Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz Nowhereman #3509 üzenetére

    Ismerve a németek által produkált anyagminőséget, lehetséges, hogy kibír annyit. Persze ha művelték a foldet és tömték műtrágyával, akkor már kisebb az esélye. Viszont azt feltételezni, hogy egy deka föld vagy víz sem kerül bele a föld alatt...


    Azt nem mondtam, hogy a Luftwaffe kötelékébe került, az a mondat arra vonatkozott, hogy a Luftwaffe-ben tényleg voltak ilyen gépek. A probléma a veterán válaszával pl az, hogy meg sem kérdezte, hogy mikor, melyiket.

    Ne tudd meg, hogy pl egy makettversenyen milyen szintű anyázás zajlik néha csak arról, hogy az adott hét szerdáján vagy csütörtökén hogy nézett ki az adott gép! Nem is a típus, hanem az adott gép. Mi azt gondoltuk, hogy egy veterán tud segíteni a pontos elkészítésben, de nem. Többre megy az ember ha nekiáll begyűjteni minnél több képet az adott típusról, ha sikerül a konkrét gépről, és azokat elemezgeti. Erre egyébként elég komoly ipar épült, monográfiákért néha igen pofátlan összegeket is el képesek kérni csak azért mert van bennük két-három korábban még nem publikált kép.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák