Hirdetés

  • Ilyen lesz a CMF Phone 1

    ma Intenzív narancs színben és extra lehetőségeket kínáló hátlappal várható a Nothing almárkájának első modellje.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt. Persze szokás szerint csak bonyodalmak után győz az igazság és érkezik el a happy end.

Új hozzászólás Aktív témák

  • t-bali3

    senior tag

    válasz Conyi #16638 üzenetére

    Nemrég még bátyám és én is ezen az állásponton voltunk, mert vett egy 5739G-t karácsony előtt, aztán karácsonyra bemondta az unalmasat...random fagyásai, elszállásai voltak. Szerencsére azonban rendbe szedték a szervízben, a fórumokon az a hír járta, hogy típushiba, amin a szervízelés sem segít, már közel voltunk ahhoz, hogy véletlenül leessen a földre (véletlen törési biztosítást is vett rá). Viszont amióta visszajött hibátlan, olyannyira, hogy gondolkodás nélkül vennék a mostani gépem helyett egy Acert, semmivel nem rosszabb, mint például a jelenlegi HP-m...persze a gariztatás nem kellemes egy vadi új gépnél (főleg ha közel 250-et adott ki érte az ember), de azért még lenyelhető, ha utána rendben lesz.

    Egyszóval szerintem a legjobb áron, a legjobb teljesítményt adja, bőven elfogadható minőségben...ezért is gondolkodom egy 5740-ben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák