Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok

CV1 vásárlásán töröm a fejem, de kicsit aggasztanak a hardverkövetelmények. CPU minimumnak ugyanis i5 4590-et határozott meg a gyártó, de nekem csak i5 4440 van.
    A VGA viszont egy Sapphyre RX580 Nitro 8GB rammal.
    A rendszermemória 16GB DDR3

A gép egyébként fent van az adatlapomon, de a lényeges infókat azért kiírtam ide, hogy ne kelljen keresgélnetek.
    A kérdésem pedig az, hogy elegendő lehet a konfigom ebben az esetben, vagy számoljak CPU és/vagy VGA upgrade-vel is a közeljövőben?

A helyzet az, hogy használtan venném a CV1-et, és ha a VR mint olyan bejön a családnak mint időtöltés, akkor lehet szó komolyabb fejlesztésről, mint a Rift S, vagy hasoló, meg persze komolyabb hardver, de ha nagyon nem fog megmozgatni a dolog (természetesen a kezdeti wow faktort leszámítva) akkor maradna a CV1, és ebbe nem feccelünk komolyabb lóvét, a későbbiekben.
    Azt viszont nem szeretném, még ha CV1 is marad, hogy erősen kompromisszumos legyen a dolog. Akkor inkább kalkulálnék komolyabb hardverrel is.

Egyébként, lefuttattam a Steam alatt található VR tesztet is, ott egészen jó eredményt adott, de én inkább gyakorlati tapasztalatokat szeretnék hallani Tőletek :R

Köszi előre is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák