- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ha ilyen konzolhoz kell fejes ott az a10 is nekem nagyon be vált.
Bár annyira mondjátok azt a Alphat hogy nem hagy nyugodni valahol ki kellene próbálni látattok valahol ki rakva ?"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
F_Peter
őstag
válasz Mr.Kr$B #22101 üzenetére
Koszi mindenkinek.
A stringert a cloud I-II-hez viszonyítva ajánlották konzolhoz, ha jól láttam, mivel ahhoz nem kellett adapter és olcsóbb is. Viszont már az alphahoz sem kell, és gondolom hogy jobb minőség (persze csak gondolom, nem ismerem).Hajlok nagyon az alphara, egyedül a kényelemtől félek kicsit.
-
tmate89
csendes tag
Sziasztok.
Véleményeteket szeretném kérni két gamer fejhallgatóról ,melyiket lenne érdemesebb megvásárolni az alábbiak közül :
Razer Kraken 7.1 V2 Oval 28k
Razer Kraken Pro V2 25kBiztos vagyok benne,hogy mindkét fejhallgató megbízható, de mégis én annyira nem értek hozzá megérné a 7.1 választani ? Játékra használnám legfőbbképpen meg zene is néha néha . Remélem vannak itt tapasztaltabb emberek akik tudnak véleményt mondani .
Előre is köszönöm
Máté
-
maximilian4
addikt
Mivel páran érdeklődtek privátban mi lett a Skullcandy plyr1 sorsa, így megosztom mindenki számára
Tehát, a fejhallgatót
-ebay-ről rendeltem (co.uk)
-angol eladótól
-leírás alapján factory refurbished, és Grade A
-ára 18k ft + 5k posta
-3 hónap garanciát gyújt az eladó
-figyelembe véve, hogy ez a skullcandynek a high end wireless fejese volt és mondjuk ennek az árnak a sokszorosán kezdett, úgy gondoltam miért ne rendelnénk be egyet
-a szállíts nagyon gyors volt, szerdán délután adta fel a csomagot, pénteken ért Bp-re, de sajnos a hétvége miatt "csak" hétfőn reggel hozta a dpd futárszolgálatMivel már többször rendeltem angol eladótól így bíztam benne, hogy a termék tényleg jó lesz. Gyári refurb és a "Grade A" azt jelenti, hogy gyakorlatilag olyan mintha vacsi új lenne a cucc. Kicsomagolás után erről saját szememmel győződtem meg. Nehezen lehet tényleg megmondani hogy használta valaki. Nagyon szépen meg lett csinálva.
A fejes és a dolby transmitter mellé járt még 1 kiló kábel. Optikai, micro usb, jack stb..
A fejes brutálisan jól szól. Én használom házimozival, tv-vel, asztali géppel, konzollal, laptoppal. Amihez lehet optikai kábellel csatlakoztatom a transmittert + a tápellátásért kell egy usb kábel, így digitálisan közvetíti a hangot. Ha mondjuk laposra vagy gépre csak sima usb kábellel dugod rá a transmittert úgy is nagyon babán szól sztereóban a cucc. Hatótáv is elég jó. 60 nm-es lakásban élek, bármely sarkában, bármely helyiségben nagyon szépen szól a fejhallgató. Az akksi is jól bírja. Már negyedik napja nem töltöttem és még nem villog munícióért. Azt írják hogy folyamatos használat mellett simán kibír 15-16 órát.
Kényelmes a cucc, a pántok erősek, műanyag, de jó minőségű, gumírozott bevonatú, a vezetékes fejeseimhez képest nehezebb jóval.Röviden, nagyon meg vagyok vele elégedve. Ennyi pénzért nem gondoltan volna hogy hozzá tudok jutni egy normális vezeték nélküli gaming fejeshez. Akit érdekel a cucc az itt meg tudja vásárolni: [link]
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
bombibmw
veterán
válasz maximilian4 #22105 üzenetére
Ez nem rossz cucc, grat hozzá!
Én is majdnem vettem egy ilyet, csak fo.tam a műanyag fejpánt miatt. -
zolee06
tag
(#22094) zolee06
Erre esetleg? A Dragon termékek milyenek ehhez képest ?
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
BeStronk
tag
Na meg lett a Sound Balster Z de a beszerelésével gondba vagyok, PCI-be beleraktam, de kell nekem egy külön kábel hogy a frontpanelhez hozzákössem? vagy ez csak opcionális?
[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Rövid megfontolás után egy g430-as lett a kiválasztott fejhallgató. 19K-ba házhozszállítva. Túllépve a 10k-s keretet, de talán minőségi cucc.
Van már egy kb. 12 éves asztali Logitech márkájú hangszóróm, így talán valamennyire adtam erre a márkára is.Előtte használtan vettem egy Genius Cavimanus 7.1 fejhallgatót. Az eladó szerint 2-3x használt és az állapota is jó. De valamiért egy kb. 200-300 óra használat után beadta a kulcsot. Hol volt hang hol nem.
Ezt követően vettem egy ÚJ olcsóbb Genius HS-G500V-t, még ha nem is olyan hangzású, de legalább újonnan csak elég lesz. Na ez bírta 100órát. A mikrofonja nagyon recseg több csapattárs elmondása szerint is. Röviden ennyi, hátha valaki okul majd belőle ha ilyeneket néz.Így lett a Logitech, majd kíváncsi leszek rá, hogy jó vétel lesz-e?
Live poor, die rich.
-
-
Andos91
csendes tag
Sziasztok, nem rég vettem egy Razer Electra V2 USB-s fejest az Alzában. Eddig egy Lenovo Y headsetem volt, aminek megtört a kábele és megjavíttattam, de a mikrofonja elveszett. És mivel munkára is használom hamar kellett egy új. Alzában meg 20k körül ez volt az egyetlen értelmes usb-s 7.1-es.
1 hét alatt eljutott odáig, hogy nem ég a led ha szól valami pár másodpercenként Elcsúszik a hang, a háttérben meg fémesen sistereg...
Eddig sem olvastam jókat a Razer cuccokról a szar anyaghasználat, meg a kamu tulajdonságok miatt, de ezek után senkinek sem ajánlom.
Tudnátok valami hosszan tartót ajánlani 20-25000 körül? Ennél többet nem szívesen áldozok rá elvből, bár szerintem ennyiért van olyan ami egész korrekt.Olyan nincs, hogy olyan nincs!
-
chris0000
őstag
hi.
h lehet egy fejhallgató drivert teljesen letakarítani a gépről?
Logitech G633 fülesem van és elég halk lett a hang.leszedtem a drivert utána vissza,de a Logitech vezérlőpultban minden u.úgy maradt és továbbra is halk a hang.thx.üdv. -
chris0000
őstag
a térhatásu hang tesztnél is teljesen halk...
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
A Cloud I-nek a parnai kezdenek szetmenni belulrol (mubort hasznalom csak). Valaki rendelt mar hozza uj parnakat? Most nezegetem a neten, de mindhez a Cloud II-t irjak kompatibilisnek. Attol meg jo lehet az I-hez is? Ebay/Aliexpress oldalakon nezegettem csak. Ha valaki tud jobb forrast, meg ha dragabb is nem problema. Csak szeretnek uj "bor" parnakat venni ra. Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
! éve vettem egy Cloudot (1-es). 1 éve a fülpárnáról és egy pár hónapja a fejpánt párnázásáról is erősen foszlik a (mű)bőr. Ezt lehet valahogy kezelni Duck Tapen kívül?
Gyártanak olyan fejhallgatót, amiről nem kopik le egy idő után?Még most is tökéletesen működik, nem dobnám a kukába feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
törölt tag
válasz Andos91 #22115 üzenetére
Nekem is volt ilyenem, nem is olyan reg. 1 hetig birta, mert folyamatosan elment a hang jatekban. Az volt az utolso razer fulesem, ebben biztos vagyok.
Tudom neked is ajanlani a Sennheiser GSP-300-at. Nezz utana, olvass utana, de nekem nagyon bejott eddig. Illetve - ezek utan - magat a Sennheisert. Bar nem az olcso katergoriaban talalhato, de azert vannak olcsobb termekek is, mint amit ajanlottam is. -
Shaza
senior tag
Hello!
Van egy Sennheiser GSP 350-em ami a hozzáadott usb-s kábellel nagyon halk volt ,ezért vettem hozzá egy jack kábelt,de még így sem az igazi.
Az lenne a kérdésem hogy érdemes hozzá venni valamilyen erősítőt,van benne annyival több?
Ha igen mit ajánlanátok?Előre is köszi!
-
h.adam.92
őstag
Hali,
RAZER Kraken 7.1 v2 Oval mik a vélemények? Ebben az árkategóriában nézelődök.., van esetleg másik alternatíva játékokra?
-
chris0000
őstag
válasz pulutodurumo #22119 üzenetére
próbáltam én mindenhogy...f@szom tudja meddig keresgettem a fórumokon a megoldást win10-re ,de ez a verzió működik!
gépház-kezdőlap-eszközök-Bluetooth és egyéb eszközök és a hangnál lehet eltávolítani a fejhallgatót!
utána fejhallgató kihúz a gépből-visszadug és mehet a driver telepítés.(nem biztos,h muszáj újra telepíteni a drivert!)
furcsa mert olyan mintha csak a win10 gépházon belüli eltávolítást venné figyelembe.üdv.[ Szerkesztve ]
-
Andos91
csendes tag
Sziasztok ismét,
Úgy döntöttem, hogy amíg a Razer fejesem szervizben lesz, már ha nem ajánlja fel mégis az Alza, hogy választhatok az árából egy másikat, írnék a Lenovo-nak, hogy tudnának-e küldeni mikit (ami elveszett) a régi fejesemhez.
Egy Lenovo Y Gaming Sorround Sound-ról van szó. Ismerősömtől vettem, garanciajegy sajnos nincs már meg, csak a doboza.
Bocs ha kezdőnek tűnök, viszont még sosem írtam supportnak + nem is érzem, hogy olyan pro angolos lennék. Így az lenne a kérdésem, hogy tudnátok ebben segíteni?
Illetve mire számíthatok érdemes foglalkozni vele, esélytelen, vagy majd fizetni kell érte?
Előre is köszi a válaszokat.Olyan nincs, hogy olyan nincs!
-
drzozo
senior tag
Hang tekintetében van különbség a Cloud I és II között? Az utóbbi megéri a plusz 5k-s felárat vagy elegendő az I-es verzió is?
[ Szerkesztve ]
-
starius
tag
20 ezer forint körül keresek USB fejhallgatót PS4hez és PChez. Főleg FPS játékokra, lehetőleg mikrofonnal, de az nem feltétel. Ha megéri a felárat, 30kig felmehetek. Mi ebben a kategóriában a best buy?
-
drzozo
senior tag
válasz Lokids #22141 üzenetére
Köszi.
Ez lenne a sima Cloud I? (Megtéveszt a "Pro". )
-
chris0000
őstag
válasz starius #22145 üzenetére
én 1 Logitech G633-at használok,nekem is integrált hk-ám van.szerintem kurva jó.
a vezérlő pultján belül el tudod érni a DTS-X kapcsolót amivel már tényleg vannak mély hangok,jó ok,h kicsit színezi a hangot,de nem arra kell gondolni,h áhh tuti sz@r lehet akkor...kicsit széthuzza a stereo jelet...én se értek hozzá csak olvastam...meg azt is olvastam,h ez a 7.1 csak virtuális.ahhoz,h tényleg 7.1 legyen,kellene a tényleges fizikális 7.1 hangszoró bele! nekem ahhoz képest elég jó hangzást biztosít.zenék,filmek,játékok nekem nagyon bejönnek így...konzolokhoz is lehethasználni,de asszem ott nem lehet kihasználni teljesen amit tud,mert nem tudod telepíteni a szoftvert,így ott nem nagyon fognak jönni a mély hangok...ez ami negatívum nekem.most elég jól bezuhant az ára.én még 42-ért vettem.itt is árulnak PH-n!vagy akár a G933-at (wireless) is próbálhatod,az is 40 körül van itt!most ilyen áron szerintem best buy!tesztelők is jókat mondanak róla.üdv.[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
megjott a cloud alpha, de picit csalodott vagyok. G430at valtottam mert elromlott 3 ev utan a mikrofon. Jobb ez a cloud nyuilvan, es tobb hangot is hallok vele, amiket eddig nem, de oszinten eddig hataresetnek gondolom megerte-e. De a build quality az bejon, szep robosztus, es nagyon nagyon kenyelmes ez fix.
Lehet rendelek hozza ergy kulso hangkartya megoldast, sounblaster x fi HD-t aztan meglatom, bar mar erosen tulleszek a kereten amit erre az egeszre kolteni akartam... Ha azzal se lesz meg az igazan omg erzes lehet visszakuldom mind2-t es veszek ujra egy g430at
[ Szerkesztve ]
-
MooN81
csendes tag
Sziasztok,
Kizárólag játékra keresek (főleg FPS) fejhallgatót, kb 40k magasságig +/- néhány ezer belefér. Eddig vezeték nélküli füleseket néztem, főleg a G933-at, de vegyes volt a vélemény róla és volt aki egyenesen kizárta. Ha nincs ebben az árkategóriában elfogadható minőségű füles, akkor jöhet a wired.
Circumaural kivitellel és mikrofonnal (nem is értem ezt az opciót.. (5)). Alaplapi hangkártyám van, és a kinézet, világítás és egyéb parasztvakítás nem érdekel.Egy Roccat Kave-et váltana, ami vagy 6 évig szolgált, de most teljesen megadta magát a pánt (mindkét oldal eltört).
Mit tudtok tanácsolni?
Esetleg Cloud II? GSP350?Köszi,
MooN81[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest