Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz aerosmith #2450 üzenetére

    A fekete nekem tök ugyanolyannak tűnik mint a dk2-nél tehát olyan sötét szürke. Vörösödés nincs.
    Ugyan a henry-t nem próbáltam aminél nagyon említik a god-ray-t de az eddigi lesújtó vélemények alapján én rosszabbra számítottam. Ha lesz némi fölös időm akkor kipróbálom.
    Screen door effekt is pozitív csalódás. Ezt így nehéz megfogalmazni úgy hogy ti nem látjátok azt amit én de ami egyértelműen megtapasztalható az a látványos előrelépés kép terén. Míg dk2-nél abszolute nem kellett fókuszálnod arra hogy pixeleket láss és a kép széle erőteljesen homályos volt addig itt ha kifejezetten egy világos területet vizsgálsz a szemeddel akkor persze látsz pixeleket de lényegesen jobb az összhatás mint dk2-nél. Feliratoknál elsődlegesen a project cars-t tudom felhozni a cockpit 2 szélén a sebességed, körszám, üzemanyag stb. dolgokat. Míg dk2-nél egyrészt homályos volt és a sok pixel végett világos szürke (fehér helyett) addig most sokkal olvashatóbb és fehérebb is. Nyilván a 4K felbontás lehet majd a nagyon keresni kell a pixeleket történet de tényleg nagyon látványos az előrelépés képi minőség téren.
    Maga a cucc is könnyebb viszont nekem némileg zártabbnak tűnik persze most meleg is van de durván tud benne izzadni az ember.
    A fejrögzítés jó lett egyszer kellően szorosra kell venni és felvételkor picit túl lehet húzni a pántot de amint a fejeden van visszaáll a feszesre. Ezzel egyszer el is kell játszani rendesen mert 10-ből 9 állásba nem jó a kép de ha eltalálod a tizediket akkor hirtelen tiszta lesz (kb mint amikor felveszel egy szemüveget és dolgozik a dioptria)
    A hangról picit jobb lett a véleményem mert pár alkalmazásnál azért picit odateszi magát de pont a project carsnál nem. Ettől a résztől mondjuk nem is vártam csodát.
    Ja mielőtt elfelejtem próbáltam a kilences pontot is de nem áll össze a kép hogy pontosan mit kéne csinálnom. Addig tök egyértelmű hogy letőltöm az sdk-t (próbáltam 1.3.2.-vel meg 1.4-el is mert más leírásba egyből azt írták és nem utána való frissítést)
    elindítom azt a bizonyos exét, átírom a számot 1.5-re vagy épp 2-re leenterezem eddig minden oké. Utánna ha jól értelmeztem akkor ezt bekapcsolva kéne hagynom és elindítani az oculus store-t de ebben az esetben nem történik semmi minden tök ugyanaz és ha bármikor be is zárom az sdk-s exét akkor visszaáll az érték 0-ra (2 helyett)
    Ha van valakinek ötlete mit rontok el akkor bátran 1.5-öt csak bírna a 980 oc.

    Játékok és alkalmazások

    Először is amivel elszöszöltem kis időt mire rájöttem. A hol is kell aktiválni az EVE játékot. Megkapod a kódot (emailba nem a dobozba van) de ha a játékra kattintasz akkor közli hogy 59.99$...
    A beállításokba lehet kódot beírni az account résznél és érzékeli hogy ez egy EVE kód és onnantól aktiváltad.

    Amiket kipróbáltam ma

    Farlands
    Legelső pillantásra aranyosnak tűnik de hamar rájössz hogy egy b*romság. Etess meg játsz az ürlénnyel kb itt hagytam abba...

    Jaunt és dreamdeck
    Jópofa videók vannak bennük egyszer mindenképp érdemes megnézni őket. Valamelyiket többször is.

    Showdown
    Na ez már picit komolyabb videó piszok látványos mindenképp többször nézős.

    Lucky tale
    Elsőre nem fűztem hozzá nagy reményeket de kellemes csalódás mindenképp ajánlom a kipróbálását.

    EVE: Valkyre és Project Cars
    Brutális. Remélem a késöbbiekbe minél több ilyen szintű látványvilágú VR játék jön.

    Assetto Corsa-ra és Dirt Rally-ra egyelőre nem volt időm ma és sajna legközelebb csak szerdán leszek szabad de max majd kevesebbet alszok mert kizárt hogy 1 hetet várjak velük. Egyelőre megyek is aludni mielőtt kikapok hogy sok az OFF...

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák