Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B0V9B

    tag

    Milyen szépen csinálták a végén, nem csodálom a Wolfsburg védőket hogy nem bírták lekövetni :) Kagawa nagyon higgadt volt.

    Jól jött a Bayern bukta, ám nem hiszem hogy a bajnoki cím elérhető lenne idén. A biztos második hely és BL-be való visszatérés viszont innentől kezdve elvárás!

    Chelsea meccshez: Sajnálom a Chelsea szurkereket, meg magamat is mert szépen vitte is a mixemet sajnos. Ahogy olvasgattam a fórumot nem érdemeltek volna vereséget a kékek, sajnos ez a tipikus példája annak amikor a szegény embert még az ág is húzza. Azt tudom hogy már többször is előfordult a történelem folyamán, hogy egy BL induló csapat a következő idényben kiesett, de olyanról nem tudok hogy egy bajnokcsapat a következő idényben kiessen. Bár lehet hogy ilyen észt meg máltai bajnokságban már megtörtént, de hogy Angliában még sose arra itt helyből rátenném a házat. Szerintem ebbe már Mou is belefog bukni és a Boxing Day-en már nem ő ül a padon a MU elleni mérkőzésen. Még a hétközi BL meccset mindenképp megvárják hogy legalább egy X-et összehozzon a csapat és továbbjusson a legjobb 16 közé, de utána még mentik majd ami menthető. A Gladbach példáját hoznám fel itt, ahol miután Favre felmondott, az utolsó helyről a 3.-ra jött fel a csapat, 2 hónap alatt!! :Y Ott sem nagy név ült le a padra, valamint ott még a játékosok és a vezetés is ellenezte hogy Favre távozzon, egy egész napon keresztül győzködték hogy maradjon, de Favre azt mondta hogy úgy érzi akkor tud a legtöbbet a csapatért tenni a jelen helyzetben ha távozik.

    Barca meccshez: Ahogy azt előttem Richie is leírta, a Valencia szinte egész első sora sérült, valamint hétközben kupa meccset is nyomtak, miközben a Barca megtehette hogy a C-csapatot küldte fel, így a kulcsemberek pihentek. Sima vendég. :)

Új hozzászólás Aktív témák