Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz luikay #48943 üzenetére

    Ugy meg rosszabb a helyzet mert ott meg leginkabb az elerheto szoftver a donto ahol a Quest 2 egy teljesen mas vilag. Az exkluziv jatekokon kivul a sajat store is sokkal tobb tartalmat kinal, ott az App Lab es ha nagyon mas is kell akkor pedig a SideQuest.

    A Pico 4 hiaba nyitott (nem kell dev account meg adb masolgatas vagy SideQuest, siman ramasolod az apk-t es telepited) ha a Pico SDK-t alig hasznalja valaki.

    A Pico 4 szerintem olyanoknak van akiknek mar van VR HMD-je vagy teljesen tisztaba vannak a problemakkal amiket leirtam. Peldaul a warping a kepnel meg jobban eloterbe kerult amikor hasonlitgattam a Quest-hez mert annal egyaltalan nincs. Aztan a VD streaming ami az egyetlen normalis megoldas de ott meg a jatektamogatasra vagy raszorulva a VD reszerol (a Quest Link es Air Link mukodik mindennel) es vannak dolgok aminel a VD fejlesztoje is a Pico-ra van raszorulva hogy a platformon javitsanak valamit. Peldaul a Pico 4-nel nincs teljesen offline PCVR mert inditaskor kell neki Internet kapcsolat (gondolom a store entitlement ellenorzesere) a Quest-nel pedig nem. Vagy ott van a kontrollerek amik picit masok igy mivel a VD a Quest kontrollereket emulalja a kompatibilitas vegett nem mindig megy minden problemamentesen. Van peldaul az is hogy a dobasok stb. masok VD alatt mint a nativ programoknal vagy a Pico streaming programnal mivel valahogy mashogy van a gyorsulas szamolva igy granatokat stb. a jatekoknal nem dobod olyan messzire.

    Egy uj VR tulajnak a surlodasmentes hasznalat a legfontosabb es abban a Quest verhetetlen.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák