-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
-
-
Steve1207
veterán
válasz bulikavagyok #59852 üzenetére
A process nem csak, hogy elkezdenek vele foglalkozni? A visszadobás utána szokott kibukni úgy rémlik, nem emlékszem pontosan, mert mailben ezeket az apróbb állapotváltásokat nem küldik, de anno szerintem nekem is kékben volt process-el, fél éve. Még a szériaszámokat is megkaptam a termékekről az acc alá, aztán "elővettek" Várj még, az a tuti.
.
-
nagyúr
-
Melorin
addikt
F1 V2.5 kormányon a két számozott forgókapcsolóra ti mit szoktatok beállítani?
-
JulesTS
őstag
válasz Melorin #59856 üzenetére
Egyiken TC, a másikon ABS szokott nekem lenni (ACC), a TC fölötti két állásún a TC2, az ABS fölöttin az engine map.
Egyébként az Formula V2.5 lesz, ami gyakorlatilag ugyanaz mint a limitált F1-es perecek (vagy fordítva, attól függ ki hogyan nézi), csak alul is van két küllője amitől merevebb a csavarodásra. -
f3rdzs0
senior tag
válasz zsozsa74 #59837 üzenetére
Csak hogy ontopic is legyek, ezek mennyire ajánlottak? CSL Elite V2-höz jelenleg van egy decathlonos vízicipőm, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve (csak csúnya mint a bűn, de gyorsan fel lehet venni), elég az (nincs sarka ami elkopna ) ?
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
szacsee
nagyúr
Ismerőshöz kell még 1 (játék) kormány, szeretnék tippeket kérni .
Felltétel win11 kompatibilitás, occó legyen, akár rugós rezgőmotoros is jó felfogatási mechanikája legyen ami lehetőleg nem tapikorongos. Ha ps3 kompatibilis, akkor még jobban örülnek a srácok.5-10 pénzért is látni már mit ajánlatok mire figyeljek?
-
biker
nagyúr
CSL Elite v2, kinek van még? nekem ez is bazi keménynek tűnik, nem tudom milyen lehet a csl lc, de ez durva
gyári legpuhább szett, amivel jött, 30% volt a v1-en 3db 65 és 2db 75 elasztomerrel. ebben ugye kék rugó + 3db 65-ös van, és 30%-nál majd kitörik az ülés a rigből mire 100%-ra kinyomom, és közben alig megy a pedál 2-3cm-t
sokkal hosszabb (ok túl puha is volt) volt a v1. 15%-ra kellett tennem hogy kb azt hozza erőben mint a v1 30%-on.
ok, azt egyszerű megoldani hogy hosszabb legyen az út, de miért ennyire kemény az érzékelője?OFF: Boosted media meg legerősebb elasztomerekkel és 80%-on mondta hogy már egész jó. embertelen lehet zerintem
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
f3rdzs0
senior tag
válasz RobbyJr #59863 üzenetére
Akkor marad ez, köszönöm.. Körbenéztem és van olyan cég ami hasonló cipőt átbrandelt sim racing cipőnek, szóval hosszútávon is marad ez. Ránéztem a sarkára és van még benne egy-két év mire elkopik egy év használat alapján.
#59871 biker
Papíron nekem már van, csak nem adták még fel[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
biker
nagyúr
hehe, az elasztomersort nem tudom kivenni mert útban van a bass shaker az abshez, azt meg 20perc leszedni, most nem bántom. csak megnéztem volna nem fekszik-e fel az elasztomersor az lc keretén a közepe helyett
holnap talán... ma meg rugdosom puhuljonElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
őstag
T300RS váltásra ACC-hez és esetleg rallyhoz keresek legjobb Bundle kombót.
tome0001, bulikavagyok, Bandit21, JulesTS: Köszi a válaszokat. Van pár kérdés:
Az 5Nm/8Nm bázist csak ez a táp különbözteti meg?
Ez a loadcell pontosan micsoda és miért jó ha van az alap pedál helyett? Ezt az 1 pedált kapom vagy valami kiegészítőt?
CSL ELite Pedals V2, ez kell nekem? Jól megdrágítja. Kuplungozni nem szoktam. Meg ez a loadcell feljavítja a legolcsóbbat is, nem?
QR2 Base-Side (19,95E), QR2 Lite Wheel-Side (59,95E) Ezek is jól megdrágítják, kellenek nekem?
Ez a P1 V2 kormény 30cm, de vannak picit drágábban 33cm, az nem jobb? -
zsozsa74
őstag
válasz f3rdzs0 #59860 üzenetére
Hát ezek ugye autóvezetésre kitenyésztett cipők. Szóval mondhatni, erősen ajánlottak. Én nagyon szeretem. Nagyon gyorsan felkapható ez is. Nem kötözgetem, itt szimezésnél nem kell, hogy nagyon szoros legyen. Lazán meg van kötve, így könnyen belebújok. Lapos a talpa, jól fekszik a pedálra, a sarka szerintem kb. örökéletű. A formaviláguk kicsit ilyen hosszúkás, ezért egy számmal nagyobb javasolt, mint ahányas a lábad, ezt írják is az oldalon. Én először ettől eltekintettem, úgyhogy egy évig kb. egy oldalt kicsit szűkebb cipőben nyomtam, aztán megelégeltem és egy akcióban rendeltem újat, az már tökéletes. Amennyit ki nem lyukadt zoknin spóroltam azóta így már, tuti megérte, még két rendeléssel is... 😁
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Találtgyerek
veterán
Megjött végre a Meca LC. Kiváncsi leszek, milyen lesz a hidraulikus után. Elsőre már tetszik, hogy az eleje puhább s rugó miatt és azt is lehet még előfeszíteni.
06-3o/9759I39
-
nagyúr
Úgy tűnik, h ki lesz szállítva a tegnapi első rendelésem! Most jött az email, h előkészítik a kiszállításra, a megrendeléseim közt már "Completely shipped " a státusza. Számlát is kaptam, gyorsan le is mondtam a második rendelést. Egyébként annak is változott a státusza, úgyhogy valószínűleg egy-két órán belül azt is feldolgozták volna. Szóval van remény Srácok, remélem mindenkiét ki fogják szállítani! Meg az enyémet is...
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz bulikavagyok #59880 üzenetére
Most jött az email, h előkészítik a kiszállításra, a megrendeléseim közt már "Completely shipped " a státusza.
You must be new here
Ez annyit jelent, hogy a pénzügy feldolgozta a rendelésed, leokézták, és elküldték a warehousenak, hogy ki lehet szállítani. Na innentől tud simán két hetet dekkolni az ügy a warehouseban Az összes logisztrikai cirkusz ott tornyosul fel, nem a rendelésnél.[ Szerkesztve ]
-
360xbox360
tag
válasz 360xbox360 #59836 üzenetére
Nalam megjott a szamla, elvileg keszitik elo szallitasra.
-
JulesTS
őstag
válasz Kaci84 #59877 üzenetére
5/8, igen, csak a táp a különböző.
A pedál nyomást érzékeli, nem az elmozdulást. Közelebb van a valós fékpedálhoz. A trailbraking-hez nagy segítség, hogy izommemóriából tudod nyomni a megfelelő fékerőt.
A kétpedálos CSL-hez külön kapható loadcelles fék, de az nagyon kemény alapból. A CSL Elite V2-ben benne van és állítható keménységű. Ha akarod használhatod csak a két pedált a V2-böl is.
A QR1 tengely jár alapból de a műanyag perec oldali QR1 lötyögős, ahelyett kellene fém QR1, de akkor inkább QR2 tengely a műanyag QR2-vel.
Lehet Clubsport RS kormányt is, akkor nem kell feltétlenül QR2, azon fém QR1 van alapból. -
nagyúr
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #59879 üzenetére
A hidraulikust visszaküldted?
-
Moby
addikt
válasz oneal1 #59888 üzenetére
Pl. egy sparco gt bundle-t. Arra tehetnék egy alis kerekperecet, és lenne egy jó rally kormányom, amit használhatok GT-re ha visszarakom a perecet, de ha nem, 50 euróért elnézegettem volna a polcon is azt a sparcot. Meg talán vettem volna egy formula 2.5X-et.
Végeredményben kormányokat vártam "elméletben", jöttek is, jók az árak , jár a kudos a fanának, nagyon kitettek magukért, az én bénaságom, hogy nem tudok élni a lehetőséggel. Majd talán jövőre. Elvagyok a mekivel is, úgysincs időm mostanában szimezni. -
fatal`
titán
Ez érédekes, mert nekem még egyiket se dolgozták fel, a cancelt se.
A másikat még értem is, mert QR2 base side nem volt raktáron, de azért a törölt rendelést lezárhatnák, ha már jófej voltam és töröltem a bugos szarjuk miatt....
-
RobbyJr
őstag
Így mennyit nyertél rajta? Szerintem innen jó esélyed van hogy kézhez kapd
Ha "Completely shipped", akkor ott zöld jelzésed van, akiknek törölték mert brutál nagy volt a discount, annak piros. Szerintem így 99% hogy megjön a csomagod.[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Bandit21
addikt
Nem tettem még le teljesen arról, hogy egy a bf-be nem szereplő de 799-ért írt, 699-ért kosárba kerülő, 599-ért checkout-olható gyári 8 nm csl dd+ v2 + Meki szettbe bele ugorjak.
El kellene adni a Mekit a végén, és a Fiam 248 szettjét is.
Ha van aki csak Mekire vágyott most bf közbe, írjon rám. Bizonytalan vagyok, mert szar passzban vagyok, de legalább lenne min agyalni.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
fatal`
titán
Van, ahol normálisan működnek a dolgok.
Megrendeltem a GT Omegatól a monitor standet, 2 óra múlva kaptam tracking numbert és megjelent a UPS appban is.
Viszont az angol raktárból fogják szállítani, úgyhogy gondolom majd lesz vámolási költség.
-
RobbyJr
őstag
válasz oneal1 #59899 üzenetére
Az mondjuk izmos kedvezmény, na de reménykedni lehet
Én az universal hub + apm akciót nem tudom újra előhozni, szóval azt javították.
Lehet úgy vannak vele, hogy akinek sikerült kihasználni a nagy kedvezményt, legyen nekik karácsony, aztán nem foglalkoznak vele.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest