Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Raymond #12502 üzenetére

    Elég elizélt az egész irányítása ennek a játéknak. Most a HOTAS-szal tudok repkedni, ami nagyon király, de a menüben összevissza szerencsétlenkedek, állandóan kijelzi, hogy mit nyomjak a X-box kontrolleren, aztán mikor lenyomok egy gombot, akkor átvált egérgomb kijelzésre, stb stb.

    Baromi kiforratlannak tűnik az egész. De a repkedés része így már egész élvezetes :)
    A tutorialt gyűrtem egy picit. Kicsit úgy érzem, hogy a tutorial része hagy némi kívánnivalót maga után, mert semmit se magyaráz el tisztességesen. Ettől még az Elite is barátságosabb :)

    Pl. nem jöttem rá, hogy hogy tudom befogni az előttem repkedő alakot. Ha egyszer eltalálom vakon, akkor viszont bekapcsol a célzás-rásegítés. Hogy ez direkt van így, vagy csak én vagyok béna, rejtély.
    Vagy hogy mik ezek az Ultrák, amiket erőltet, és pontosan mit is csinálnak. Nyilván annak ellenére, hogy HOTAS-szal játszom, továbbra is az Xbox kontroller képét mutogatja, és hogy ott mit nyomjak meg rajta...

    Na mindegy, adok még neki egy esélyt, mert most fél óra után se forgott a gyomrom,. A HOTAS sokkal természetesebb, és pontosabb repkedést tesz lehetővé benne.
    Úgy látom van, single player része is, engem meg csak az érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák