Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz _Atesz #104773 üzenetére

    "Remélem az őszi "4. hullám"-ban elhunytaknál nem sumákolják el majd, hogy milyen százalékban voltak köztük az oltottak..."

    Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fogják az arcunkba tolni, hanem majd megy a maszatolás. :)

    Amúgy ez a melyik média a hiteles forrás dologhoz:
    A munkámból kifolyólag néha-néha voltam olyan történéseknél jelen, amelyről utána a média tudósított. Nem egyszer elferdített/elhallgatott/hozzátett/kiszínezett tartalommal közölték a dolgot az esti híradásokban.

    A legemlékezetesebb és legnagyobb ferdítéssel, amivel találkoztam, azt a TV2 csinálta pár éve. Volt egy "történés", amiről azt hitték, hogy hú ez nagy hírérték lesz, csak éppen mégsem volt semmi. Kijöttek a helyszínre és kérdezte tőlem a csajszi, hogy forgatnának. Hát mondom forgassatok, de látod, nincs semmi itt, amit kerestek. Teljesen kétségbe volt esve, toporgott és kérdezte, hogy forgathatnak-e nem messze innen. Mondom persze, de mit tudtok a semmiről kihozni? Na hát azt, hogy az esti híradóban csináltak pár vágóképet egy adott dologról, aminek annyi köze volt az egész "eseményhez" mint borjúnak az ábécéhez és este leadva azt a vágóképet mutogatták, közben meg a képsorok alatt közölték, hogy nagyon megrendítette, nagyon megrázta, sokan voltak stb... dolgokat, amiből egyetlen mondat sem volt igaz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák