Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz tom_tol #58470 üzenetére

    Jól fogalmazol: valóban komoly problémák jellemzik a mai társadalmat. Mivel az önzőség és a nagy egyéniség fontosabb mindennél. Közben meg a többség ugyanolyan. És sokaknak a legnagyobb kínja, hogyan tudna különlegessé válni, hogy kiemelkedjen a szürke tömegből. Plusz a képmutatás, miszerint annyi fontos dologban kell tenni a társadalom érdekében, viszont azt mindig más tegye meg, mert nehogy egy picit is kompromisszumot kelljen vállalni bármiben.

    Ezt a járvány kapcsán is látjuk. Hirtelen lett egy csomó járványceleb, aki most reflektorvénybe akar kerülni. Mindenféle agyament dolgokat terjesztenek vagy csinálnak, hogy kapjanak figyelmet és különlegesnek érezzék magukat. Plusz ugye az emberi butaságra és figyelemkeresésre jó pár átverés is épül, aki tudja az próbálja anyagilag is lehúzni a többieket. Szóval csak a szokásos.

    #58475 Aweriot
    Nos, mivel a bulikázók szerteszéjjel viszik a fertőzést, így igenis minden jogom megvan arra, hogy elítéljem őket. Mivel az én rokonaim életét is veszélyeztetik. És igen, a családi összejövetel is bulikázás, az is tilos. Nem segítségre szoruló rokon ellátásáról volt szó kezdettől fogva, hanem a szórakozásból történő összejövetelre, mert épp ésszel van aki nem bírja ki, ha telefonon kell beszélgetni személyes találkozó helyett.

    Abban igazad van, hogy én ezt nem írhatom elő másnak, legfeljebb kritizálhatom a viselkedését. A kijárási tilalom viszont előírja - majd az osztrákoknál jelen esetben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák