Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz Asbee #31428 üzenetére

    Sokkal felkészültebben és pontosabban lehet kisebb körben védekezni, ha újra beindulásnak jelei láthatóak.
    100%-ban egyetértek. Ugyanakkor cseppet sem bízom abban, hogy ezt meg is tudják valósítani idehaza...

    Nem biztos, hogy a gazdaságot mindig tönkre kell vágni, mint az első hirtelen, felkészületlen esetben.
    Nem kérdés, közel se kell ilyen drasztikus dolgokat csinálni, ha nem indul be a járvány. Mi túlreagáltuk - de nem tudhattuk, mi a megfelelő reakciószint. Olaszok az elején alul, amcsik még most is alul.

    De nyilván gyorsan oltsunk be mindenkit, max majd többen hullanak el, vagy lesz maradandó bajuk, mint akik a koronában elhunytak.
    De te most azt feltételezed, hogy teszteletlen/nem kellően alaposan tesztelt vakcinát kezdenek beoltogatni mindenkinek milliószámra. Ez marhára nem így működik, legalábbis a nyugati világban nem. Mire egy oltóanyag megkap minden approvalt az engedélyező hatóságoktól, addigra nagyon nagy biztossággal lehet tudni, hogy mik a mellékhatásai és azok milyen eséllyel jönnek elő.
    Még egyszer: ha ezeket a kanyarokat levágják, akkor ne oltsunk be senkit, de sztem nem fogják levágni. Egyszerűen nem tehetik meg.

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák