Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bostone

    addikt

    Üdv Mindenkinek!

    A napokban (hetekben) tönkrement a lakásban egy tizenvalahányéves képcsöves korszakból származó műremek. Picit örültem, hogy végre lemaradok a világ eseményeiről, a reklámokról és a műsorajánlók tonnáiról, de úgy tűnik, hogy a szoba nem élhet tv készülék nélkül.
    Némi noszogatás után (engem kellett noszogatni) elindultunk feltérképezni a környék helyzetét vásárlás ügyben, de az üzleteket váltogatva csalódottságom egyre csak nőtt.
    Azt itthon már megszoktam, hogy az sd adások az lcd tv-n csak maszatolásnak tűnnek, de arra nem számítottam, hogy a 100 Hz-es bemutató készülékeken ilyen silány minőséget produkálnak a hd adások. Brand-től függetlenül mindre azt mondtam, hogy nem visszük haza. Egyedül az ultra hd tv-k voltak szépek a promóanyagokkal.
    Tud valaki kapaszkodót nyújtani a témában?
    -40-46 colban gondolkodom.
    -Főleg sorozatok futnának rajta. (Nekem legalábbis) .
    -Az sem baj, ha nem okos, ha nem 3D-s, (eddig egy wayteq hd 95-cx szolgált médiaboxként, meglepően kellemes tulajdonságokkal, mindent visz, avi, mkv, mp4, feliratok is mennek) amennyiben ár-érték arányban egy 3D-s okosság jobban megéri, az is érdekel, de ne olyan képe legyen mintha valaki ráköpött volna a kamera blendéjére.
    -Jó lenne, ha ez 150 körül megállna és lehetőleg gyári magyar garanciával.
    -Boltok is érdekelnek, Szolnok, Jászberény, Gyöngyös, Eger és Budapest jöhet szóba, (de ez gondolom csak privátban lehetséges).
    -Elfogadható hitelkonstrukcióra is vevő vagyok.
    Asszem ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák