- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
méghogy én vagyok kettyós...nézzetek már magatokra. felröppen egy hír, hogy kidobálják a szenteltvizet, semmi híre ennek, tulképp alapja sem igen lehet, mert miért dobnák ki, szerintem a háziorvos szerintem nem kap a gyorsan romló fájzerből, a többi meg elvan hetekig, semmi alátámasztása ennek sehonnak, simán lehet fn, és itt tomboltok...hát...tényleg nem a vírussal van baja az emberiségnek
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
HÁZIGAZDA
válasz lacafaca #81452 üzenetére
úgy szokott az menni, amit persze az ezós-káposztás csoportokban annyira nem taglalnak, hogy ezek az oltások csomagokban vannak, és ha egyet kibontasz, azt el kell használni aznap. nem biztos, hogy az AZ is ilyen, de ez a jellemző. a kínai külön van csomizva, kici-occó-tuti-szteril tűvel.
rövidebben: igen, te vagy ketyós
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
titán
Szerintem felesleges neki magyarázni. A lényege, hogy mi kettyósak vagyunk, ő pedig tovább rombolja a topikot. Múltkor usa-ban is gyorsan szóltak embereknek, mert maradt vakcina, volt aki pizsomában várt a sorára este. Itt meg el se megy a megbeszélt oltásra. Ritka böszme emberek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Milyen jót tenne a kaosznak, ha az el nem menőket is külön nyilván kéne tartani és jelentgetni különböző illetékes hatóságoknál. Néha annyira zseniális ötleteitek vannak, bár kétségtelen Andor80 főperzekútorhoz nem értek fel ötleteitekkel.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
lacafaca
addikt
vállalom, de hogy van baj a mentális egészséggel sokaknál...na az sem kérdés. minyá írok egy petíciót a kormányotok felé, hogy legyenek már szívesek a ph közösségét beoltani soron kívűl, mert rájuk fogják gyújtani a parlamentet
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
-
Rive
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #81444 üzenetére
Mi a faxért dobálnák azt ki, ha meg sem kezdik, meg amúgy is kb. 6 hónapig 2-8 fokon lehet simán tárolni?
Nem ismerem ugyan a konkrét cuccra vonatkozó követelményeket, de egy rakat dolognál teljesen más ügy a bontatlan és a már megkezdett állapotbani tárolhatóságra vonatkozó előírás.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
félisten
Hát az AZ esetén nem kell várni semmire (2-8 fokon van tárolva, nem Pfizer, ami -70 fokon és kell vagy 20 perc mire "kiolvad"). Egyszerre annyi embert kell behívni, hogy ne maradjon. Persze az szinte elkerülhetetlen így (hogy nem jelennek meg versenyzők), de még így sem szabadna olyan mennyiségnek maradni, amit a korábbi HSZ-od sugall...(Ugye úgy fogalmaztál, hogy "rengeteg" megy a kukába)
Persze, kellene valami szankció, de sok embert nem is csodálom ha meggondolja magát/elbizonytalanodik, ha pl ilyen cikkek néznek az arcába...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Sir Pocok
őstag
Azért jó beszakadt a mai adatok. A nyitás kész öngyilkosság.
2853 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 104 beteg
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Kékes525
félisten
válasz Sir Pocok #81464 üzenetére
Úgy, hogy a lélegeztető gépeken lévők száma is emelkedett, ami semmi jót sem sejtet.
Azt is eltudom képzelni, hogy elengedték az adatközlést, hogy oltásra ösztökéljék az embereket. Csalni sem kell ehhez nekik. Elég, ha most csak az igazat közlik.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
lacafaca
addikt
válasz radi8tor #81470 üzenetére
ennyi...magyarul a háziorvos a hülye, ha egy emberért megkezdi...akkor oltson, amikor ott a megfelelő számú delikvens. téma le is zárható
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A kormányhivatal azt kérdezi a háziorvosoktól, hogy a hétvégén is vállalnák-e az oltások beadását [link]
Úgy látszik annyi vakcina van, hogy belefulladunk pedig Doktor Tábornok Úr a szokásos pénteki beszédében a kevés vakcinát jelölte meg probémának miközben azzal dicsekedett, hogy másfél millió embert be tudnak oltani 1 vagy 2 nap alatt(már nem emlékszem de mikor olvastam kicsit nagyotmondónak tűnt).
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
lacafaca
addikt
válasz Kékes525 #81481 üzenetére
nincs az a dolog, amivel meg tudnak zsarolni...ha kell, átmegyek remetébe 1 nap leforgása alatt...mindenre is föl vagyok készítve sok éve
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ne kérjenek semmit sehova és semmilyen privilégiumokkal ne járjon az oltási könyv.
Az oltottak ugyanúgy fertőznek/terjesztik a kórt.
(ebben az esetben teljesen lényegtelen, az az elmélet tézis, miszerint már nem úgy fertőznek, meg a többi maszlag, terjesztik és kész!)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Kékes525
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #81488 üzenetére
A kormány ezt nem tudományos alapon kezeli, mint magát a járványt sem.
-
lacafaca
addikt
válasz Kékes525 #81483 üzenetére
bármeddig...semmi nem tart örökké
csƵ hiszen így is nagyjából abban vagyok, ha kell, simán begubózunk kiüljük az őrület végét...amúgy is irtózok a mai emberi "kapcsolatoktól"
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nagy arcvesztés lesz az így 1 évvel a választások előtt, arról nem is beszélve, hogy mivel amúgy se lehet sehova utazni még egy darabig biztos, koncertek, fesztiválok sincsenek így fabatkát se ér az oltási könyv.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Rive
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #81488 üzenetére
Az oltottak ugyanúgy fertőznek/terjesztik a kórt.
Az oltás lényege pont az, hogy nem ugyanúgy.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
félisten
válasz #20749568 #81493 üzenetére
"Abban a pillanatban, hogy lehet oltatni mindenkinek abban a pillanatban az oltottak és átesettek azt csinálnak amit akarnak."
Kiemelt rész megvalósulása esetén OK. Addig viszont nincs megkülönböztetés, nincs semmi extra jog, mindenki szopik tovább, közösen.Rive
Persze, elméletben ha egy átesettől/oltottól kapja el valaki, akkor nem lesz olyan súlyos... Na ja, de csak elméletben.
Gyakorlatban meg senki nem tudja megmondani, mi lesz abból, ha egy, amúgy Covid-on még csak át sem esett embert fertőz meg egy oltott.. Simán beledögölhetsz, persze ez is csak elmélet...[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Más, hogy egy 800.000Ft-os porszívót akarnak telefonon eladni, meg más, hogy valaki eldöntötte, hogy elsők között regisztrál, retteg a betegségtől amit ez a vírus okozhat, végre jön a várt telefon, mindent elfogad,
és akkor szerintetek ezek után, amikor letette a telefont, kitalálja, hogy
én marha, miért fogadtam el az AZ-t holnapra... na mindegy, nem megyek el, annyira nem is f*sok a betegségtől és a haláltól,
meg biztos, majd keresnek újra, amikor látják, hogy nem jelentem meg, köszönik szépen, hogy kidobhatták az adagot, és afelől érdeklődnének, hogy megpróbálnám-e újra, esetleg a hőn áhított Pfizerrel holnap 8:00-kor?
Ilyen, és ehhez hasonló logikátlan dolgok történnek min. több esetben. Ahogy írtad, nekem úgy jött le, hogy sokszor ez van.Az enyhébb verzió, hogy hívnak regisztráltat, és szól, hogy köszi, meggondoltam magam, mégsem élnék az oltással... az rendben van.
Erre lehetőséget hagytak a regisztrálásnál, hogy aki nagyon bizonytalan, az is regisztráljon, akkor a sorrendben elől lesz, és még mindig van ideje gondolkodni, mérlegelni, amíg sorra kerül.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #81495 üzenetére
Ugyanaz a jog jár annak is, aki törvénytisztelően betartotta járvány minden korlátozását azzal, aki végig trollkodta? Van egy sokkal egyszerűbb mód, kötelezővé kell tenni és akkor felesleges lenne az oltásigazolvány.
-
HÁZIGAZDA
válasz lacafaca #81482 üzenetére
türelmetlenül várod a világvégét, hiszen írták a kontejós csopiban tíz éve, hogy jön, a betonbunker már kész, zőcségből önellátó vagy, de mégis hülyén venné ki magát az egész, ha amúgy ugyanúgy megkapsz mindent a boltban és nyugi van. busted!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
lacafaca
addikt
csak mondom, még őszről barim piroscetlije is megvan...ha olyan ember közelít, akit a hátam közepére sem, gyorsan kicuppantom az ajtóra, hogy a kapuból is jól lássa és kirikkantok neki...sajna de ez van...olyan hatása van, mint ördögre a tömjénfüst
winner
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest