Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Csatravi #87167 üzenetére

    Ugyanez lehet a háziorvosoknál is, hogy ki mennyit és milyet kap vagy mi felett rendelkezhet. Pofára, párthovatartozásra mérik ezt is. Mint mindent!

    Ez tényszerű, aki ezt tagadni próbálja, az nem igazán ojjektív.(írhatnék őszintébbet is) Nem is igazán kormánykritika ez részedről, bár lényegében az. A legrosszabb, hogy az esetek jelentős részében a végrehajtó szinteken vannak rüpatkányok, akiken múlnak bizonyos dolgok és ezek szemétkednek, egyrészt férgek és azért, másrészt így akarnak megfelelni a kormánynak. Ezek korlátolt véglények egyébként, mert sose azt szívatják, akit akarnak, hiszen egy háziorvoshoz sem pártszimpátia alapján vannak bejelentkezve emberek, ahogy egy adott ellenzéki városban sem csak nemfideszesek élnek. Aki ilyen módon él vissza a hatalmával, az nyomorodjon meg, de ne gyorsan, hanem lassan apránként hónapok alatt, csak hogy érezze a törődést! :(((

    (#87257) Aweriot

    Bünti 8,5 milla, már fizetheted is be kövérféreglacibácsi számlájára.

    ****************************

    Az operatív törzs szerint kockázatos a nagybevásárlás és a gyülekezés

    Okosak nagyon! Eddig nem volt az? Még szerencse, hogy én kisbevásárolni megyek csak, ezek szerint az nem olyan veszélyes. :N Körülöttem a sok hülye nagybevásárló meg mind veszélyben lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák