Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HdRew

    őstag

    Hihetetlen, hogy egy Real Madrid csak ennyit tud nyújtani. Mi a fenére készültek? Milyen felkészítés volt?

    Ancelotti egy nagyon jó alap taktikát tud kitalálni a csapatainak, viszont ha arra egy jó ellentaktikát ki tud találni az ellenfél, vagy úgy játszik, ami nem fekszik a Madridnak, akkor bajban vannak. Nem tud meccset menedzselni a véleményem szerint.

    Már az első meccsen is az elején iszonyatosan nyomott a City. Camavingát sajnálom, mindent belead, de látszik, hogy nem balhátvéd. Az 1 héttel korábbi meccsen jól játszott, viszont KdB góljánál ő adta középre és adta el. Ezen a meccsen Silva úgy forgatja meg, ahogy akarja.

    Az első 20-25 percben senki sem tudta megtartani a labdát és értelmeset passzolni. Vini, Benzema, Modric, Rodrygo mind-mind mintha hirtelen elfelejtett volna játszani.

    Modric és Kroos 1-1 alkalommal még tud villanni, ellenben egy ilyen gyors City ellen nem tudom miért nem lehetett őket a kispadról bedobni. Erre a meccsre bunkerbe kellett volna állni az elején, egy jó 3-5-2-vel, de sem védekezés nem volt így, sem támadás. Semmi. L.fasz.

    Egy Rüdiger - Militao - Alaba hármassal hátul, Mendy - Tchouaméni/Camavinga - Valverde - Carvajal/Lukács négyessel a kp-n, előttük akár egy Ceballos, és két támadónak kontráknál Benzin meg Vini. Sokkal jobban fel tudták volna venni a tempót véleményem szerint, illetve jobb lett volna a védekezés is.

Új hozzászólás Aktív témák