-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz lacafaca #119949 üzenetére
szart se ér az oltás
Szeretem a szogegyszerusegedet Laca, pláne amikor ilyen nettó ostobasagot írsz
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
lacafaca
addikt
válasz Ezekiell #119951 üzenetére
a tények makacs dolgok...lassan egy kezemen meg tudom számolni, kihez nem érkezett el még józsi
amúgy miért hagytad ki az idézésből a lényeget: erre (a változatra)
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Z.É.T.
őstag
válasz #32839680 #119947 üzenetére
Várjvárjvárj:
Szilas egy farok volt szegény, hogy besz*pta az antivaxxer biokajás, vitaminos dezinformációs propagandát és van felelőssége, hogy még népszerűsítette is.
Én a családját sajnálom, akik most az ő hibája + szerencsétlensége kapcsán kapják az ívet.
Persze, ha egészségesebb lenne a társadalom nyilvánossághoz való kapcsolata, akkor pár hónapig offline lennének, míg elül a shitstorm.https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Ezekiell
veterán
válasz lacafaca #119952 üzenetére
A lefolyás sulyossaga meg neked mindegy, ahogy látom - hisz ott hat a vakcina, így kihagyod a lényeget.
Öröm látni Laca, hogy te tényleg semmit nem valtozol, ugyanolyan vagy mint voltál (mondjuk esetedben ez nem annyira dicséret)
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
BullZeye
veterán
válasz lacafaca #119949 üzenetére
Családon belül Omicron, mi 2 héttel előtte kaptuk a 3. oltást, 1 héttel később volt esedékes a 2 oltásosnak a 3. oltás, de előtte megleptük tesómat vele.
3 Pfizer oltással : 1 nap torok kaparás, 1 nap fejfájás
2 Pfizer oltással : 5 nap torok fájás, 4 nap fejfájás, 2 nap láz, köhögésAz oltás pont annyit ér, hogy ha nem mennénk Olaszországba és nem kellett volna a negatív PCR, akkor elintéztük volna azzal, hogy huzatot kaptunk és biztos hideg front volt aznap.
Úgyhogy amit írsz nettó hazugság, nincs bajom azokkal akik félnek a tűtől, kislányom is fél a szuritól, de legalább hazugságokat ne terjessz. Oltás lényege pont az, hogy ne terheld az egészségügyet fölöslegesen.
És a mihez tartás végett, tőlem kapta el tesóm, tehát hasonló genetikával és immunrendszerrel vagyunk felszerelve.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
lacafaca
addikt
válasz t72killer #119960 üzenetére
te még mindig ott tartasz, hogy kompresszor
remélem nem érjük meg, hogy a száraz fikára is egyszer pozitív tesztet kap az ember+ 1hét szobafogság😂Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
szmörlock007
aktív tag
-
BalanceR
addikt
válasz szmörlock007 #119963 üzenetére
Pont most akartam linkelni.
Reméljük hamarosan módosítanak az oltási stratégián.
Sajnos az antivaxxerek meg a fotelvitulógusok és az életiskolájában tanult szerencsétlenek úgyis félre fogják értelmezni az egész lényegét, mint mindig, mindent.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
lacafaca
addikt
most néztem meg én is na akkor most mi lesz...megkapom a szabadulólevelet végre az alusipkás halmazból?
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
t72killer
titán
Luftot fognak ezzel rúgni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
lacafaca
addikt
válasz t72killer #119966 üzenetére
gondolod? elmondom akkor csak neked mi a helyzet: bedöglött a kovidbuli, nem tudták áterőszakolni (nézz körül a világban), így ezt most elengedik...egy ideig.
ééés
-
lacafaca
addikt
válasz #32839680 #119969 üzenetére
a bibi ebben csak az, hogy amíg ezen lehetett olykor-olykor viccelődni is, az utóbbi már nagyon nem lesz vicces, ha ezek az elmebetegek tényleg megcsinálják...akkor már nekem is össze kell majd szorítanom a farpofámat és nem lesz őszinte a mosolyom. 😶
remélem nem lesz neki topikja 😂Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Z.É.T.
őstag
válasz lacafaca #119970 üzenetére
Éppen tegnap néztem körül itt PH!-n, hogy van-e topikja
(de csak a poltopikban van pár szó róla)Rohadtul drukkolok, hogy valid legyen a fertőzés utáni immunitás felsőbbrendűsége, pont ma írtam odaát Parcinak, hogy hiába rengeteg a negatív tapasztalat a második - harmadik áteséssel köreimben és a különböző segítségkérő csoportokban, talán csak egyszerűen a nagy esetszám miatt lehet és az aránya nem vészes.
Jó lenne már magunk mögött hagyni ezt a sz@rt.
Idén már végre szeretnék 12 nap önfeledtséget ozorán[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
t72killer
titán
válasz Z.É.T. #119971 üzenetére
Sajna a tapasztalat kicsit mást mond. Ha körülnézel az sos korona csoportban, nem egy oltatlan de korábban átesettet temettek a második fertőződéssel.
Az persze egész más asztal, ha valaki oltásra boosterként kap távoli mutánst. Az lényegesen többet fog használni a következő körben, mint egy x+1. Vuhani dózis.
-
Z.É.T.
őstag
válasz t72killer #119973 üzenetére
És hogy jelképes, vagy valós az utóbbi idők orosz - iráni - indiai - kínai közeledése például.
Én azért egy 2022-es komolyabb háború esélyét még mindig 10% alá saccolom, az más kérdés, hogy 5-10 éven belülre viszont 50% fölé.
És nem hiszem, hogy a gazdaságilag jelentéktelen ruszkik lesznek közvetlenül a gyújtózsinór, ha valamire tippelnem kellene, inkább egy US polgárháború lehet az. (az más kérdés, hogy a destabilizálásban az oroszok is vastagon benne lehetnek.Nyissunk topikot?
-
Z.É.T.
őstag
válasz t72killer #119974 üzenetére
Tudom, azt is naponta követem, több egyéb mellett.
De korábban is írtam, ha a saját (és környezetem) tapasztalata nem fedi a nagymintást, akkor úgy veszem, hogy ezek az esetek a kivételek és nem az általánosak.
Meglátjuk, drukkoljunk, mindenkinek tele a púpja az egésszel.
-
Z.É.T.
őstag
válasz #32839680 #119980 üzenetére
Egyszer egyszer bekukkantottam már oda, de túlzottan szerteágazó, ami oda belefér, nem tudom, hogy akarok-e magasabb vérnyomást
Az, hogy lesz-e háború és ha nem, akkor holnap, vagy holnapután, az meg faék egyszerű, nem kell hozzá olyan mélységeket átlátni, mint amilyet a KISZ-farhát-Pénztáros tengelyfenékhez.
-
BalanceR
addikt
válasz lacafaca #119965 üzenetére
Nem éppen, pont hogy még jobban a fejedbe húztad az alusipkádat, és feltettél mellé egy bohóc-orrot is...
Kb megint félreértelmezted a mondandót (mint mindig)
csak azt hallottad ki belőle amit szerettél volna (mint mindig) és most ezzel a kicsavart féligazsággal vered magad és lobogtatod önigazolásként (mint mindig).
Szóval maradt az alusipka.
De mindegy is, ne is foglalkozz vele, inkább a big pharma után most rettegj a világháborútól, (mert ugye nektek lételem a rettegés) "Jajj , meghalunk a maszkoktól, jajj meghalunk a vakcinától, jajj jön a gonosz billgéc, jajj micsoda tüntetés, ez már a vég, jajj most milesz, nem lesz mit enni, meg nem lesz áram" Ugye? Építs egy atombunkert Kocsordon, abból baj nem lesz...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
tom_tol
addikt
-
t72killer
titán
válasz tom_tol #119984 üzenetére
Az internet egy veszélyes hely, előfordul, hogy tükröt tartanak az ember elé.
Az antibaxxer csoportoknál ítélkezőbb bagázst még életemben nem láttam, a kirekesztés is gyorsan megvan, ha az ember olyan ártatlan kérdést mer feltenni, hogy xy infó honnan származik.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
válasz tom_tol #119984 üzenetére
Akkor ezért ítélkeztél te is olyan bátran és nyíltan (hogy egyéb, inkább illő jelzőket ne használjak) pl Parciról a másik topikban.
Szép dolog ez a kettős mérce...
-
lacafaca
addikt
válasz BalanceR #119982 üzenetére
tőled nem is számítottam másra, hiszen az ég világon semmit nem értesz ebből az egészből amiről én beszélek...de nyugi, feléd sincs bennem semmiféle ellenérzésem, megvárom türelmesen amíg józsink hozzád is leparkol, aztán majd benned is átfordulnak a dolgok és talán akkor el fogsz gondolkodni az elmúlt hónapok reakcióin. a remény bennem töretlen, okos srác vagy te, csak kell egy lökés és a karmája soha senkinek nem marad adósa
-
BalanceR
addikt
válasz lacafaca #119988 üzenetére
Nyilván majd , majd , majd gyszer igazad lesz, csak várjunk, majd a karma, majd a jóisten, csak várjunk, majd meglátjátok ti is...
A szekták, meg a vallások működnek így, hogy állítanak valami légbőlkapott dolgot, amit nem tudnak bizonyítani, nem tudnak megmagyarázni, ezért a homályos, távoli jövőbe tolják az dolgokat, előbb utóbb valamilyen kicsavart, belemagyarázott megoldás úgy is lesz, amire rá lehet fogni, hogy "na ez volt az".
"Figyeljetek rám, 1000 forint lesz a benzin a gonosz sajtkészítők miatt" majd egyszer megtudjátok, majd meglátjátok"
2032- A kézműves sajtok ára az egekben egy tiktok kihívás miatt:
"Na ezt mondtam!"
2037- a benzin ára átlépi az 1000 forintot és akkor: "Naugye megmondtam"[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz t72killer #119985 üzenetére
Itt már nem tükörről van szó, hanem bullyingról, párszor már kértem is a kedves egybegyűlteket, hogy vonatkoztassanak el "lacától" és ne folyton személyes vonalra terelődjön a téma.
Amúgy én személyes véleményem: túl sok szabadideje van az embereknek, és már nincs jobb dolguk mint bele állni folyton a másikba. Ezzel szerezve mikro dopaminlöketeket maguknak.
Láthatjátok én se járok már ide gyakran, mert csak felidegel ez a sok adok-kapok ami itt megy. Eleinte reménykedtem benne, hogy megunjátok, de sajna már állandósulni látszik ez a helyzet.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
t72killer
titán
válasz radi8tor #119990 üzenetére
A modern társadalom átka . Néha elgondolkodom, mihez kezdene a nép az alapjövedelemmel - ami nagyon kéne, de nem vagyok optimista.
-
lacafaca
addikt
na...túl is vagyok az idei első több 10k-s dvitya bevitelemen...szabadtér-rövidgatya isteni feltöltődés volt...azért mennyivel másabb, mint a fóliában. de megjött ide is a szelecske, mára vége
-
lacafaca
addikt
válasz radi8tor #119994 üzenetére
ja néztem windyn....mákunk van. itt egész délelőtt szélcsend-március végi idő volt, de most sem vész, csak már nem esik jól a csupasz testnek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live