Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dvids

    aktív tag

    Közben megjött a Montreal szék a kika-ból, el is tudtam tölteni benne már jó pár órát, kérésre leírom a tapasztalataimat.

    Akciósan 30 ezerért vettem, ennyit mindenképpen megért nekem, de az eredeti 40 ezres ár se lett volna sok.

    Az anyagminőség teljesen megfelel árkategóriájának, középutat képviseli a 20-30 ezres alap székek és a 100 ezer közötti felső kategóriás felépítése közt. Remélem tartós is lesz, az összeszerelés során elégedett voltam, nem gagyi.

    A textil borítást érintésre valaki vagy szereti, vagy nem, nekem bejön érzésre. Nem izzadós, nem szúrós. Ami negatívumot írhatok, hogy 4 napja áll összeszerelve, időnként használva és még mindig ilyen "becsomagolt" szaga van, de egyre enyhül. Nem akartam nekiesni tisztítószerrel kapásból, úgy érzem lassan elszáll teljesen.

    Kényelmi szempontból nagyon elégedett vagyok vele. Külön hangsúly van a deréktámasztáson, ami az én hátamnak kritikus jelentőségű és ebben minden probléma nélkül tudok több óra hosszat is ülni. Az ülés jól ki van párnázva, de nem túl puha, pont kényelmes. Az ergonómia persze nagyon szubjektív, többen is kipróbálták, van akinek nagyon bejött, van akinek kevésbé.

    188 magas vagyok, a szék (ellentétben sok olcsóbb, vagy akár azonos árkategóriája példánnyal) elég magasra állítható az én kényelmemnek. A 87 kilómmal úgy érzem gond nélkül el fog bánni, egyébként 100-ra írják a terhelést.

    Ami hátránya lehet azok számára, akik fontolgatják, hogy a háttámla nem valami magas, tehát fejtámasztásra nem alkalmas (legfeljebb nagyon alacsony emberek számára), de nekem erre egyáltalán nem volt igényem.

    Így, pár nap után egyelőre nagyon elégedett vagyok vele, mindenképpen megfontolásra és kipróbálásra ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák