Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Jinxb1rd #36109 üzenetére

    Csodálkoztam hogy egyáltalán berendelted, még inkább ha tetszett volna.
    Szerintem nem kell developer mode, csak betolod a kábelt és fel kellene jönnie a Link opciónak.
    Wifi-t nálam nem dobálja. Milyen a jelerősséged? Ha nincs maxon szerintem ne is vedd meg VD-t.
    Próbáltad volna a Quest 1 kontrollereket, azok tényleg kicsik voltak. Ez a Quest vonal sokkal inkább mainstream termék, 10-80 éves korig kell kielégíteni az igényeket, nem lehet nagyon batár. Majd ha azt veszed észre hogy egy hónap után sem kellett még elemet cserélni benne akkor megbarátkozol vele.
    GearVR után a Quest 1-ben nekem is fura volt hogy bejön az orromnál a fény. Quest 2 ugyanilyen. Szilikon cover kis orrtakarókkal megoldja, de nálam ez a PU cover is megoldotta.
    Én most úgy használom hogy adb paranccsal levettem 0-ra a fényerőt. Valóban megtartja újraindítás után is, csak egyszer kell megcsinálni. Esetleg Quest 2 settings apk letöltésével is lehet. Szerintem érdemes megcsinálni godray és fekete szint miatt.
    Amúgy engem is első este nagyon bosszantott a Godray (azt hittem hogy a Quest 1 után jelentős javulás lesz) és a két oldali fekete csíkok. Viszont 72-es az IPD-m, szóval örülök hogy egyáltalán használni tudom a HMD-t.
    Viszont engem meg pont hogy a felbontás és a screen door hiánya fogott meg leginkább. Lehet tényleg a G2 lesz a befutó nálad.
    A hang és az alap pánt nálam is teljesen elfogadható. Ezt a 27$-os kínai csavaros strapet azért ajánlom mindenképp hozzá.
    A home tuti 90Hz-en fut ha minden update felment a gépre.

    "A kábelnélküliségtől megmondom őszintén kicsit többet vártam, de nem érzem azt a nagy felszabadultságot. Tök jó, hogy gondtalanabbul tudok mozogni, de nem ad annyi pluszt, viszont sokkal többet el vesz idáig a készülék. Na de majd holnap."

    Szerintem itt lesz amúgy a fő bibi. Én el nem tudnám képzelni a VR-t kábellel, neked meg nem nagyon nyújt többet a vezeték nélküliség. Ha valóban így van akkor tényleg csak a negatív, kompromisszumos dolgok fognak előjönni a minőségibb vezetékes HMD-k után.

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák