Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    Az előzőhöz szőrmentén kapcsolódva, de külön téma.

    Annak örülök, hogy remélhetőleg az utolsó emlékeim az GT-ről mégiscsak pozitívak lesznek (kopp-kopp-kopp)...ending on a high note and shit.

    A Nissan is megy, és ahelyett veszek egy robogót.

    Ugyanakkor a cserealanyok 'kedvelési' sorrendben:

    1) Fiat Croma 1.9 TáDé

    2) Fiat Tipo Kombi 1.6 TáDé

    3) Fiat Freemont 2.0 TáDé

    Esetleges vélemények?

    A Freemont sokáig 'titkos dobogós' volt, de egyre inkább lebeszélem magam róla, mivel annyira nem praktikus, mint amennyire elsőre tűnik (tér, ergonómia, stb.), illetve utánaolvasva ezt a leginkább körülményes/drága üzemeltetni (gumiméret, hülye akksi, stb.).

    A Tipo az aranymetszés, már anno részleteztem.

    A Croma az a szomszéd szende lány, akit mindenki ismer és mindenki jó véleménnyel van róla, de te mindig csak odaköszöntél, amikor összefutottatok, soha nem néztél még csak utána sem, mert 'nemgyerebe'. Aztán időnként csak-csak megállsz egy percre, váltotok egy-két szót, majd idővel beszélgettek is valami banális semmiségről...és rájössz, hogy egyre jobban érzed magad a társaságában. Ránézésre nem túl körülményes, nem tűnik a drámázó fajtának...és az sem elvetendő, hogy jól érzi magát akkor is, ha csak kisétáltok a főtérre egy fagyira, nem kell két nappal megelőzően foglalást intézni a Trattoria Toscana-ba, mert múltkor az Aranyszarvas a Várkertben sem volt rossz, csak kissé 'provinciális'.

    Röviden: a Croma némileg autószerűbbnek tűnik a Tipo-nál, és gyártás végi darabok egy-két olyan szarral felszerelve, ami nekem kell (és mellette rengeteg olyan szarral kitomve, ami nekem nem kéne) harmad/fele áron vannak, mint egy használt Tipo.

    HaHu: 1,5M körül OK, 2M-val bezárólag Great. Pl. [link]

    PS: Mindentől függetlenül (na, jó...majdnem függetlenül): a C300-ra ráhúzott Lancia Thesis vállalható, illetve a 3 literes TáDé az még Daimler-Chrysler örökség?

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák