- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szubrutin
aktív tag
Kérlek, segítsetek, mit rontok el, igényeltem egy Curve kártyát, ami mögé beraktam a Revolultot, ami mögé az Unicreditem. Telefonon simán tudok vele fizetni, de a Balanceot sehogy nem bírom rávenni.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, Revoluttal működik?
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz scyllarus #21 üzenetére
Felkerült a hivatalos Amazfit oldalra a K&H, mint partner.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok!
Az alsó gombra be lehet állítani az ébresztést?Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
scyllarus
veterán
K&H kártyáról sok helyen olvastam, hogy megy natívan. Itt a fórumban is.
Oké, nyilván a tesztbe nem írhatjátok bele. hogy okosmano99-nek működött[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
veterán
Ahh, akkor tisztázzuk már: KH MasterCard-ot mindenféle mágia nélkül be lehet vonni a Zepp Pay alá, vagy csak Curve / revolut és hasonló köztes megoldásokkal? Nekem utóbbi elfogadhatatlan őszintén szólva, natív módon csatolva viszont érdekes lehet, mert lassan cserélném majd a GTR3-at, amiben mgszerettem a hosszú üzemidőt (a nevetséges alváskövetést meg 1 éve gyűlölöm benne), így esélyes a Balance a váltásra.
[ Szerkesztve ]
-
joskakiss
csendes tag
Nekem is ilyen van. KH bankos MasterCarddal simán lehet vele fizetni. Egyébként nagyon kényelmes óra, feltételezem a textil szíj miatt. Előtte Stratos volt, ahhoz képest nagyon elegáns. Nem tudok rá rosszat írni.
-
Tamás34
senior tag
válasz pusszycat #13 üzenetére
Lehet vele fizetni igen, ha curve kártyához társítod pl.: az otp-s kártyádat, akkor igy curve kártyával mködik az órás fizetés! De curve nélkül nem lehet bank kártyát hozzá adni, mint a Xiaomi Pay-nál! Ezen mit nem lehet érteni? Na mindegy, én abba hagytam!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Tamás34
senior tag
Nem tudja! Amazfit Balance órám van, úgy tudom ez az első NFC-s óra amivel lehet fizetni, ahoz viszont Zepp pay kell, amin csak curve kártyán keresztűl tudsz kártyát hozzá adni! Van Xiaomi wath s1 Prom is azon viszont nagyon jól müködik a Xiaomi Pay! Ja még egy Apple wath 5-ös is van Kütyü mániás vagyok! Többször nem írom le, csak ne tévesszük meg az embereket téves infórmációval, ha nins igazam, akkor bocsi! Mind a két applikációt használom, de az Amazfit-en nem tudom aktiválni az OTP kártyát sehogysem!
[ Szerkesztve ]
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
toronyhaz
aktív tag
A mai napig elvagyok a GTR2e modellel.Nem mérek vele semmit. Csak a praktikus dolgok miatt maradt meg. Rezeg ha írnak messengeren(kb 2-3 emberrel szoktam beszélni,de akkor is röviden tömören) ha hívnak vagy ha sms-jönne. Használom az elemlámpa funkciót is.Rezeg ha ébreszt (így nem kel fel a család).Üzemidő 1 hónap így! Teljesen jó. Ezt addig fogom nyúzni amíg az akku bírja.2 éves kb.
-
Tamás34
senior tag
-
gusthy
veterán
...ez azért van, mert az kevés embernek van meg, hogy az Amazfit és a Xiaomi testvércégek, az Amazfit a Huami nevű céghez tartozik, ami a Xiaomi egyik leánya. Ezért a Xiaomi pay-jel kompatibilis a cucc.
Egyébként nem csak az OTP-nél, de a K&H-nál is működik.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
NFC-s fizetést tesz lehetővé az arra alkalmas bankok kártyáival -- Magyarországon ilyen nincs, - de van, az OTP pl, csak nem reklámozta.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest