- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Cheesy #13546 üzenetére
Magamat pontosítva - turbóhoz menő olajcső csavarnak van egy szűrője, ami eltömődik, kidobod belőle és nincs rá gond
4:00 körül [link]
Kettő közül szerintem az S60 motorja finomabb szerkezet (5 hengeres saját motor), hosszú utakra autópályán alkalmasabb is lehet a plusz lovakkal.[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
Bennem tobb kerdes is felmerult:
masodik autonak diesel biztosan jo otlet ?
az osztrak autok tisztessegesen tudnak rohadni, ezt le tudod ellenorizni akkor is ha mar lekentek alvazvedelemmel ?
a manual valtoban vajon miert csereltek olyan gyakran olajat ?
a 9 eves autonal a 3 tulaj valoban olyan nagy (kis) szam lenne ?
ingatlanvasarlas miatt adja el 1,5 honap utan (ok, ertheto), ez a 14. Volvoja, amibol ez a 7. ilyen motorral. Nagy fogyaszto lehet, de ehhez tudni kellene a hirdeto korat is.Nekem az az erzesem, hogy itt tul sok a szoveg, es nagyon keves a foto, nagyobb a fustje mint a langja.
Anelkul, hogy valaha is ultem volna ilyen autoban: S80 1.6-os motorral szerintem mindenrol fog szolni csak eppen nem az elegedettsegrol, bar a verszegenysegrol ir a hirdeto is - es ebben benne van az is, hogy a vonohorgot miert nem rendeltetesszeru hasznaltra szanta : )[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Ez a bódé ezzel a motorral kész szenvedés. Nagyon kevés, nem is értem ezt hogy gondolták Volvo-éknál. Szerintem ezért is adja el ilyen gyorsan. Egyébként ezt az autót mégis milyen "hobbi " célra lehet használni? Élményautózásra biztos nem. De hogy konkrét legyek..
Eddig 3 Volvom volt.
A 2001-es S60 T5-ről azért nem beszélek, mert a többit az körberöhögi.2014 S80 D5 motorral 215 LE (auomata) és egy 2010 V50 D3 motorral de Rika okosítással
201 Le (manuál). Az S80-ba kénytelen leszek bsr stage1+ íratni. a V50 repül hozzá képest.
Az s80 amit linkeltél 1629 kg és 114 Le. A V50-ünk 1492 és 201 Le. Én biztos sírnék, de Te tudod.Az az s60 pedig a 136 pacijával automatával háááát azt is hagyjuk. Arról nem beszélve, hogy az elejéről a fiat tipo jut eszembe. Ha nem látnám rajta a márkajelzést, nem mondanám meg hogy Volvo.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
nesa
veterán
válasz Cheesy #13559 üzenetére
Ha nem vetted meg az 1.6D én inkább 2.4D ajánlanám a volvohoz kell az 5 henger hangja, nekem mikor megvettem a v50 et beültem éreztem hogy egy volvoban ülök, de mikor beindult a 4 henger mindig kicsit csalódott voltam, nekem nagyon sokáig hiányzott az 5 hengeres hang, ha nem is veszel, de legalább próbálj ki egy 5 hengerest, vagy v8 at
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest