- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz fatal` #49174 üzenetére
Logitech esetén ahogy olvasom vissza meg én is tapasztaltam hagy némi kívánni valót a szoftverezettsége,plusz használtan már jobb napokat látot darabokat árulnak ami esetén bármikor be nézhet egy komolyabb kiadás potméterek cseréi vagy annak jobbra átalakítása illetve a csapágy ház cseréje ami törik valamiért (nekem is elvan repedve).T150 esetén ami tapasztaltam hogy "hangos" a ventillátorok illetve málik rajta a gumi borítás egy idő után.
Lehet hogy én vagyok a láma de én is ezért cseréltem le a G29-re a T150-t hogy ki próbáljam milyen a játék élmény váltóval de nagyon csalódtam hogy ahány játék annyiféle váltási érzet és nem mindig sikerül az embernek eltalálni az ideálisan a megfelelő fogási pontot. Kamion szimulátor esetén meg egyenesen kiábréndító hogy a 6-s váltóval semmire sem tudsz menni így 3.000Ft-s szekvenciális modtól kezdve 19.000Ft-s kamion váltó modig van valamelyes értelme neki szerintem. De ez csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest