a legzaras 100-as, minden passzentos. Azon nem nagyon van mit varialni, raadasul MR gumit hasznalsz.

    De kivancsiva tettel, ha minden alkatresz megjon az SSG24-hez megnezem ezt gyarilag es az upgrade utan, de oszinten meglepne ha barmelyik felallasban tudna ezt a pontossagot produkalni.

    but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Új hozzászólás Aktív témák