Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz Asbee #79268 üzenetére

    Hát most mit mondjak, ha a cikk konkrétan fizetett PR rovatban jelent meg? :F Így megy ez a tudományban, nem minden cikk és kutatás egyenlő, ez nem demokrácia. Nature cikk != AP fizetett PR rovatában megjelent tanulmány. Ez van, ez ilyen. (tele is van a tököm a Naturerel, hogy 6.-jára kell átszerkesztenem koszos kis 3. vonalas társszerzőként az asszony+laborjának a cikkjének a result részének egy kis részét, mert nem tetszik a reviewernek az alkalmazott bioinformatikai elemzés leírása - de ez ilyen, ezért Nature a Nature, mert rohadt komolyan veszik, ezért van olyan presztizse amilyen)

    Persze hogy vannak olyan tények, amik felvetik a kétséget, lesznek is ilyenek, és ezeket vizsgálják is ki - de egy ilyen.. minimum kétes tanulmány után ne kezdjük már el verni a tamtamot, hogy "háhááháhá BIZTOS hogy laborból van, én megmondtam!!!!444" mert na... csak komolytalanná teszi magát az ember vele. Ennyi az egész.

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák