Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bunnyhu

    senior tag

    válasz sheep #30365 üzenetére

    USB ... hát itt most ugye nincs rajta a 2 kamera mint az oculusnál, egy eszközt csak elvisz. Meg ha 60hz-en elég az áram, akkor 90-en miért ne lenne? Mondom, a gond az, hogy 60hz-re állítva teljesen frankó.

    90hz-en blinkel a kép, DCS alatt kb. 2 másodpercenként, steamVR alatt mondjuk bármit nézve 3-5mp-enként, plusz előfordul hogy színes hangyák háborúja (képzaj). Windows Mixed Reality házban viszont aránylag stabil, bár ott is időnként elfeketedik de mondjuk fél percenként.
    HA átváltom 60hz-re, akkor a hibák megszűnnek, a hangyákháborújának vége (tehát nem kontakt hiba), a blinkelés megszűnik.

    A blinkelés szerintem a 90-60hz kapcsolgatás lehetett, de nem értem pl. miért jön elő a színes képzaj 90hz-en és miért nincs 60hz-en.
    Aztán próbáltam bekapcsolni a WMR for steamVR-ban a motionReprojectionMode -ot, de az se segített, pedig itt elvileg kényszeríti hogy 45fps legyen számolva ahogy az oculus is tudja az AWR vagy mi a tökömmel. Ezt nem tudom, lehet-e valahol máshol máshogy kapcsolni.

    Szóval az érdekel, hogy járt-e más is így, hogy 90hz-en katasztrófa, 60hz-en oké. És ha igen, volt-e valami megoldás (már azon felül, hogy cseréljek komplett gépet :D)

    https://divecenter.hu

Új hozzászólás Aktív témák