Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz jericho69 #2614 üzenetére

    Helló!

    Hozzám tegnap került egy Razer Barracuda.

    Este 9 körül tudtam nekiállni próbálgatni, konfigurálni a hangkarit és wines beállításokat hozzá.

    AC3 5.1, DTS filmek jól szólnak alatta bár kicsit kevésnek érzem a mélyet, amit próbáltam kompenzálni a fejes sávonkénti hangerőszabályzásával (nagyrészt sikerült)

    Sikerült kerítenem még régebben DTS hanganyagot is. Mivel eddig csak 2.0-ban hallgattam zenét (meg is voltam elégedve vele), meglepő volt az 5.1-es hangzás, főleg az extra térbeli "bezenélés", "beéneklés".

    Ezeket az akadályokat könnyűszerrel átugrotta a Barracuda.

    Játékok alatt is próbálkoztam tesztelgetni, de már elég későre járt, így ami játék jelenleg telepítve van és gyorsan ki tudtam próbálni, közvetlenül nem támogat extra effektezést. Mindössze hangerőszabályzásra adnak lehetőséget (Metro 2003, Just Cause 2, Crysis 2)

    Hangzás tekintetében meg vagyok elégedve vele és a rezgő funkció is jól működik. Úgy vettem észre, hogy az erőteljesebb SUB működéskor rezgeti a fejest. Ez eléggé tetszik

    Egyetlen problémával kellett szembesülnöm, ami miatt lehet meg is válok tőle: mivel elég nagyok a füleim (és lehet a fejem is) rövid időn belül "elzsibbad" a fülem és azon veszem magam észre, hogy a kényelmetlenség miatt próbálom úgy beállítani a fejemen, hogy jó legyen, de ez kis idő múlva kiderül, hogy nem sikerült és megint odébb kell igazgatni. Egyszóval marhára kényelmetlen volt és sajnos már az első 20-25 percnél jelentkezett.

    Még tesztelem azért, hátha "csak" hozzá kell szokni.

    ui.
    Creative Audigy 1 Player hangkarira van kötve, a rezegtetéshez semmi extra dolgot nem állítottam ennél a fejesnél

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák