- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky2Ster
senior tag
Milyen tisztító kendőt és folyadékot ajánlanátok?
-
Cs1csó
félisten
válasz Franky2Ster #39451 üzenetére
Nekem ami bevált:
Langymeleg enyhén JAR-os vízben egy mikroszálas (a LIDL-ben láttam ilyet de aképen amit linelek Rossman felirat van tehát lehet ott is kapható ilyen) kendőt megmártva majd jól kicsavarva áttörlöm a képernyőt - és az egész tévét akár többször is majd kiöblítem hogy menjen ki belőle a mosogatószer és így is áttörlöm majd egy régi 100% pamut póló maradványaival szárazra törlöm de ha van ilyen mikroszálas ami száraz azzal is lehet.
Egy a fontos MINDIG CSAK NEDVES puha enyhén mosogatószeres ronggyal szabad áttörölni, legalábbis addig ameddig még por van rajta különben ha szárazzal csinálod a porszemcsék össze is karcolhatják a felületét, és hogy minél kevesebb vegyszer maradjon rajta ezért szoktam jól kiöblíteni és még egyszer így is áttörölni és ezután jöhet a szárazra törlés az is finoman ne nyomódjon meg a kijelző.
Ezek a bolti "hivatalos" képernyőtisztítók nem valók semmire ellenben jó drágák. Ez olyan mint a palackos sűrített levegő ami jó drága de legalább hamar kifogy helyette ajánlott inkább egy kompresszor egyszeri beszerzése.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Mosógatószer nélkül, mikroszálas törlővel. Mindenféle vegyszert kerüljetek. Sima, csapvíz bőven jó és csakis a törlőre csepegtetni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Cs1csó #39454 üzenetére
Sima víz bőven elég. De úgy használod ahogy akarod. Az ablaktisztító sem okoz gondot, soha semmi gond nem volt, de azért nem írom, mert ha valaki beszerez valami erősebb ablaktisztítót akkor gond lehet. Sima víz meg mikroszálas törlő és kész, ennyi, nem hiszem, hogy annyira koszos a kijelző, hogy ilyen szinten neki kelljen esni és mosógatószerrel kelljen törölni. Még a keretet sem törölném azzal, nemhogy egy kijelzőt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Cs1csó #39456 üzenetére
Miért kell ekkora "felhajtás"? Gyakran koszolodik a kijelződ? 12 éve használok lapos TV-ket, nagyjából a 30-nál tartok, eddig nagyon kevés alkalommal kellett nedves törlővel áttörölni a kijelzőt és mondanom sem kell, hogy makulátlanok. Heti portalanítás meg nálam kötelező és a kijelző tabu minden eszközön, kivéve tapbeleten, telefonon.
-
Pandaboy
tag
válasz Cs1csó #39447 üzenetére
De én már 10 éve a Telekomnál vagyok Tv-telefon-Internet előfizetéses. Simán aláírom a 2 éves szerződést ha arról van szó. A weboldalukon azt írják kamatmentes részlet. 22 hónapig 10.890 Ft (Teljes vételár: 239 580 Ft) A Tv reklámban viszont azt írták 76.780 ft - 0 ft kezdőrészlettel. Ezt biztos ők tudnák megmondani, hogyan is van.
AMD Athlon II X4 (3 Ghz), 6 GB DDR3 Ram, Geforce GTX 750, 500 GB HDD
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Megkaptam a Samsung 55 Q6FN.
Az első benyomásom az volt, hogy uhhhh. A második is. Nagyon nagy a fényereje, gyönyörűek a színek. Imádom a távirányítót. Jók a feketék. De. Bár ne lenne de.
Egyszerűen nem tudom nem észrevenni, hogy a TV képe akadozik. Játék közben nem annyira megfigyelhető, TV-zésnél is hagyján, de filmnél nagyon durva elmosódások vannak. Néztem YouTube-on ilyen TV motion Test videókat, nem tudom ez mérvadó-e. Próbáltam minden gyári beállítást (Motion Plus, HDR+, Local Dimming) kikapcsolni, bekapcsolni, felváltva, de nem lett sokkal jobb. Komolyan mondom, hogy a 3 éves LG 49LF634V-m sokkal folyamatosabb képet produkál, pedig az egy belépőkategóriás TV volt akkor is.
14 napon belül vagyok, gondolkodom, hogy visszavigyem-e. 260-ért vettem.
A gondom, hogy nem tudom mit vegyek helyette. Azt olvasom, hogy a Sony képe szép és folyamatos, de az Android borzasztóvá teszi a használatát. Ha kitoldom 300-ra, mit ajánlanátok? 55-nél nem szeretnék kisebbet, nagyobb lehet.
Ja, és még valami eszembe jutott. Lehet, hogy én vagyok béna a beállításokkal, mert a rting.com-on overall 8 pontot kapott, a motion 8.4 pont, szóval ennek elvileg jónak kéne lennie. Vagy hibásat kaptam?(#39458) Pandaboy Úgy van, ahogy a kolléga mondja. A kijelölt díjcsomagban annyi, ami valószínűleg Mobil XXL + Korlátlan Net (14-20e/hó, attól függ van-e otthonid), minél nagyobb a csomag, annál nagyobb a kedvezmény, annál olcsóbb a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Adott egy Hyundai FLA32486 FHD TV amit számítógéphez csatlakoztattam. A problémákat és kérdéseket alább pontokba szedve tálalom:
1, A tv képfelbontásánál ha beállítom a 16:9-es képarányt, akkor körbe levágja a kép szélét, de ha az úgy nevezett "teljes" zoom-ra állítom, akkor jól jelenik meg. Mi lehet ennek az oka?
2, Az kurzor a számítógép képernyőjén normálisan mozog, míg a tv képernyőjére áthúzva olyan mintha kicsit "folyna" a kijelzőn, illetve mintha kicsit késne is, nem tudom pontosan behatárolni a jelenséget, mi lehet ez?
3, A képernyőn körbe a legszélső nagyjából 10 pixeles sáv olyan, hogy csak egy vonalból látható, szóval ha például a képernyő tetejét szemből nézem akkor jó, de ha elkezdem lefele vinni a fejem és leviszem a képernyő aljával egy vonalba, akkor a böngésző felső sávjából pár sor pixel már elsötétül és nem látható. Korrigálható, vagy ilyen a panel és kész?
4, Jelenleg a gépembe 3 monitor van csatlakoztatva, és nem szeretném az egy darab videókártyát feleslegesen egy negyedikkel terhelni, pláne, hogy ezt a tv-t csak filmezésre használnánk. Nekem tökéletesen megfelelne ha a fő képernyő jelét hardveresen ketté oszthatnám, és ugyanaz jelenne meg a tv képernyőjén is mikor be van kapcsolva. Alkalmasak erre a neten található sima hdmi elosztók?
Köszönöm ha valaki rászánja az időt és tud segíteni!
Tibor
-
Dendytv
senior tag
Üdv nem tudom, hogy ide kell-e de megpróbálom !
Adott, egy 1080p monitor és egy 4K TV Windowson belűl kíterjesztett asztal módban működik a kettő az 1080p monitor Hdmi kábelell működik a 4K Tv viszont Hdmi2.0val ! Tegnap meg ment ma már nem ! Azt írja a TV-n hogy nincs jel !Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Pécsi gyerek
addikt
Sziasztok.A napokban vettem egy okos tv-t.Tecnika márka(a pontos típust nem tudom de ha hazaérek megnézem)40 ezer volt Bajom nincs vele,minden faszán működik rajta,képe is szép.(hd-t tud)A kérdésem az lenne hogy ha rádugom a pc-m vga bemenetére akkor ugye 1360×760 as felbontáson megy.Ha viszont HDMI re dugom akkor beállítja alapból 1920 ×1080 ra.Ez mért van így?Plusz még azt nem vágom,ha kikapcsolom a pc-t akkor a tv nem kapcsol ki rögtön,hanem ki írja hogy nincs jel,és 3 perc múlva kapcsol csak ki.A beállítások között nem találtam olyan opciót hogy ez az idő rövidebb legyen.Lehet hogy ez a tv ilyen?
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Cs1csó
félisten
válasz Pécsi gyerek #39462 üzenetére
A VGA csatit már nem kéne igazából semmire sem használni. A tévét kösd össze HDMI-vel és ha van DVI vagy display port a monitoron és a kártyán is akkor azt a kettőt azzal.
A tévé beállításainál nézz szét hogy van e valami energiatakaréko mód ami a kikapcsolásra hat de amúgy ez így szokott működni nincs jel akkor vár egy ideig majd kikapcsol.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Cs1csó #39463 üzenetére
Köszi hazaérek megnézem a beállításokat. Amúgy mért erőlteti a fhd felbontást HDMI-n miközben csak hd-t tud a tv.Vga kábellel hd ban szebb a kép amúgy mint HDMI kábelon fhd felbontásban.Gondolom azért mert a tényleges felbontás az igazi.Jól gondolom?
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
ezso
tag
válasz akos727 #39432 üzenetére
'Sziasztok. Mitől lehet, hogy tv-men (Polaroid) a youtubeot csak számítógépről vagy a saját távirányítójával tudom vezérelni? Se telefon, se tab nem látja...."
Ez teljesen normális.
A Youtube különálló program és tv-től független. Ezért a tv saját app-jával ezt nem tudod irányítani.
A mobilon/tabletten kiválasztod a videókat és rányomsz az átküldés gombra (a két eszköz egy hálózaton belül legyen) vagy használhatod a 4x3 számjegyű kódot. A youtube.com/pair oldalon beírod, rákattintasz a tv hozzáadásához és kész. Utána kiválasztott a videókat és akárhonnan el tudod indítani a tv-n a lejátszást, nem kell hálózaton belül lenned.
Ez 1x használatos kód, következő alkalomnál újjat generál a Youtube és a fenti lépést meg kell ismételni.Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
BenceShearer
aktív tag
Sziasztok!
Van egy SAMSUNG LE40C530 TV-m. A panelja SPVA.
Ez a SPVA panel a mai VA panelokhoz képest milyen? Jobb? Rosszabb?
Köszönöm!
-
Cs1csó
félisten
válasz BenceShearer #39466 üzenetére
Ez valami régi cucc lehet kb. 6 éve nem forgalmazzák előtte 2 évig forgalmazták. 200 ezer körül volt az induló ára 2010-ben és 2012-ben 120 ezer körül volt a záró ára. forrás Csodát nem várnék alig találtam róla valamit.
Alapesetben azt mondanám, hogy FILM nézésre jobb választás egy VA paneles tévé de ez egy 8 éves VA paneles technológiás tévé valószínűleg egy mostani IPS paneles tévé IS simán lenyomná.
-
A`rpi
addikt
Sziasztok, hozzám került egy amcsi
Panasonic Viera TC-L42U25Hátulján 110v van feltüntetve, megbontva viszont, 250 voltos biztosíték van, megerősítést kernék, használható ez átalakító nélkül?
Köszönöm a segítséget!
-
TeebyKay
őstag
válasz TeebyKay #39460 üzenetére
Erre senki? Főleg kiemelném a 4-es kérdést:
4, Jelenleg a gépembe 3 monitor van csatlakoztatva, és nem szeretném az egy darab videókártyát feleslegesen egy negyedikkel terhelni, pláne, hogy ezt a tv-t csak filmezésre használnánk. Nekem tökéletesen megfelelne ha a fő képernyő jelét hardveresen ketté oszthatnám, és ugyanaz jelenne meg a tv képernyőjén is mikor be van kapcsolva. Alkalmasak erre a neten található sima hdmi elosztók?
Tibor
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Kasza08 #39459 üzenetére
Ez a tv elvileg nem csinálhatna ilyet, de a Q6FN szériák, meg a Q7FN típusok is, ahogy olvasom, kb 10-8 egy nagy selejt. QFAM., na azok össze voltak/vannak rakva és a DTS-t is simán tudta még.
Ettől függetlenül, nem biztos, hogy gond van a tévével.
Első körben csinálnék egy Factory reset-et a szervizmenüben, ha erre nincs mód, akkor gyári visszaállítások.
Majd a Motion tedd egyedire és 10/10-re.
Aztán rakj be egy filmet, ennél a beállításnál nagyon szappanoperahatás lesz, majd fokozatosan vedd vissza az értékeket úgy, ahogy a neked a legjobban megellő és még folyamatos.
A motion teljes kikapcsolásával meg ne lepődj meg, ha valóban darabos lesz, azt nem lehet teljesen kikapcsolni.HA ezek után sem jó, küld vissza.
Sok sikert!
-
Dendytv
senior tag
válasz Dendytv #39461 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
BenceShearer
aktív tag
válasz Cs1csó #39467 üzenetére
Köszi.
Most van ez a Samsung (LE40C530), de cserén gondolkodom, és kíváncsi vagyok, hogy egy mai panel VA/IPS a régihez képest vissza vagy előrelépésnek számít (képminőségben).
Minden fórumban azt olvasom, hogy felhősödik minden 300 ezer alatt, és szarok a színek meg a betekintés.
Egy 50"-osra szeretném cserélni (max 150-160 ezerig), és kíváncsi vagyok, ez a képminőség visszalépés lesz-e egy 8 éves FHD TV-hez képest.
-
Cs1csó
félisten
válasz BenceShearer #39473 üzenetére
8 éves megérett a cserére, VA panelest nézz inkább itt tudod lecsekkkolni mit tud a tévé: [link]
Plusz próbáld valahol személyesen megnézni a képét: Media Markt stb.
[ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
válasz BenceShearer #39473 üzenetére
Én most cseréltem le egy 2010-ben vásárolt LG 42LG6000 Scarlet sorozatú TV-t egy Samsung UE55NU7023-asra, ami VA paneles. Mindenki fikázta ezt a sorozatot a Milyen tv-t vegyek és a Samsung TV topikban a betekintési szögek, a fényerő meg a színek miatt, amit én az első tapasztalatok alapján nem értek. Nekem 160 fokos szögben sem invertálódnak a színek, világos nappaliban is látható rendesen a képe, és a színei is élénkebbek az LG-hez képest. Egyedül némi felhősödés az amit én is tapasztaltam, de azt sem mindig. A fekete színt pedig tényleg szépen visszaadja.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen. Pont olyan kell Neked. Ha az megvan, akkor így kell belépni.
A tv-t kapcsold ki. Utána áramtalanítsd (konnektor ki.-be) Csak a stand by led világítson...
Sorban nyomd meg a távirányítón ezeket a gombokat:
INFO
MENÜ
MUTE
majd BEKAPCSOLOD.És akkor innentől nagyon figyelni mindenre...!
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
válasz Dendytv #39472 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Pandaboy
tag
Én azt kérdezném, hogy miért csak 10 bites HDR-es tévék vannak? Amikor monitorban 24 bitest is lehet kapni már 10 éve.
A másik kérdésem az olcsóbb 8 bites tévékre miért írják rá, hogy HDR-es ha az kevesebb színmélységet tud?AMD Athlon II X4 (3 Ghz), 6 GB DDR3 Ram, Geforce GTX 750, 500 GB HDD
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok mondani olyan régi 32 colos LCD tv-t amin van bekapcsoló gomb, csatorna és hangerő szabályozó gomb? Nem csak távirányítóval lehet kezelni.Köszi.
-
blakey
titán
válasz Pandaboy #39481 üzenetére
Én azt kérdezném, hogy miért csak 10 bites HDR-es tévék vannak? Amikor monitorban 24 bitest is lehet kapni már 10 éve. - 8 bit alpixelenként, mivel a pixel RGB ezért 3X8 azaz 24bit, a 10bit pedig30 bit.
A másik kérdésem az olcsóbb 8 bites tévékre miért írják rá, hogy HDR-es ha az kevesebb színmélységet tud? - valószínűleg képes fogadni a HDR jelet és azt megjeleníti BT709-en.
-
Zoló1981
tag
LG 49UK6470PLC mellett döntöttem.
Középtalpas 4k UHD HDR webOS 4.0, ohne SCART, se fejhallgató Jack...140 000.-
Zoló, a segédM. - Samsung Galaxy S7 | acer aspire E15 | LG 32LA620S | LG 55UH850V | LG G2 mini (D620r)
-
Pandaboy
tag
válasz blakey #39483 üzenetére
Értem. Tehát minden tv 24 bites minimum, csak az alpixel több a 30 bites tévénél. Akkor ezt szemre alig lehet észre venni gondolom egy normál LED tévén. De a Samsung Qled tévén tényleg több és erős színeket láttam.
-
blakey
titán
válasz Pandaboy #39485 üzenetére
Mert a Direct Led az a 300 ezres felső kategóriánál szokott lenni. - nem, pontosan ezek miatt nem azzal kell foglalkozni, hogy milyen a háttérvilágítás, mindegy, hogy EDGE vagy Direct LED ha jó.
-
Logicman86
tag
válasz robyroby #39450 üzenetére
Miért kell neked hozzá fw? Egyébként te mennyire vagy megelégedve a TV-vel? Én is vettem egy ilyet, eddig 1-2 órát sikerült vele csak foglalkoznom, de a színeit nem nagyon tudtam beállítani, hogy tetszen. Tudnál küldeni beállításokat, hogy te hogyan használod?
Köszi!
Lehetőleg törekedj a feltett kérdésekre válaszolni...
-
Logicman86
tag
Helo. Nekem ugyanez van csak picit nagyobb méretben. Mintha találkoztam volna vmi ilyen beállítással, holnap ránézek. Viszont érdekelne, hogy te mennyire vagy megelégedve a TV színeivel? Én egyszerűen nem tudom úgy behangolni, hogy jó legyen. Néha a piros a sok, néha a fekete, néha alig látni a részleteket és van hogy egyszerűen csak fakó. Le tudnád írni, hogy neked milyen beállítások váltak be? Köszi.
-
Iccetea
csendes tag
Sziasztok.
Vásároltam egy Lg 49UK6200PLA- típusú készüléket és 2 gondom is volt vele /már visszaküldtem/
1. A készülék mozgásmegjelenítése annyira gyatra, hogy kb
0 a filmélmény, mivel folyamatosan csak az elmosódásokat látom.
2. Kb 10-15 perc tévézés után, gyakorlatilag csak Bud Spencer üzemmódban tudtam nézni, szinte kifolyt a szemem annyira fárasztotta a készülék, teljesen mindegy milyen minőségű tartalmat néztem rajta.
Plusz a 2 éves fiam szinte már ilyesztő szinten "tikkelt" / pislogott tőle.
Az ő szemének egészsége mindent megér.
Szóval segítségeteket kérném, mi lehett a gond ami főleg a 2-es pontot kiváltotta nálunk, illetve milyen készüléket keressek helyette.
Ha az 1. Pontra is tudtok megoldást, azt is megköszönném. -
totar
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Panasonic 50EX700-as televízió! YouTube applikació alatt, videónézés közben, vagy YouTube appon belül lépkedve, amikor hang keletkezik, nullás hangerőn is, a TV tápegység részétől különös kerregő zaj szűrődik ki. A menüben, filmek alatt, vagy PS4 Pro-t használva egyáltalán semmi probléma sincs, egyedül a gyári YouTube applikacióval nézett videók közben keletkezik ez a zaj!
Lehetséges lenne, hogy valamelyik szoftverfrissítés a probléma forrása? Mert érdekes módon az utóbbi frissítést követően, mintha halkabb lenne a keletkezett zaj! Korábban semmi zaj nem volt YouTube alatt!
Régebben írtam már ezzel kapcsolatban, akkor nem határoltam be pontosan a jelenséget, viszont kiderült, hogy csak a YouTube beépített applikaciót használva jelentkezik a zaj. Cserélték a TV tápegységét, de változatlan a helyzet!
Múltkor rögzített hang: https://drive.google.com/file/d/10mCXR-kgTkUTUR51qnmoFuQCjENngumk/view?usp=drivesdk
Valaki tapasztalt már ilyen jellegű hatást?
Köszönöm! -
Logicman86
tag
válasz Logicman86 #39490 üzenetére
akom (#39439)
Service menü:
Nyomd meg a Menü gombot, utána 1147 és előjön egy elég részletes menü ahol sok mindent lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Ilyenről még nem hallottam - legalábbis egy tévénél - egy dolgot tudok elképzelni valamiért nagyon optimalizálatlan a YT app és emiatt maxra pörgeti a tévé erőforrásait a tévében is van ugye proci memória és ezeket 100%-on pörgetheti és ez jöhet át a tápra aminek szintén a teljesítményéhez képest maximális teljesítményt kell leadnia.
Az a baj hogy ez egy tévé zártabb rendszer, tehát nem tudsz - gondolom -feltenni egy 2-3-mal korábbi appot hátha az jó lesz. Megjegyzem amúgy sem bízom ezekben a tévés megoldásokban - sokszor alapban gyengék lassúak stb. vennék egy 10-15 ezres media box-ot és arról neteznék, sokkal erősebb hardver van ezekben mint a tévében, van arról bőven cikk hogy még a csúcstévékből is kispórolják az erőforrásokat, és ha jön egy szaru megírt app egyből jön a baj.
Ha garanciás és ez a hiba reprodukálható bármikor akkor vidd el, és mutasd meg.
-
totar
csendes tag
válasz Cs1csó #39494 üzenetére
Természetesen garanciás, cserélve lett az egész tápegyseg ugye, a szervizes se tudta elképzelni, hogy miért lehet ez a jelenség!
Apple TV 4K-t tervezek a közeljövőben vásárolni, tehát mellőzve lesz a beépített YT! Mostanában inkább a PS4-es YT appot használom, ott ugye semmi rendellenesség sincs![ Szerkesztve ]
-
sisi24
tag
Sziasztok. Adott egy Samsung 55" azt hiszem Nu6300 típusú 4ks tv..
Olyan hiba lépett fel hogy a bal oldalán van egy szürke folt.. illetve van egy a közepe fele ami elhúzódik a jobb sarkafelé és ez lent van. De az egy kékes folt.
Garanciális még. Ezt tudják garanciáztatni? Vajon meddig érdemes ezzel várni?
-
Pandaboy
tag
Azt kérdezném, ha egy 100-150 ezres Sharp vagy Blaupunkt tévére az van írva JBL vagy Harman Kardon hangszórója van akkor az igaz, vagy kamu? Mert tudomásom szerint a jobb teljesítményű márkás hangszórókat csak a 300 ezres Qled tévénél drágább tévékbe tesznek bele.
-
Cs1csó
félisten
válasz Pandaboy #39497 üzenetére
NEM lehetetlen de azért mindent nem kell elhinni inkább ha lehet hallgasd meg hogy TÉNYLEG jobb e a hangzás. Megmondom neked őszintén nem sokra tartom ezeket a beépített csodákat a fizika törvényeinek megerőszakolása nem vezet soha jóra, mit is értek ez alatt:
- kicsi helyen vannak a hangszórók - nincs tér, megfelelő méretű doboz
- a tévék MŰANYAGBÓL vannak a jó hangfal MDF lapból vagy valami fához hasonló anyagból van de nem műanyagból.Már itt elbukik az egész. Sokkal jobban jársz ha veszel 2 db minőségi álló 2 utas sztereo hangfalpárt ha minőségi hangzást akarsz vagy egy házimozi rendszert.
-
Pandaboy
tag
válasz Cs1csó #39498 üzenetére
Igen tudom, hogy a különálló hangfalak jobban szólnak, vagy egy Soundbar. A Media Marktos eladó mondta, hogy csak a 300 ezres tévéktől felfelé tesznek bele jobb hangszórót. De én már hallottam 80 ezres Blaupunkt tévét nagy hangerőn, amire JBL volt ráírva és sokkal teltebb, mélyebb hangzása volt mint egy átlagos tévének, nagyon szépen szólt és elég hangos volt. (És érdekes módon a 100-200 ezer ft közötti LG, Samsung márkás tévékre nem írják rá, hogy JBL, H.K. hangszóró lenne bennük) Amúgy hallottam már fél milliós tévét is, az valóban nagy hangerőt tudott, és basszusban is többet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest