Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz venember83 #176944 üzenetére

Szerencsére Friedkinék nem csalással oldják meg, a klub adósságát saját zsebből csökkentik. Tudták milyen szart csinált Pallotta meg a sevillai kókler.
    Eddig 700 millió €-t fektettek a klubba, és ebben nincsenek benne a játékosok vagy a stadionnal kapcsolatos dolgok amik szépen haladnak, szóval valószínű az adóval sem lesz nagy gondjuk.

"a legjobbá válás érdekében nagy kockázatokat vállaltak, lényegében túlnyúltak a lehetőségeiken" Én ezt értem, de nem menti fel őket. A mocsok dolog ami miatt kicsit is együtt lehet érezni velük az az, hogy a csöves angoloknak nincs ilyen problémájuk a pénzlufiban, egy Barcelonát meg 10 generációra előre eladósítva is a topban kell tudni.

Na de Maurizio Lombardo a római kitérője után visszatérhet Torinóba, akár Beppével együtt.
    Lombardo még oké, de én tuti nem nyúlnék ennyire vissza, ha már nagytakarítás és lomtalanítás, akkor ne hozzuk már vissza a szomszédtól a dohos fotelt.
    Ellenben Del Piero nagyon jót fog tenni a szememnek és a gyomrom sem fordul fel, igazi minőségi igazolás Nedved helyére. Ráadásul ő kitartott a B-ben is. :D ;]

[ Szerkesztve ]

️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák