Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
Kaptam 3 filmet bd lemezen, 3d-sek.
Lejátszó: lg bp325 (3d bd lejátszó), tv: lg lm660 (3d). Egyik film csont nélkül megy a 3d képes bd lejátszón, a másik kettő nem. Mintha szaggatna (reccen), nem szép folyamatos a lejátszás. Gondolom tv nem lehet gond, mert az csak megjelenít. Kevés lenne a lejátszó? Vki tapasztalt hasonlót? -
GLOCK34
aktív tag
válasz silver-pda #2702 üzenetére
Nem ismerem a lejátszót,de elképzelhető,hogy szoftverfrissítéssel megoldódik a probléma. Nálam ez volt a gond a régi asztali lejátszónál. Lg honlapon vagy kézikönyvben biztos van utalás rá,hogy frissíthető-e.
-
optikum
csendes tag
multimedias lejatszo vasarlas elott alok csak nemtudom miljet vasaroljak oljan kellene ameljik akadas metesen pendrajvrol vagy kulso hdd-rol lejatsz 3d bd-25 vagy 50 gb iso filmeket nemigazan vagyok othon a temaban
-
optikum
csendes tag
válasz Coyote2000 #2706 üzenetére
ez nem 3D
-
Maximum1
őstag
válasz optikum #2705 üzenetére
Nekem nincs ilyenem, de tegnap itt ajánlották.
[Egreat R6S]
[link][ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Nem igazán idetartozik de egy kicsit mégis.
Rákötöttem a tv-re a pc-t hdmi-vel.
FullHd Tv egy 6770-nel.
Bekapcsolásnál sípol 5 vagy 6 a gép, de feláll.
A kép az qva szar, kábel kipróbál a monitoron ott jó.
A tv nem tetszik neki valamiért, mi lehet a baj? -
optikum
csendes tag
hello egreat r6s smart funkcio van rajta?
-
optikum
csendes tag
bd50ös 3d filmeket levisz akadás mentesen?
-
optikum
csendes tag
nekem samsung 6030 tévém van nincs rajta smart funkcio ezért érdekelne bővebben
-
optikum
csendes tag
Youtub megy akadés mentesen?
-
Maximum1
őstag
válasz Coyote2000 #2710 üzenetére
Érzékeli, beállítja a felbontást, írja hogy 42" LCD, hang is van.
Lehet állítgatni is a képminőséget, de sajna sz@r marad a kép.
De ami leginkább zavar, bekapcsoláskor 5x csippan a bios vagy a vga kártya.
Eszközkezelőben jó minden. -
barca222
tag
Tudna valaki segíteni abban hogy ha letöltöm a feles filmet akkor miért szellemképes mert nézhetetlen a film.
Próbáltam már állítani a frekvencián 24 hz,
vlc lejátszót
splash pro lejátszót.
A tv ha összerakja a két fél képet akkor nem egymáson kellene lennie?
Lg 42lm3400 tipusú tvm van.
Mi lehet a baj hogy nem éles a kép hanem emberekből is 3 at látok.
Van valakinek ilyen tvje és előfordult már nála is ez a hiba?
Köszönöm a segítséget. -
barca222
tag
AMD RADEON HD 7660d adaptertipus.
Procinak és alaplapnak vinnie kellene,integrált videókártya nem lenne elég?
Vagy kellene bele videókártya?
Mert azt mondták ezzel a videókártya proci 8 gb 1866os memóriával le kell tudnia játszania a filmet.
Állítok rajta mindent de a kép mindig szellemképes. -
optikum
csendes tag
androidos stikk hogyan műkodik?
-
Maximum1
őstag
-
Gabesz26
senior tag
válasz barca222 #2719 üzenetére
Ezek szerint AMD A10-5800K procid van? Ha igen az bőven elég, sőt sok is még a BD3D-hez is nemhogy az SBS-ekhez (már egy 5400K is elegendő az erőforrás igényesebb BD3D-hez is). Nem kell külön videókártya, itt a probléma a beállításokkal lesz.
Az sbs-t szinte kivétel nélkül valamennyi lejátszóprogram tudja (csak a két képet kell egymás mellett megjeleníteni, amit utána a tv rak össze). Első körben próbáld meg, h a catalyst-ban minden képjavítót kapcsolj ki.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Tegnap megvettem a DUNE HD TV-303D lejátszót...nagyon tetszik eddig, fel is ajánlotta az új firmware-t,amit le is szedtem neki...egyenlőre ismerkedem a készülékkel, első kérdéseim ,nem látom a windows gépen lévő hálozaton megosztott mappákat...másik gépről pedig simán látni....mit kellene állítani benne? a másik kérdésem,hogy maradjon a gyári softvere,vagy van rá valami okosabb ,amin pl mehet a torrent kliens is...?
-
barca222
tag
válasz Gabesz26 #2724 üzenetére
Processzor igen olyan van,ideókártya nincs mert azt mondták anélkül is megy.
Hol kellene állítani a beállításokon hogy ne legyen olyan hogy ne 3 fejet v mindenből 3 at lássak.
Splash proval miért nem működik jól?
Videókártya elvileg nem kellene bele ennek a processzornak tudnia kellene -
m3gtr
senior tag
válasz WhiteWalker #2726 üzenetére
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
Neszójábe
senior tag
Sziasztok!
Itt nincs valami 1. hozzászólás, összefoglaló, kezdőknek?
Most vettem egy st50-et. Már az előző LCD is össze volt kötve a gépemmel egy DVI-HDMI kábellel. Nem tudom, ezen egyáltalán átmegy-e a 3D. Elvileg csak az 1.4-es HDMI tudja, ez nem hiszem, hogy az. A szemcsi még nincs meg, de már töltöttem le 3d-s tartalmat, meg a PowerDVD 12-t. Itt sem értem, honnan tudjam, hogy amikor megnyomom a lejátszó 3d gombját, akkor maga hegeszti át, vagy a BD 3d-jét használja. Egyébként egyből felismerte a lejátszó a TV-t és használta is a 3d-t. Bár azt nem értem, hogy miután mountoltam, miért nem ismerte fel a "lemezt". Bementem egy mappába és egy "stream" nevű mappán belül volt két fájl, amit felismert (valami mp2s, ha jól emlékszem). Az egyik fele akkora volt, mint a másik, akkor az egyik a 2d, a másik a 3d? Elindítottam a nagyobbikat, de azt is 2d-ben kezdte el lejátszani. Aztán amikor rányomtam a 3d-s gombra, megjelent a két képernyő egymás mellett, de nem tudom, hogy az a valós 3d, vagy a lejátszó csinálja. Szóval kéne valami jó kis összefoglaló ide az elejére. Most leszedek egy bd50-es filmet is, hátha azt felismeri, mint "lemezt". E6550-es proci biztos elég hozzá, ugye? Ezt a 24p-t sem értem. Windowsban át kell állítani a frekit 24 hercre, 3d esetén váltottsorosra? Vagy ezt állítja magától? Azért ne ba***atok le nagyon, ha hülyeségeket kérdeztem...Peace
-
Neszójábe
senior tag
válasz ozzy711 #2731 üzenetére
Király, köszönöm!
Tehát elég a régi kábel, mert a hang optikai kábelen megy. Illetve a sbs technikát a powerdvd csinálta, mert én nem sbs filmet töltöttem le. Akkor már csak azt kéne megtudnom, hogy varázsolja elő a bd 3d-jét...Szerkesztés: Coyote2000
Sajnos nem jó, mert én nem sbs filmet töltöttem le, szeirntem ez szoftveres sbs.
[ Szerkesztve ]
Peace
-
barca222
tag
Most vettem én is a tvt-de nem nagyon értem a két képet
miért nem tudja összerakni a tv.
Tudna valaki küldeni egy működőképes total media theatre és egy power dvd linket ami működik is.Lg 42lm3400 tv m van.Pár napja olvasom délután a fórumokat pár 100 oldalt már olvastam.Ezzel a procival mennie kellene amd 10 5800k.
Tiszta szellemkép meg 2 embert látok bárhogy kapcsolom side by side módba.
Hdmin van összekötve automatán kellene mennie mindennek pedig.
Köszönöm. -
Keszy Harmat
csendes tag
Sziasztok!
Régóta fotozok 3D- géppel, és most sikerült vennem egy 3D-s laptopot.
A típusa TOSHIBA Satellite P755-12G (aktív 3D szemüveggel)Sajnos a 3D videókat amit a Finepix Real 3D-vel csináltam nem játsza le. (AVI formában vannak) A média plaier két ablakban játsza le. Továbbá a letöltött 3D filmet sem képes lejátszani.
Kerestem 3D-s játékot, de azt sem találtam.
Vettem egy szuper laptopot, de nem tudom használni. Az ismerőseim engem kérnek laptop ügyben, hogy segítsek, tehát barátaimra nem számíthatok.
Kérlek segítsetek kilábalni ebből az űrből, bármi segítségnek örülök.
Addig verem a fejem a falba
Zoli
-
m3gtr
senior tag
válasz Keszy Harmat #2735 üzenetére
Laptop méretben akarsz 3D-t nézni, 46"-alatt nem érdemes. Ennyiből vehettél volna már egy tv-t meg egy asztali gépet aztán menne a 3D. Bocs de ebben nem tudom ki tud segíteni, mert szerintem ritka az olyan aki ilyen laptopot vesz aminek semmi értelme.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
tatatuci
csendes tag
Üdv!
SAMSUNG UE-40C7000-es 3D-tv az mkv-s osztott képernyőjü képet 3D-ben is osztottan adja.
Lehet ezzel valamit csinálni, hogy egybe legyen? Mert így elég gáz!
Kérek segítséget!
-
m3gtr
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Bármilyen külső lejátszót ráköthetek a tv-re, vagy rá kell legyen írva hogy 3D kompatibilis?
Elvileg a Tv rakja össze 3D re ?
Vehetek valami olcsó lejátszót ami elviszi az mkv.-t? -
optikum
csendes tag
Samsung eh-6030 3d tévém van nemrég vettem,most netről töltött mkv,h-sbs filmeket nézek rajta az utóbbival vagy vizszintes vagy függőleges dupla kép van ezeket a 3d gomb segitségével össze tudom huzni de most szeretnék venni egy bd lejatszót csak akkor már nem lessz dupla kép akkor mit kellesz tennem? nem kellessz átalitani?
-
optikum
csendes tag
mert letöltöttem egy 3d isó filmet a tévé nem tudta lejatszani de a pc segitségével dvd fab progival levitte csak nemtudtam mit csinaljak mert csak sima 2-d képp volt
-
optikum
csendes tag
ok majd kipróbalom
-
Mobil87
tag
Melyik a legjobb lejátszó win 7 re ami a legjobban lejátssza a BD 3d filmeket?
-
Mobil87
tag
válasz donceleger8 #2749 üzenetére
Én akármit csinálok torrentől vagy simán nettől próba verziót töltök le nem megy :S
win 7 64 bit
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest