Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LED333

    csendes tag

    válasz Disk4mat #105015 üzenetére

    Remek példa arra, hogy a clickbait, reklámokkal teleb@s&ott harmadrandű híroldalak, meg a facebook manipulátorok hogy befolyásolják a népet.
    Megy a hangzatos szalagcím: "A CDC is beismerte, hogy kapcsolat van az mRNS vakcinák és az akut aszeptikus szívhártya, illetve szívizom gyulladások között"
    Beismerte... mintha valami asztal alá söpört, elhallgatott dolog lett volna, nem pedig egy folyamatosan vizsgált, monitorozott jelenség...( Pl a VAERS pont ezért van, hogy minden esetleges mellékhatást kivizsgálásra kerüljön a bagateltől a komilyig.)
    Aztán megy a dobálózás a számokkal, hogy 484-en meg is betegedtek, sőt 309-en kórházba is kerültek. -Persze az nincs megemlítve, hogy több, mint 177 millió oltásból jött össze az a 484 eset (az 0.0002%) , és ennek is a több, mint a kétharmada csak megfigyelésre került kórházba, haláleset nem volt. Az is nem közölt tény, hogy a normál, oltatlan, "természetes" közegben is előfordul a szívizom gyulladás kb. 0,0001%-ban, Illetve a Covid egyik mellékhatása, velejárója lehet ugyan ez a betegség 0,02%-ban.
    Itt a topicban is volt sajnos, aki beleszaladt Covid után.
    Persze a likavadász cikkben véletlenül sincs link a CDC-hez, nehogy már valaki egy kattintással meg tudja nézni, miről is van szó.

Új hozzászólás Aktív témák