- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
Igen, sajnos én jobb módszert nem találtam rá,illetve nem forgattam, hanem finoman emeltem, mérnöki pajszer lett a mérnöki csavarhúzóból Nem jó érzés, meg a hang se szép, de lejött, és nem lett baja, habár nemtudom meik észlény találta ki ezt a rögzítést...
[ Szerkesztve ]
-
Bomc
aktív tag
Ha kikapcsolom a notimat attól még a tápegysége ugyanugy fogyassza az áramot, nem?
-
blackmacs
aktív tag
Nekem az 5315-be ha leveszem a hátlapot egymás felett van a két mem foglalat picit egymástól elcsusztatva.az üresnek csak a pöckei látszanak.Kedden csúszik bele még 1G
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
blackmacs
aktív tag
Valaki tudja milyen az a Socket P foglalat?Keresgettem de képet nem találtam róla.Valaki Link?
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
petike222
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Notebookot szeretnék venni, valószínűleg acer vagy asus lesz. A videokártyákkal vagyok nagy gondban. Tudna valaki egy össehasonlító tesztet küldeni vagy véleményt mondani pl ezekről: ait 2400xt, 2600xt, gef8400,8600? Nagy különbség van egyáltalán ezek között?
-
petike222
csendes tag
vannak még ezek az intel chippek x2400xt, x3100. ezek hogy teljesítenek a többihez képest?
-
twollah
nagyúr
Mindenki annyit beszel a gep memoriabovitesorol, de senki nem csinal rola par kepet.
Az az erzesem, mintha szellemjarasorol beszelnenek itt az emberek.
Gy.k.:Mindenki beszel rola, de soha senki nem latta.Szoval kepeket ha lehetne, ne csak a duma rola.
[ Szerkesztve ]
-
blackmacs
aktív tag
-
blackmacs
aktív tag
válasz twollah #6365 üzenetére
És miből gondolod hogy másoknak nincsenek e ugyanilyen nyomós érvei? Egyébként a napokban én is megpróbálok feltenni pár képet amint lesz időm.
-
Axi-Maxi
tag
Help mee
megint ujraraktam egy vistat de még mindig nem müködik az Empowering Technology
vmi ötlet?
Igyál vizet Axi fizet
-
Szpilu__25
tag
Csak h örüljetek most szedtem szét először
-
Szpilu__25
tag
[ Szerkesztve ]
-
gorlin
őstag
válasz Szpilu__25 #6373 üzenetére
Szia!
Engem nagyon érdekelne a hűtő rész,hogy ugyan olyan e mint az 5315-ben,mert ha igen nincs értelme gépet cserélnem majd a későbbiek folyamán,mert nem lenne halkabb.Nincs véletlenül egész képed a gép háruljáról,amiben látszik a heatpipe?
Kösznettel.Gorlin
-
Szpilu__25
tag
jaja belinkelem neked az első kép az csak most látom levágja a fórum nem méretezi át...
-
Jávi
tag
-
gorlin
őstag
válasz Szpilu__25 #6376 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ugyan az mint az acer 5315Kivéve hogy azon nincs külön heatpipe a vga-ra .Amúgy mindenkinek mondom,hogy mögé tettem egy S-flex 800-as ventillátort leszabályozva és tökéletesen halk és nem kapcsol be a venti
Tudom egy kicsit home-made ,de nem hurcolászom annyit(sőt egyáltalán nem hurcolászom
és így lett egy passzív gépem. -
bonat
senior tag
válasz Szpilu__25 #6376 üzenetére
nekem is ez van
-
Mirones
tag
válasz Szpilu__25 #6373 üzenetére
5720z- ben máshol van a memóriafoglalat.
Egész pontosan ott helyezkedik el ahol a te képeden a fekete matricáról verődik vissza a vaku.
Akkor azért van olyan nagy "memóriafedele" ezeknek az aceroknak mert a vicces mérnökök mindíg máshova teszik hobbiból
Erre persze van értelmes magyarázat is.Én a fedél levételénél azt a félbarbár megoldást választottam amint szinte minden körúti telefonszervízes használ a telefonok szétszedésekor.
Telefonkártya sarka beletesz ahol haggya magát na és utánna mint akinek nincsenek érzései feszegetés, húzgálás, toligálás, recsegés és már lenn is van -
Szpilu__25
tag
Csináltam 3dmark05 tesztet és 3268 pontom lett így alapból.
bár néztem core quad megagiga videókártyákkal 32000pont
-
RI/OS
őstag
tegnap jól felhúztam a videókártyámat.. Meglepő módon olyan szinten bírja a tuningot 169.04es driverrel, hogy csak azért nem megy tovább, megy elfogy a csúszka rivatunerben xD másrészt az ágyon futtattam a 3dmark06ot, 80és a halál közt volt a videókártya! de a gyári 2600pont helyett, kaptam 3500at
-
Szpilu__25
tag
az nem rossz eredmény sőt
kérdés nekem a vidit lehet tuningolni???ill engedi egyáltalán???
-
RI/OS
őstag
válasz Szpilu__25 #6387 üzenetére
atitool de nem mindegyik driverrel engedi, legalábbis nvidiánál így van!
-
haralambusz
tag
Sziasztok!
Szerintetek normális-e az, hogy a notinak a vincsije, (azon kivűl, hogy kerreg) időnként kattan egy nagyot, mintha gyorsan lehuztam volna a tápról és vissza dugtam volna?
Adatmásolás közben is csinálta, de semmi nem történt, tökéletesen rámásolt mindent csak nemtom hogy ez normális-e!?
(Asztali vinyóm csinált már hasonlót, de akkor az nem működött tovább!)Acer Aspire 5520-asról van szó!
Valaki esetleg tapasztalt már ilyet, vagy tudna mondani valami infót erről?
-
Szpilu__25
tag
eléggé lehangoló cikk volt ez a k10 phenom élesben...sajna
-
Axi-Maxi
tag
help
Igyál vizet Axi fizet
-
blackmacs
aktív tag
válasz haralambusz #6390 üzenetére
Nem valami biztatóamit írtál.Nézd meg valami progival(HDtune,HDDLife asszem)vagy ha garis go szervíz.En pl egyáltalán nem hallom a vinyó hangját annál inkább a DVD-ét.AS5315
-
bonat
senior tag
válasz Szpilu__25 #6385 üzenetére
nekem 2748pontom lett.....
neked mér van több pontod???
XP-n futtattam.. -
erasto
csendes tag
Eleg hülye kerdes, de mivel meg nem csinaltam ilyet soha, inkabb megkerdezem...
A garancialevelen van 3 sor, amit ki kell tölteni...
Tipus: ide ezt kell ugye: Aspire 5520G-4025G25Mi ? Esetleg kell meg az a LX-szel kezdödö szambetü kombinacio is???
Gyari szam: ide meg ezt a SNID szamot kell irni???
A jotallas idötartama meg gondolom jozan paraszti esszel a vasarlastol szamitott egy ev...
Erösitsetek meg, h igazam van!
Raadasul a nemet garanciaközpontba fogom küldeni, szval... klassz...
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
válasz haralambusz #6390 üzenetére
Javaslom szabadits rá egy HDD Sentinelt. Az val.szeg. kiirja, hogy ha vmi gyikja van.
Nem annyira egeszseges a kattogas. -
AMD Power
titán
Ha holnap kéne notit vennem ezt venném.
-
AMD Power
titán
válasz Szpilu__25 #6399 üzenetére
Csak nem neked is ilyen van....?
Mióta van meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest