Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz Qtya123 #94716 üzenetére

    Ha pár nappal az oltás után betegedtek meg az emberek, akkor én azért eléggé nagy esélyt mernék annak is adni, hogy mindez az oltóponton történt. Igazatok van abban, hogy nem mondják elég súllyal, hogy az első oltás, főleg az oltás utáni napokban semmit nem ér. Bár Cecília valamelyik nap szerencsére szóbahozta, de ezt is állandóan súlykolni kellene. Viszont szembemegy Orbán politikai céljaival.
    Ezért ha mennem kell majd oltásra, tuti, hogy két maszk lesz rajtam legalább, s azokat se ímmel-ámmal fogom face-fitelni. Például nekem szinte biztos, hogy a közeljövőben az oltópont lesz az, ahol a legtöbb emberrel fogok zárt térben találkozni az elmúlt egy év folyamán. Bár így is remélem hamarabb eljön, mint a vizsgálat, amire kell mennem. Igaz magánegészségügy, de azért nem olyan tágas a rendelő előtere.

    #94719 Aweriot Viszont esetünkben a mennyiség a minőség rovására megy. Jópár olyan oltópont van, ahol a jelen formájában nem szabadna oltani( és, hogy az érem másik oldala is megjelenjen, egy csomó olyan is, ahol meg tök jól adottak a feltételek). Nyílt téren, autókból, hatalmas gyár-, vagy sportcsarnokokban, vagy valami értelmes, járványbiztos módon kellene oltani.

    [ Szerkesztve ]

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák