Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Vesa #101788 üzenetére

    De ő is alapvető igazságokat állít, amikre rendre végtelen számú kutatás volt, s alapvetés.
    élj egészségesen, mozogj, lépj kapcsolatba a természettel, ne stresszelj, légy nyugodt s kiegyensúlyozott s így egy sokkal teljesebb életed lesz, nem mellesleg a vírustól se kell tartanod annyira. Ő se mondja h ne oltakozz, csak h ő nem teszi, szíve joga.
    Amit javasol, miszerint ne stresszelj mozogj egyél normálisan egy sokkal jobb irány lenne, e helyett az emberek zöme tavaly március óta otthon szorong nem mozog s rendelt zsíros cukros feldolgozott szarokkal tömi magát.
    a másik vonulat is tök alap, média, kormányok pánikkeltés s figyelemhajhászás közepette érzik jól magukat, s ha lehet fokozzák, kihasználják. De ezt szerintem itthon nem kell bemutatni, volt már annyi év soros migráns veszélyes kék plakátunk s médiadömpingünk.

    a tudományról meg: hány és hány példa vplt már rá hogy tévedett, ami 10-20 vagy mégtöbb év múllva derült ki... a tudomány jelenlegi állása gyakran téved. Szükséges jó dolog, ami előreviszi az emberiséget (a legtöbbször) de feltétel nélkül elfogadni a frissebb dolgokat nem feltétlen kellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák