-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpi82
csendes tag
Sziasztok!
PS5-höz szeretnék fejhallgatót venni. Mi a véleményetek a saját Pulse 3D -ről? Megéri vagy annyiért van jobb is?
Vezeték nélkülit akarok mindenképp és jó lenne max. 35000Ft- ból megúszni.
Teljesen kezdő vagyok a témában, úgyhogy minden javaslatot szívesen fogadok.
Köszönöm! -
Nemtom hogy említettem- e már. A Cloud2- nél biztosan hogy a lényeges prezensz és középmagas esetén beszakad. Cloud2 és a HS50Pro Carbont régóta használom 2 gépen. Egy ideje feltűnt mégjobban hogyha ide-oda ülök, nagyon nagy különbségek vannak. Tök mindegy hogy az XFi HD- t vagy az Onyxet használom, a Carbon porba döngöli a Cloudot. Gyorsabb, definiáltabb mély, az említett prezensz tiszta, a magas 10KHz felett is ül, Cloudnál prezensz gyenge, cserébe torzít, a legmagasabb sáv pedig nem cincog, hanem sustorog, máshogy nemtom leírni, a legmélyebb elég jó, de nagyon lassú és erőtlen a Carbonhoz képest.
Még 25k- ért vettem a Carbont, a Cloud akcióban 19 volt szállítással együtt, de a különbséget az ár nem tükrözi. Carbon kifutó, 1 helyen látom, már drága, de még annyiért is jobb vétel sztem, minthogy a Cloud vérszegény hangját halljam...A 3 test probléma nem megoldható.
-
Djuree
félisten
sziasztok!
vettem egy 4k tv-t és fejhallgatót keresnék filmnézéshez, ritkán ps5 játékhoz.
van egy sennheiserem asszem bt 4.40.
hangkártya van elég jó a pc-ben.
valami térhangzós jó lenne. van ezeknek értelme?
40-50k körül van jobb mint a sennheiser bt 4.40? valami 5.1-es ha jó a térhangzás.
vezetékes vagy vezeték nélküli is lehet, vezeték jó hosszú legyen, 3m kb. jó volna...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vaakuum
addikt
válasz Djuree #27957 üzenetére
Térhangzás tekintetében a valós 5.1 a füleseknél/fejeseknél technikailag kikopott. Szoftveresen szimulálgatnak térhangzást a sztereóra, de az soha nem lesz olyan, mint a rendes hangfalakból felépített 5.1.
Szerintem a mostani sennheiserednél jobbat másfajta fülessel sem tudsz kihozni a filmekből értelmes keretek között.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Djuree
félisten
válasz vaakuum #27958 üzenetére
akkor olyan lett mint a filmeknél a 3d. van is meg nincs is már de inkább nincs...
sajnos kisgyerekek miatt este amikor időm van csak fülessel tudok operálni.
akkor marad ez egyenlőre.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Szellem.
nagyúr
válasz DarthSun #27956 üzenetére
Nekem van Cloud2-m, és ugyan ezt el tudom mondani amit Te.
Ettől függetlenül szerettem, de van nála jobb választás. Szerintem az Alpha jobban szól.
Az EPOS H6Pro-m meg pláne. Tisztább, szélesebb sávban mozognak a hangok.
De a Cloud2 ha le van akciózva, jó vétel.
A Cloud3 meg kész katasztrófa a wired verzióban. Volt nálam és sírva fakadtam amikor meghallottam.[ Szerkesztve ]
-
válasz Szellem. #27960 üzenetére
Többen is említették hogy az Alpha jobb. Ettől függetlenül a Cloud2 sem rossz, főleg egy akciós árhoz képest. A Carbon nehezebb súlyra, a szorítóerő is nagyobb, hosszabb távon kényelmetlenebb, de meg lehet szokni.
Érdekesség hogy a hobbigépre felhúztam a W11- et, fel is tesz az XFi HD- hez egy drivert, de gondoltam hogy felpakolom a régebbi hozzáadottat a CD- ről. Működik ez is, még 11 alatt is, és valamivel jobb a hang, viszont a Carbon hangja is jobb lett így, a különbség aránya maradt. 300Ohm képes kimenet, az Onyxen pedig 600Ohm, kipróbálhatnék egy nagyobb kategóriás fülest, de amiatt választottam kisimpedanciást, mert van sok retró gépem, azok max 60-70Ohmig bírják a kihajtást.A 3 test probléma nem megoldható.
-
pistabyte
tag
Sziasztok.
Szeretném lecserélni a régi Plantronics Rig 500 HD fejesem (ezt még a plantronics gyártotta.)
Meg voltam elégedve a hangzásával, de ennél jobbat szeretnék ha van nála jobb.(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsősorban játékokra. Másod sorban film és zene
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20000-25000 forint max
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes ha jobb úgy a hangzás(harisnyázott kábel, mert a mostani régi fejesemnek is a vezetéke szét ment évek után)
Ha már nincs különbség hangzásban a vezetékes és vezeték nélküli között akkor jöhet vezeték nélküli is.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.
(6) Milyen hangzást vársz?
A lehető legjobb hangzást leginkább játékok alatt.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Usb mert csak alaplapi hangkarim van. Jó ha van integrált hangkártya a fejeshez, legalábbis érezhetően jobban szólt a régi Plantronics rig 500 hd fejesem ha bekapcsoltam rajta az integrált usb kartyát.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplapi. -
cyber86
őstag
Sziasztok. Ismerősömnek kellene egy új fejhallgató. Köszönöm.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék
60.000.- ft
Vezetékes.
circumaural
Mikrofonos
Real 7.1
USB
Integrált hangkártya
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Lényegtelen -
Gomez86
őstag
Sziasztok, szimulátorhoz keresek fejhallgatót a vezetékes ütött kopott logitechem helyett.
kizárólag játék
N/A amennyibe kerül az ami kiszolgálja az elképzelést, de sub 100k, ha csak felette van akkor valemyik igényemből visszább veszek
Wless
Circumaural
Mikrofonos, de nem baj ha levehető a mikrofon.
Valamilyen térhangzás jól jönne, de ez lesz az első amit elengedek ha nincs megfelelő ebben a kategóriában
Mindegy
Integrált hangkártya, de szívesen veszek hangkártyát ha úgy érzem hogy a fejhallgató sokkal többet tud (vagy ha belecicereg az alaplap)
Tetszene ha állványon lehetne tölteni (az állványba lenne építve a töltő), nem csak egy kábelt belecsavarva.Köszönöm előre is!
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
atatax
csendes tag
Sziasztok. Előre is köszi!
Elsősorban telefonálásra szeretném használni, másodsorban zenehallgatás.
Max 18 000
Vezeték nélküli
Circumaural
Mikrofonos
Mindegy
Jack vagy USB
Néhány éves Samsung Galaxy mobiltelefon
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök? -
Strauss
senior tag
Sziasztok! gyereknek bexart a fejese Nézegettem őket , de annyi van , hogy nem tudok választani . Ez a 3 közül melyik lenne a legjobb választás?
Amire kell: DC , játékok ( fortnite , ARK, YT videók. ) Nem gond neki a vezeték, úgyh nem feltétlen kell a wireless. Esetleg ha van más ötlet szívesen fogadom, nem gond ha használt ( de azért újszerű legyen ) Köszi előre isLogitech G pro X
Hyper x cloud alpha s
Hyper x flight" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
pigsty
aktív tag
Sziasztok!
Irodai környezetbe vennénk több embernek cuccost. Online meetingekhez.
Ez lenne fontos nekik: zajszűrős, bluetooth és mikrofon, ha a hatótávolsága eléri az 5-10 métert, vezeték nélküli akkus. Fülbedugós helyett fülre ülő párnás előnyösebb.
Kb 10 fő van egymás közelében egy szobában. Büdzsé a lentiek alapján kb max 20 ezer HUF daraboként.Ők ezeket írták példának,ami irányadó, lásd lista, ha tudtok jobbat, írjátok meg kérlek:
Köszi a javaslatokat előre is!
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
rbkzndrs
tag
Sziasztok!
Leharcolt GSP300-as modellet szeretnék leváltani
Játék + zene
25e-35e
Vezetékes, lehetőleg minél hosszabb kábellel, erre várok javaslatok szívesen.
Fül köré.
Mikrofonos
5.1
Jack
Dedikált hangkártya, ASUS Xonar DG 5.1
Köszi mindens segítséget, sajnos most nem nagyon vagoyk képbe a piaccal. -
mikej95
aktív tag
Sziasztok,
Logitech G533 és HP HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless között vívódom. Utóbbi modellről nem sokat találni a neten ezért vagyok igazán gondban. Hasonló névvel rendelkező HyperX fülesek nem akartam alapul venni mivel nagy a szórás a modellek között (pl Cloud III sem ér fel igazán elődökhöz).
Ha G533 USB-C-vel tölthető lenne gondolkodás nélkül azt venném.Alap kérdésekre válasz:
1/ játék + néha zene
2/ 35 ezer körül
3/ vezeték nélkülit vagy hosszabb vezetékkel (1.2 méter kevesellem)
4/ Fül köré ülőt keresek első sorban.
5/ Mikrofonos
6/ Virtuális tér hangzás, kiegyensúlyozott vagy V karakterisztika, ennyi pénzért ne úgy szóljon mint a Cloud III.
7/ Bluetooth vagy rádiós
8/ IntegráltEsetleg létezik jobb opció ebben a kategóriában és ársávban más gyártótól?
Köszönöm a segítséget.Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Rain2013
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlásban szeretnék egy kis segítséget.
Játék, film, zene, Teams/Webex meeting
40-60 ezer
Vezeték nélküli viszont lehessen használni csak vezetékes módban (jack/usb)
Circumaural
Mikrofonos és fontos lenne a jó minőség
Stereo, 7.1, zene miatt nem rossz ,ha kicsit mélyebb orientált
Jack / USB / Wireless (nem bluetooth késleltetés miatt)
Több helyen is olvastam ,hogy vezetékes módban sokkal jobb a mikrofon minősége (pl arctis nova 7) ezért lenne fontos ,hogy csak vezetékes módban is működjön.Amiket eddig találtam:
Corsair Virtuoso , Corsair HS80 , Arctis nova 7 esetleg ,ha van ezektől olcsóbb alternatíva az jó lenne (akár használt is jöhet). Fontos ,hogy vezeték nélküli módban is menjen a mikrofon (mod mic alternatívák kiesnek) és nem szeretnék külön mikrofont venni.Csak PC-vel használnám PS/Xbox kompatibilitás nem lényeges.
Előre is köszönöm.
-
andronymus
tag
Sziasztok!
Nem boldogan, de keresem új társamat. Mert a régi Corsair HS70 PRO Wireless 7.1 Surround fejhallgatóm eltört.Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék (warzone), discord, zene( Spotify)Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
50.000, de ha van valami jó akkor kevesebb is lehet meg több is.Vezetékes vagy vezeték nélküli?
VezetéknélküliFül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural, de csak legyen kényelmes szóval mindegy.Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos
Milyen hangzást vársz?
virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.Milyen csatlakozású legyen?
USB
Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya (TUF GAMING Z490-PLUS)
Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök? :)
fekete semmi cicoma
Ami fontos lenne számomra, hogy könnyen lehessen cserélni az alkatrészeket.
- fejpárna
- fülpárna
- akkumulátorAmikkel szemezek: (de bármire nyitott vagyok)
SteelSeries Arctis Nova 7X
SteelSeries Arctis Nova 7
Razer Barracuda XKöszönöm a tanácsokat!
-
Deck
titán
Sajnos, az ali-s mikrofon nem vált be a HyperX Cloud Alpha-hoz. Felváltva hallanak, felváltva nem. Hol lehetne jót venni hozzá?
PS5
-
dragon1993
őstag
Sziasztok!
Korábbi G430 vezetékes 7.1 fejhallgatóm tönkrement keresem a BB utódják.
Egy rövid MPOW kitérő után (ami megy a kukába), kereses az utódját.
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék első sorbanMennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
30-35k ha nagyon nagyon BB akkor 40k
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetéknélküli
Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos
Milyen hangzást vársz?
virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.
Milyen csatlakozású legyen?
USB
Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya (ASUS TUF GAMING B550M-PLUS)
Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Cserélhető akkumulátor jó lenne, de nem feltétlen -
Gomez86
őstag
válasz dragon1993 #27976 üzenetére
Szia! Ez a topic sajnos nem működik, vagy legalábbis nem úgy ahogy a PH többi milyen XYZ cuccot vegyek topicja.
Viszont én is valami nagyon hasonló fejhallgatót vásárolnék (#27964), mert kezdi feladni a mostanim (a te korábbid ükapja kb: Logitech G35).
Érdekelne ha esetleg te szétnéztél, hogy találtál-e valami olyat ami a te igényeidet fedi.
Ahogy láttam itt korábban ajánlották néhányaknak a Nova 7-et játékra:
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/steelseries/arctis-nova-7-61553-p855327732/#velemenyek
De ennek- ahogy néztem - semmilyen térhangzása nincs és nem cserélhető akksis.Én jelenleg a Corsair HS 80 felé hajlok:
[link]"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
válasz F.B.I. #27978 üzenetére
Szuper, köszi a választ!
Az egyetlen "bajom" vele hogy nem vagy cserélhető akksis, vagy állávnyos, így itt kell lifegjen egy kábel valahol amire reméljük nem felejtem el rátenni alkalomadtán. Ez nekem annyira nem optimális.
Mi lenne a következő szint ahol vagy van akksi csere (és az akksi valami bölcsőben vagy bármi töltődik), vagy a set-et teszed rá bölcsőre, de tudja azokat mint a HS80?Logi Astro A50-et láttam még de itt pont dupla az ár. [link]
Van esetleg valami középút?Köszönöm!
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
F.B.I.
veterán
válasz Gomez86 #27979 üzenetére
Nincs sajnos. Nálam a Steelseries NOVA 7X, simán elmegy 10 órát ( nem suttogó üzemben), utána 35 perc alatt feltölt. Szóval ha 10-12 óránál többet ülsz egyhuzamban, fejessel a füleden, akkor vezetékes ( bár én enni is szoktam ).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Gomez86
őstag
válasz F.B.I. #27980 üzenetére
Egyáltalán nem erről van szó, 2 órás session-jeim szoktak lenni, megöregedtem
Jelnleg is vezetékes headset-em van, csak szépen lassan szeretném megszüntetni a felesleges minden felé lógó kábeleket, mert nem szépek...
De a nagyobb gond hogy most 2 helyen használom a PC-t. Az asztalom egyik oldalán ülök napközben amikor meló van, és lett egy szimulátor szék a túl oldalon. így most 2 vezetékes cucc van bedugva a gépbe és váltogatok köztük.
Van egy réges régi Sennheiser HDR120-asom valahol a garázsban, lehet hogy visszahozom azt amíg megtalálom a megfelelőt.Nagyon köszönöm a segítséget így is! Azért ha eszedbe jut valami ami passzolhat szólj kérlek.
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
Éveken keresztül használtam / használok egy Superlux HD 668B-t , 56 ohm-os. Gondoltam újítok (mert egy picit kényelmetlen hosszabb játéksession alatt a 668B) és vettem egy Logitech G Pro X-et.
5 perc után azt mondtam, hogy na jó nekem ez a hangzás nem pálya a Superlux után. Azóta csak csücsül.Mélységesen csalódott vagyok a G Pro X miatt.Ezek után kétségeim vannak hogy a gamer fejhallgatók képesek a számomra megfelelő hangképzésre. Alapjában véve FPS játékra venném a fülest.
Elsősorban használtban gondolkodtam 20eFt körül. A vásárlási szándékomat a kényelem alapozza meg, de mindezt úgy, hogy minimum a Superlux HD 668B hangzása meglegyen, vagy attól jobb minőséggel kínáljam meg a fülemet.
Olvastam a topic összefoglaló javaslatát, de fogalmam sincs, hogy egy használt Sennheiser PC 360 mit produkálna ilyen téren (hangzás és kényelem viszonyítva a 668-hoz). Még egyszer befürödni pedig nem szeretnék.
Keresgettem a Superlux házán belül de fogalmam sincs hogy a HMC-660X vagy HD-660
eléri-e vagy meghaladja-e a 668B szintjét, illetve hogy kényelemesebb-e, a FEJhallgató topicban azt mondták nem túl kényelmes.A vezetékes FEJhallgató topicban Lewitz HP8500-at javasoltak, de akkor még EZT A TOPICOT nem fedeztem fel. Szívesen venném a javaslatokat , tanácsokat.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz kiralytom #27987 üzenetére
Ha headsetet szeretnél, akkor a 751-es közel állhat ahhoz, amit keresel, bár ezt meghallgatás nélkül kétséget kizáróan nem tudom állítani. Tudomásom szeirnt inkább középre van hangolva a Cloud inkább bass-ra kihegyezett tónusához képest. Viszont a CM-eken körülményes a párnacsere, mert perforált a műbőr a hátsó részén, és nem találsz hozzá utángyártottat, hanem méret alapján kell rendeljél, és kisollóval kell a lyukakat kivágnod. Hasonló termék a Takstar Pro82-es, arról koppintották a CM-t.
A 9500-as nyitott fejes, annak minden előnyével és hátrányával. Ami miatt neked érdekes lehet, hogy abból is lehet ugyanúgy headsetet "csinálni", mint a Lewitz HP8500-asból. Hátránya, hogy gyakorlatilag használt, vagy kínai elérhető csak. Én pl. a napokban majd elvieg át tudok egyet venni, és ha nem jön be, megy fel az apróra (erről itt többet inkább nem mert nem etikus). Korábban ITT már összegyűjöttem néhány mikrofonos vezetéket.
Esetleg párnacsere, mint ahogy ITT már említették. Vagy marad egy hifi fejes miki nélkül.
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Egy ideje nem követem a fülesek piacát.
Sennheisernek (EPOS) van valami újabb cucca, ami mostanában (elmúlt 1-2 év) debütált, és érdemes lehet ránézni? Az ősrégi Sennheiserem (HD 201) hangzását már annyira megszoktam, hogy minden más "furcsának" hangzik.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Kirir
tag
Esténként nem tudom használni a Logitech Z906 hangfalaimat, mert minimális hangerőn is hallatszanak a játékbeli lövések a szomszédos szobában. Emiatt szeretnék egy vezeték nélküli fejhallgatót.
PC-n játszom. Sztori alapú játékok, The Last of Us part 1, Resident Evil 4 remake stb.
Bruttó 60-100 ezer.
Vezeték nélküli.
Mindenképpen circumaural.
Nem szükséges mikrofon, de ha van, nem probléma.
Real 5.1, real 7.1., virtual 7.1
Jack
SoundblasterX AE-5
Ha egy mód van rá, akkor ne fehér legyen, de ha csak fehérben van az adott típus, akkor fehér lesz . -
Degu82
kezdő
Sziasztok. Segítséget,tanácsot szeretnék kérni vezetékes fejhallgató vásárlásban. Gyereknek kellene ps4 hez játékra esetleg majd később laptopra is de ott is játékra. Jó lenne olyan 10 körül de max. 15 ezerig. Újban eléggé leszűkül ezzel a kör nyilván de használt is ugyanúgy jó lenne ha jó vétel. Néztem prohardveren van fent elég sok. Amiket láttam,hogy többet is árulnak és jónak gondolom a razer, a hyperx cloud, ps 4,ps5 illetve találtam jó áron egy asus tuf gaminget nem tudom az mennyire lehet jó. A gyereknek a ps tetszik ugye,mert azt gondolja pshez biztos jobb a ps fejes de nekem kétségeim vannak erről illetve használtan is 15-20ért adják míg razert,hyperxet vagy az asust 10 körül lehet találni. De annyira nem vagyok jártas a dologban rég volt már a gamer korszakom így le vagyok maradva a fülesek evolúciójával, mit kell nézni 7.1 legyen vagy ne,ilyesmi. Örülnék ha adnátok tanácsot illetve ha esetleg tudtok jobb ár érték arányúakat más márkákban az is jó.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Degu82 #27993 üzenetére
Oneodio Pro-G.(Nem a GD, mert az nem cserélhető vezetékes!) Használtban meg Cloud Alpha, de készülj rá, hogy ennyiből már málni fog róla a műbőr a fejpántról mega a párnáról. Párna van alin dögivel, a fejpántra szintén onnan tudsz rendelni cizzáras fejpánt huztatot, vagy (saját felelősségre) foglalkozol vele.
-
Degu82
kezdő
válasz Gzula[HUN] #27994 üzenetére
Köszi. Akkor a ps füles használtban nem lenne jó választás? Mert a gyereknek az tetszik legjobban és nehéz róla lebeszélni. Én egyébként a Could II-re gondoltam azokat láttam hardvareaprón 10 körül van jópár. Az alpha jobb attól?
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok!
Barátomnak próbálok segíteni és az esélytelenek nyugalmával kérdezek.
Alapjában véve FPS játékra keresne fejhallgatót 10-15.000 Ft (max). Azért ennyi a határ mert kisgyerek van a családban és így veszélynek van kitéve. Majd ha nagyobb lesz vesz drágább fülest.
Szóval ennyi. Ötletetek van?
Én a HP HyperX Cloud Stinger 2 Core-t nem merem ajánlani 14.000-ért, mert a sima HX Cloud nekem nem tetszett hangzásban, bár az Alpha meg tetszett. Vagy ez egy jó/ vállalható füles?
OneOdio.ból esetleg? Nem tudom melyik típus az ami a legjobban szól, csak a márka kapcsán olvastam több jó hozzászólást.
Bármit meghallgatok!
-
Gzula[HUN]
őstag
-
kiralytom
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #27998 üzenetére
Köszi Pro-G sajnos sehol sincs. Próbálom kideríteni a 10-es vagy az 50-es párnája a nagyobb, hogy a fülét elfedje.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz kiralytom #27999 üzenetére
Ups, tegnap még volt 1 helyen 8.999.- Ft ért valahol. Néztem. Bocsesz. Akkor ennyi, elfogyott.
Ugyanakkora a 2 párna, mind a 2 külső átmérője 95mm-es. (A Pro-50-es belső átmérője 50mm, a 10-est nem tudom, olyanom nincs éppen.) A Pro-50-esé vastagabb és memóriahabos. De a Pro-50-es párnát utólag is meg tudod venni, és a Pro-10-esre is rá tudod rakni. (Jól felment a párna ára, és még fele ennyiért vettem.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest