- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz sting2 #22248 üzenetére
és arra mi a biztosíték,h regisztráció után tényleg él a garancia 2 évig
a Logitechnél csak akkor él a gyártói gari számla nélkül ha a Serial number a dobozon 18-al kezdődik! (2018)
ha 17-el vagy 16-al kezdődik akkor már az eredeti számla is kell a gariztatáshoz,mert akkor a vásárlás dátumától számít a garancia! üdv. -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Korábban volt egy HyperX Cloud fejhallgatóm, ami sajnos elromlott (garancia lejárt, javítás nem megoldható).
Azon vagyok, hogy vegyek egy újat viszont ahogy nézem már van több változat is belőle pl: Pro, Stinger, Alpha, stb. Az lenne a kérdésem, hogy most melyiket érdemes megvenni? A keret az 25k - 30k HUF.Illetve ha tudtok az említett keretből más megoldást ajánlani akkor arra is nyitott vagyok.
A fejhallgatót egy Sound Blaster Z hangkártyáról használnám.Segítségeteket előre is köszönöm.
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
CsonkaImo
addikt
válasz Ra's al Ghul #22252 üzenetére
Cloud Alpha vagy Creative Sound Blaster H5.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
válasz SH4D0W2011 #22255 üzenetére
Viszont 14K-ért akkor elég jó vétel.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Motoxxx
tag
Sziasztok, föként játékra, zene hallgatásra keresek, stereo fejhallgatót, A gépembe van egy Soundblaster Z hangkártya. Tehát a csatlakozó mindenképpen ehez kellene. Kb 40 k ig tudnék elmenni árban. Köszi az ajánlásokat előre is. Eddig egy Hyperx clod fülesem volt, amivel meg voltam elégedve, de sajnos a jack csatija eltört és már nem szól.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! 20-25 között keresnék játékra vezetékes fejhallgatót. Circumaural kialakitás lenne a cél. Amiatt szeretnék usb csatlakozósat mett ahhoz jár egy külső hangkártya is, most csak az alaplapit használom. Ha vennék egy jack dugosat ahhoz kellene még egy hangkártya is és így ugyanannyi összegből nem tudnék kihozni egy olyan szintet (okosítsatok fel ha nem jo a logikám...).
-
CsonkaImo
addikt
HyperX Cloud II-re keress rá itt fórumon, mindent megtalálsz róla. 25k körül szerintem ez a legjobb választás, de attól is függ te mit vársz az USB-s adaptertől. Szoftveres testreszabhatóságot, illetve hitelesített virtual térhangzást pl. nem tud a Cloud II.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi.
beszereztem egy új G933-at,kellett már ez a vezeték nélküliség,de nagyon...
a friss driverben látom van vmi profil a Far Cry 5-höz,gondoltam pont jól jönne,most raktam fel...de vhogy nem sikerül berakni ezt a csoda profilt.soha nem használtam még idáig ilyen profilokat...
ha csinálok új profilt,ott annyit enged,h beéllítom a FC5.exet és semmit nem tudok állítani,meg nem is látom,h állítana vmit a hangszínszabályzón... mi nem találok/látok vagy nem is a hangokra vonatkozik?agyvérzés ez a villogás beállítás a szoftverben...minek nem is látja az ember ha a fején van... thx.üdv....most néztem meg a Gengszterzsaruk filmet a G933-al,nagyon jók voltak a hangok,köszönhető a hun DTS5.1-nek a filmben.f@szért nem raknak ilyen fegyverhangokat mondjuk a PUBG-be vagy az FPS játékokba...nagyon jól szóltak a fülesben...
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
A cloud I =cloud gaming?
-
MCGaiwer
addikt
Sziasztok!
Nem találtam stereo headset topikot. Nekem munkára (beszélgetések, meetingek stb.) lenne szükségem egy kényelmes, over-the-ear fejhallgatóra, amin van (lehetőleg levehető), minőségi mikrofon. a sok.1 nem kell, de ha van, az se baj. RGB meg egyéb színes izé inkább ne legyen. Keretnek kb 30-40et lőnék be.Ami gyors keresés alapján tetszett, az a Logitech G Pro gaming headset.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
Játékra vásárolnék fejhallgatót. Két termék között vacilálok, mindkettőt kb azonos áron tudnám megvásárolni.
steelseries arctis 5 vagy hyperx cloud?
-
veterán
Sziasztok
Remélem nem leszek túlzottan seggberúgva hogy itt teszem fel a kérdésem, de talán ide illik legjobban a kérdésem.
Szóval szeretnék rendelni a G633 fülesemhez fülpárnát a Logitech webshopból, mivel ott találtam csak. Összvissz 2000 ft lenne, viszont a szállítás meg 6000 mellé. De ha összesen 11 000 ft értékbe vásárolok akkor ingyenes a szállítás. Nincs esetleg valaki aki mostanában akart volna rendelni a Logitech webshopjából bármi dolgot? Pl. tartalékalkatrészek is vannak különböző termékekhez, amiket itthon ugyanúgy nem lehet beszerezni csak tőlük.
Én elintézek mindent ami a rendeléssel kapcsolatos, csak nem akarok 6000 szállítást fizetni egy 2000 ft-os fülpárnáért. Hullik szét a fülpárna, aztán kis fekete darabok vannak mindenhol. Gondolom más is találkozott már ezzel a jelenséggel.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
zol71
tag
Űdv.
Fejhallgató vásárlás előtt állok, lenne 1 kérdésem.
A kiszemelt alany: link
Ez működhet-e 3,5 jack átalakítóval ha van ilyen 3,5-es jackban stereó fejesként? -
Arcképgyáros
Kingston HyperX Cloud Alpha fejhallgató megér 1000 ft felárat a Kingston HyperX Cloud II Pro fejhallgatóval szemben?
-
-
sting2
addikt
válasz -secret- #22281 üzenetére
A hangja jobb, viszont a füleden egy picit "szkinibb", mivel egy hajszállal csökkentettek a fülkagyló méretén.
Inkább, már, már, rajta fekszik mint hogy benne van, de ez lehet betudható annk is, hogy esetleg nagyobb a fülem mint másnak...
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Panelházi békességre keresek 5.1 fejhallgatót. Házimozira kéne, és ráadásul 2 db, hogy a nejemmel élvezzük a filmeket.
- 2 db ra maximum 30 ezer környékén gondolkodom.
- Nem fontos a mobilitás
- Circumaural
- Real 5.1
- Wetek play 2 (Libreelec) médialejátszóm és Onkyo TX-NR 509 erősítőm van.Megoldható egyáltalán két darab usb füles használata egyszerre?
-
berton
csendes tag
Sziasztok! Headset vásárlásán gondolkodok és ebben szeretném kérném a segítségeteket.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsősorban játékra, és ezt is leginkább PS4-en, de időnként PC-hez is használnám, valamint TV nézéshez is .(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Mivel első sorba PS4-el használnám, így egy külső hangkártya is kelleni fog, így 100.000 Ft a keret mindennel együtt.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Jó a vezeték nélküli is, de ahogy nézegettem az árakat ezekből a jobbak mind a felső határ körül vannak vagy meg is haladják, így jó a vezetékes is.(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural mivel szemüveget hordók így fontos hogy avval is kényelmes legyen.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
Legalább 5.1-es surround virtuálisan. Nem tudom, hogy egy true 5.1-es belefér-e a keretbe, illetve az mennyivel lenne jobb, vagy a virtual 5.1 és a 7.1 között lehet-e igazán különbséget tenni, de a jobb megoldás érdekel.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Mivel ez a külső hangkártyától is függ, így nem igazán tudom megmondani, de Jack mindenképpen kéne, mert így a PS4 kontrollerébe és egy TV-be is könnyen bedugható lenne. A másik meg, hogy közvetlenül USB-n keresztül nem tudom, hogy működne a PS4-en vagy sem.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Külső hangkártya a PS4-ben és valószínűleg PC-n is, mivel csak integrált van benne. És ebben is szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen lenne jó a PS4-hez.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Egyszerű kinézet, nem kellenek rá villogó ledek. A szín pedig sötétebb szín, hogy ne látszódjon rajta hogyha koszos.
Ja és olyan anyagból készüljön a párna, ami nem fog morzsálodni/szakadozni fél-egy év használat után.Amiket eddig nézegettem az a SteelSeries Arctis Pro+GameDAC, illetve egy Astro MixAmp és Astro A40 vagy Sennheiser Game-al párosítva, de egyéb jó headsetek is érdekel.
Valamint az lenne a kérdésem, hogy nyilt, vagy zárt headsetek ajánlottak inkáb játszani? -
SH4D0W2011
őstag
válasz berton #22289 üzenetére
Szia!
Valamint az lenne a kérdésem, hogy nyilt, vagy zárt headsetek ajánlottak inkáb játszani?
Játszani mindkettő jó lehet, ez attól függ inkább, hogy milyen hangzást preferálsz.
A nyitott headsetek semlegesebb, kiegyenlített hangzásúak, nagyobb térrel, míg a zártak amolyan ütősebbek, mélykiemeltebbek. Illetve az sem elhanyagolható, hogy a nyitott kialakításúak valamennyire kifelé is szólnak, és te is hallasz kintről dolgokat. Én csak ennyiben tudtam "segíteni", ajánlani majd biztosan fognak a jobban hozzáértők. -
Vaskobak
csendes tag
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Az alábbi paraméterekkel keresek fejhallgatót:
Játék + filmezés
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
40-50 ezer forint környéke. Mehet fölé is kicsit ha abban az árkategóriában már sokkal jobb fejhallgatót lehet kapni.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Mindegy. Gondolom ha nem egy gépen szeretném használni akkor a vezetékes jobb választás. A vezetéknélküli fejhallgatóknál van egy nagy központi egység ami a jelet adja. Jól gondolom? Van egy gamer laptopom és ahhoz is használnám.
(4) Circumaural vagy supraaural?
MIndegy de inkább a fülemet ne nyomja.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.
(6) Milyen hangzást vársz?5.1 vagy 7.1
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Melyik jobb?
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
ASUS MAXIMUS VIII HERO integrált hangkkártya.
ASUS G751JY integrált hangkártya.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem elsődleges, de mondjuk razer tiamat 7.1 kinézete tetszik, vagy mondjuk steelseries ARCTIS 5 is. De nem feltétel.
-
kissdani
senior tag
Sziasztok mi a vélemyényetek a Steelseries Arctis Pro Wireless headsetről? Érdemes megvenni? Fontos lenne hogy vezetéknélküli legyen és számitógép játékokhoz szeretném használni.
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
lkristóf
senior tag
Invotone hd2000 után egy cloud alpha milyen lehet? Olvastam, hogy pont, hogy belefér az ember füle.
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
Üdv!
Fejhallgatót keresek, ajánló alapján nem igazán tudtam válogatni, mert nem igazán aktuális, van, ami már nem kapható, vagy már nem abban az árkategóriában van.
Zenehallgatás és játék, illetve tervezek Fl Studioban alapokat csinálgatni.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20.000 forint nagyon maximum, de inkább 15.000.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos, ez fontos, Discordon való kommunikációhoz.(6) Milyen hangzást vársz?
Elég a stereo is, virtual 5.1 vagy 7.1 előny.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Jelenleg alaplapi hangkártya, de tervezek egy Asus Xonar AE hangkártyát.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Esetleg RGB világítás, de ez aztán a legkisebb, semmi extra igényem nincs, csak jól szóljon, mikrofonja normális minőségű legyen, kényelmes és strapabíó legyen.Jelenleg egy Bitfenix Flo fejhallgatóm van, ami nem túl jó kényelem tekintetében (vékony a fülpárna és a fülem hozzáér a hangszóró részhez, és egy idő után nyomja, sok használat esetén ki is sebesedik ott a fülem), ileltve egy idő után mindig elválik a forrasztás a jobb oldalánál, és szét kell szedni újra megforrasztani... De a hangjára nem panaszkodom.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Páromnak keresek elsősorban gaming headsetet.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Szerintem 10-15k ba jó lenne megállni, de ár/érték bajnokok mindig előnyben.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Voltaképpen mindegy,de nem hiszem, hogy ebben az árketegóriában használható vezetéknélkülit kapni.(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural, most egy supraaural JBL E szériásat használ és fáj tőle a füle, így mindenképpen körbeölelés lenne a cél.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mikrofon mindenképpen(6) Milyen hangzást vársz?
Szereó szerintem elég, én nem tapasztaltam a logi G633nál nál nagy előnyt a térhangzásból, bár lehet az csak virtual.(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB előny, de ha nem usb-s akkor egy csatlakozón legyen a mikrofon és a füles, mert laptopra lesz.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Egy lenovo y50-70, ezért is lehet előny az usb.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök? :
Na ez a nehéz rész....egy gamerséggel barátkozó nőnek lesz..pasztel színek előnybenDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Félő, hogy a jelenlegi fejhallgatóm meg fogja magát adni, ezért nézelődök utód iránt, az alábbiak szerint szeretnék ajánlást kérni:
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
75% játék, 25% zene.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
~25.000.-Ft (+/- 20%)
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Nincs jelentősége, bár gondolom a vezetékesek olcsóbbak...
Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Nélküli.
Milyen hangzást vársz?
Real 5.1 (Bár nem tudom egyáltalán ilyen árkategóriában van-e real 5.1).
Milyen csatlakozású legyen?
Jack.
Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Creative Sound Blaster Z
Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Ne legyen rózsaszín! (Illetve a fehér, világosabb színeket is kerülném).
[ Szerkesztve ]
Mercury
-
huby80
senior tag
válasz Mr.Mercury #22299 üzenetére
Én egy hyperx alphat ajánlok ! igaz az 30 körül van de megéri ... a mikrofonja levehetö A hangkaridal állitolag cefet én xonar dx el hajtom ezzel is brutal
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest