Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz taknyí #27150 üzenetére
Sajnos úgy történt ahogy írtad, rögtön az ÁSZF-bemásolás után egy "nem lehetséges" üzenettel elhajtottak a chaten + telefonon is.
56 ezerért vettem cetelem hitelkártyával amúgy 63 ezer lett volna.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
-
wikings2
őstag
válasz fornettisuti #27153 üzenetére
Már nálam volt a fülest mikor kommenteltem
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Deck
titán
Hali.
Van egy HyperX Cloud Alpha-m (amit imádok, remekül szól és a mikrofonja is kristálytiszta). Vagy veszek majd egy ugyanilyet vagy egy SteelSeries Arctic Nova 7P-t. De mivel vezetékmentes így félek, hogy rosszabb lenne az Alpha-nál, főleg mikrofon terén. Kényelem miatt váltanék elsősorban és hogy minden eszközömmel kompatibilis legyen. De ha rosszabb lenne a hangminőség vagy a mikrofon akkor inkább hagyom.
PS5
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni vásárláshoz:
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Játék és zene, de ebben a sorrendben.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 30-50 ezer Ft
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli? vezeték nélküli
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül köré illeszkedő, nagyobb a fülem, és szemüveges is vagyok, fontos, hogy a mellett is kényelmes legyen
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli? mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz? Stereo vagy bármi felette.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)? Integrált hangkártya / telefon (iPhone 13 pro)
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök? nincsenek ezzel kapcsolatban elvárásaim, minél letisztultibb, annál jobb -
F.B.I.
veterán
Van itthon Hyperx Core, Hyperx Cloud Xbox, Steelseries Arctic 7x, 3, Pro, Console edition, mikrofonban észrevehetetlen a külömbség de ha nagyon bejött az Alpha, akkor mégegy….PC-én nekem is jó lenne.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Deck
titán
válasz F.B.I. #27157 üzenetére
Örülök, hogy van neked mindegyik. Akkor hangban is? Rtings szerint jobb a Steelseries Arctis Nova 7P játék terén. [link]
Igazából, PS5-höz lenne elsősorban
Ami a wireless mellett szól, hogy nem kéne a kontrollerbe dugnom, de sose próbáltam még wireless fejhallgatót
Alpha-nál nálam nincs gond, hogy halk lenne (ps4nél volt, ezért kellett usb-s hangkártya)[ Szerkesztve ]
PS5
-
F.B.I.
veterán
Nem fog kelleni semmi, teljesen hibátlan konzolon a mikrofon kezelése a Steelseries esetén, főleg a dedikált fejesekkel. Főleg, hogy elég komolyan száj elé helyezhető a mikrofon.
Bár én is jobban szeretem a kábeles fülest de így kényelmesebb kimenni a konyhába 2 menet között italért vagy nasiért.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz knoxhu #27161 üzenetére
Nova 7. Többi wireless, BT kombó fülesről nem tudok nyilatkozni. A legjobb megoldás szerintem, ár - értékben, még mindig.
Ami PC-el veszteségmentes élményt ad, az a 2.4Ghz, ami meg jól működik IPhone-al is az a BT, egyben, ami ezt jól tudja, nem nagyon tudok mutatni jobbat, legalábbis én.Mások hátha majd írnak, olcsóbban, komolyabbat (bár kétlem).
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz spleenszuru #27119 üzenetére
Ehhez még annyit, hogy élettartam növelés érdekében, a mikrofont betolva használjuk, és szerencsére úgy is teljesen jó, hall a másik fél, nem zúg vissza, stb.
A programban lévő game profil pl. Apexhez is egészen jó, bár normál EQ-n is elégedett vele az asszonkám.Malaka!
-
MikaVejneGI
aktív tag
Szia.
T ö é l e t e s .
Én Nova 7-et használok PS5-höz. De Nova 7P mont nem volt raktáron amior vettem.
Amúgy Lapitopin megcsinálod a finom beállitásokat , elmenti , sokkal jobban szól majd ezután PS5ön.knoxhu -
Nova 7 - Pc
Nova 7P - Playstation (4-5)
Nova 7X - Xbox (ez a verzió csak Pc kompatibilis)Talán a Razer Barracuda X (csak a 2022 -es verzió)
Vagy [link] itt.[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Deck
titán
válasz MikaVejneGI #27165 üzenetére
Remélem a 7P PC-hez is fasza azért. Ha vennék akkor mindenhez is használnám
PS5
-
taknyí
senior tag
válasz fornettisuti #27153 üzenetére
En azert biztam benne hatha 1 ev alatt aterekeltek ....
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
F.B.I.
veterán
válasz knoxhu #27163 üzenetére
Megmondom az őszintét: erőltetem itt a Steelseries cuccokat, mert kopó alkatrészek pótlásában, kézügyesség nélküli emberke is évekig örülhet nekik, főleg ha a kutya, macska, gyerek nem rágja meg, töri el.
Hiába szeretem az olcsóbb Hyperx szériát, sokan nem fognak nekiállni forrasztani egy fejpánt cseréhez, mert sajnos elkopik.
Természetesen lehet venni rá védő huzatokat….csak hát, akkor miért azt a design vettem érzésem van.Ez szigorúan az én véleményem. Van sokkal olcsóbb de ár - évekig tartó érték arányban, nincs jobb. Ismétlem, szerintem.
-
-
toxicjew
addikt
A Nova 7/7p/7x között van lényegi különbség, vagy csak a kompatibilitásuk jobb egyik másik platformra? Én is agyalok egy új fulesen, játékra de zene hallgatásra is fontos lenne, hogy jó legyen. Szintén ps5 illetve PC.
[ Szerkesztve ]
-
starius
tag
Sziasztok, wireless fejhallgatót keresek pchez, jelenleg egy Asus Rog Strix Go 2.4 ghz van, de ennél rosszabb fülesem még soha nem volt, folyamatosan ledobál, a mikrofonja recsek, az anyaga borzalmas, törik szerte szét. A Sony Pulse 3D nagyon tetszik, érdemes pc hez megvenni? Esetleg 40-50 körül alternatíva?Steelseries Arctis 7p+? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Vacicalok melyiket vegyem. a Hyperx cloud 2 vezetekest, vagy a JBL Quantum 100 Wired Over-Ear Gaming Headphone - Flip-up Mic - Memory Foam
szerintetek melyik a jobb? en nem ertek hozza.
-
F.B.I.
veterán
válasz venom8888 #27182 üzenetére
Mihez szeretnéd használni? PC? Csak alaplapi hangkártya van? Ha csak alaplapi, akkor Cloud 2 mert ahhoz jár az “erősítő”. Ha konzolhoz, akkor az Arctis Prime nagyon ajánlott vétel, az alacsony Ohm szám miatt.
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HyperX Cloud II-m, (Aquanál vásárolt), hát megadta magát 4 hónap után, előszőr kettétört a műanyag eleje, utána le is esett, végül az egész elengedte magát és így néz ki:
Szerintetek javítják ezt garanciában, vagy elküldenek "nem rendeltetésszerű használat" címszóval? Ha utóbbi, akkor mennyibe kerülne egy fejpánt csere?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
F.B.I.
veterán
Igen, hangerő, tömören, jack aljzaton, erősítő nélkül, minél kisebb legyen ha lehet. Bár akinek jó a füle, nem kell nagy hangerő. Fiam fele akkora hangerővel használja a Steelseries fejeseket, mint én.
-
Sagittauros
tag
Sziasztok!
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? elsősorban játék
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 40-60 ezer Ft, ha nagyon megéri feljebb is megyek
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli? vezeték nélküli
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)? fül köré illeszkedő
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli? mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz? stereo agy jobb
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)? integrált hangkártya
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök? bluetoothEzeket nézegettem: razer barracuda, barrucda x (2022), steelseries arctis nova 7X, logitech g735
-
Ferko75HUN
senior tag
Sziasztok, van egy SteelSeries Arctis Pro Wireless fülesem, aminek most járt le a garija decemberben. (2 éves)
Pár napja akksi csere után nagyon nehezen kapcsolt be, talán 5-10 perc után.
Azt hittem vmi anomália, de most megint totál off.
Találkozott már valaki hasonló problémával?C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest