Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #148396 üzenetére

    Az olasz bajnokság gazdagodhatott volna, csak mire ez előjött még több pénzt jelentett volna 3 csapatnak az SL, így ellene voltak annak a kikötésnek, hogy nem szerepelhetnek más kiírásban mint amiben akkor lehetőségük volt, így meghiúsult a dolog.
    Tény és való, a 12 klubból az olaszok a legkönnyebben megérthetők, bármennyire fáj kimondani, de most hogy no SL el is lőtték a bal golyót a calcio közvetítési jogos biznisz kiiktatásával. A gondolkodj globálisan cselekedj lokálisan elv megfordult náluk és most ez nekik is rossz, ettől függetlenül Agnelli az ilyen mondatai helyett inkább maradjon csendben.

    A BL reform, az FFP rugalmasabbá tételével együtt megint több fokkal dönti nekik megfelelően a pályát, de ez a jajaj krízis, majd százmilliós igazolások nem mehetnek tovább.
    De a felelőtlen gazdálkodásuk eredménye miatt nem lehet ezüsttálcán kínálni nekik a futball minden hasznát, hogy anyagi garanciájuk legyen a legjobb játékosok megvételére.
    A másik, hogy senkit nem akarok megbántani, de egy Arsenal vagy Tottenham mit akar egyáltalán? Azon felül, hogy mindegy legyen, hogy megelőzi őket a WHU és a Leicester és így is jöjjön a nagy pénz. Ott tartunk a Calcioban is, hogy jó esetben a Roma, az Atalanta, a Lazio és a Napoli is fenyegetheti az SL klubok BL helyeit, persze elhiszem, hogy nem tetszik.
    Egyszerűen a BL-ben sem lesz elég ha több a pénz, mert az nem jó ha más is megkapja.
    De sportban anyagi és részvételi garanciát szerezni az minden, csak nem verseny.

    Friedkin sokkal nagyobb potenciálba fektetett be eddig kb 1 milliárd eurót, mint Rocco.
    Ahogy nézem komolyan is gondolja, minden intézkedésük ezt mutatja.

    #148397 sh4d0w: Azért benne voltak, hogy úgy mondjam nem voltak ellen. De így van, éveken keresztül szenvedtünk miatta, a Milan, a Napoli és a Roma is. A pár sejk közben annyit költött amennyit akart, de mindegy is, mert egy BarcaReal, vagy az angolok is könnyebben költenek évi hasraütök 2-300 milliós bevétel mellett 3 év alatt összes sportbevétel +30M€-t mint egy Roma vagy a Milan 80/évből. De látod, semmi sem elég.
    Mondom az évekre összerogyott olaszokat, akik közül a Juve lépett csak viszonylag jókor és erősödött meg még megértem, tényleg így lett volna legegyszerűbb "visszatérni" a térképre, de én a Rómát sem szeretném egy ilyen kivételezettek lufijában látni. Legyen valahol meghúzva a határ, és ne úgy ahogy ők akarják, amikor mindenki dupla távolságra szakadt.

    #148402 Richard!: :R

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák