Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raz3raddict

    tag

    Sziasztok,

    Adott egy Fiat Bravo II 2007 1.4 90Le
    A következő a hiba jelenség(ek). Menet közben a kocsi elkezd rángatni, mintha fékezgetnék, majd check engine lámpa elkezd világítani és rögtön rá kiadja a sárga felkiáltójeles jelzés és kocsi kiírja, hogy asr,esp,hill hold off , kocsi vészüzembe kapcsol és elveszi az elektromos gázpedált, nem reagál a gázadásra, meg semmi és szépen alapjáraton döcög a kocsi amig meg nem áll. Ekkora újra indítom, és teker teker, de nagyon nehezen indul be újra. Ilyenkor vagy működik a pedál vagy sem, addig kell játszani vele amig nem érzékel a gázadásra. Voltunk hibakód kiolvasáson is. Rengeteg hibakód volt, a benzin adagolásról a gázpedál jeladóig a vezérműtengely jeladón át. Valami egymásra épülő hiba jelenség lehet.

    Amit eddig próbáltunk/csináltunk : Folytószelep takarírás, vezérműtengely jeladó csere, map szenzor jeladó csere, akkumlátor csere, map szenzor takarítás.

    Annó folytószelep pucolás után a hiba kb 7 napra megszűnt, majd újra előjött. Aztán késöbb amikor megint elöjött a hiba, akkor a map szenzort pucoltam ki féktisztítóval, hiába nem volt koszos, jól megfújkodtam, illetve a helyét is ahova visszamegy, ez ideig óráig megoldott a dolgot. Most azonban már ez sem segít...

    Mit gondoltok, mi lehet a probléma, találkozott valaki hasonlóval?

    válaszokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák