Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mayday

    csendes tag

    Sziasztok,

    Egy ellszallt winchesterrol lenne nalam is szo, a celom, hogy visszanyerjem azt a nem keves 2-3 GB kepet es videot, ami a gyermekeimrol keszult, es ami jo ideje sajnos archivalasra nem kerult. (Keson okos sajnos az ember, ha mar megvan a baj.)

    Szoval a hatter, parameterek: 120 GB SeaGate vinyo, 3 particioval (20/40/60), az elson van az op.rendszer XP SP2. Proci 3500+ Athlon 64, alaplap Gigabyte GA-K8-NF9, ATI Radeon 1600 XT a kartya.

    Tunet: felesegem konyhaban, gepnel senki, futo program egy Total Commander, ftp letoltes. Egyszer csak reboot, majd ''lemezolvasasi hiba torrtent'', tobbet be nem bootol a Windows. Mobile Rackben vittuk el testveremhez, hogy majd GetDataBack-et vagy valamit kiprobaljunk rajta. A progi rogton 0%-nal soxor valami hibauzenetet ir, nem tudja megfeleloen olvasni. De akkor nem lett sok ido raszanva.

    Testverem meg valamit kiprobalt, valami olyasmit mondott, hogy particios tablaval lehet baj, es azt hiszem Norton Utilities Disc Doctor programot kuldott neki. Ez sokaig eldolgozgatott, majd idohianyaban ezt kikapcsolta.

    En vettem egy uj vinyot, ra XP, es itthoni nyugodt korulmenyek kozott szerettem volna az idot raszanni az esetleges adatmentesre. DE! Most a regi vinyo olyan stadiumban van, hogy, ha bootolaskor a Rack be van kapcsolva, a Windows nem tud bootolni. Ha mukodes kozben kapcsolom be a vinyot, az XP lefagy, ha kikapcsolom, ujra mukodik.

    Csodat nem varok, de ha barki tudna segiteni, akar csak azzal, hogy elmondja, mi tortenik, mi lehet a baja, es hogy van-e lehetoseg akar hazilag, akar megfelelo cegen keresztul adatokat megmenteni, kerem segisen!

    Mindennemu informaciora vevo vagyok!

    Koszonom!

Új hozzászólás Aktív témák